+1 oy
239 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,329 puan) tarafından
Birkac defadır burada denk geliyorum. Çevremde de bir arkadaşım farkında olmadan başka konularda böyle. Yani lütfen artık insanları kullanmayın. İnsanların merhamet duygularını ele geçirmeyin. Sonra neden kara kalpli olduk diyoruz hep bu insanlar yüzünden. Saçma sapan düşünceler geliyor bu sefer aklımıza. Gerçekten yardıma muhtaç insana kötü gözle bakılıyor ya da yalancı damgası yiyiyorlar sizin gibiler yüzünden. Ne desek boş. Kac insanın morali bozuldu. Hepimiz maddi anlamda kötüleşebiliriz, kimsenin yarın garantisi yok. Yalan dolan olmadığı sürece, insanlar kullanılmadığı sürece merhametimiz tükenmez. Yapmayın, kimsenin hakkına girmeyin..

8 Cevaplar

+1 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Edeler bacim
önce (3,329 puan) tarafından
Çok kötü kalpliler bacım çok
önce (5,153 puan) tarafından
Herkes kendi kalbisinin ekmeğini yer cnm
-Reklam-
+1 oy
önce (7,431 puan) tarafından

Gerçekten ihtiyacı olan insanların günahına giriyorlar 

Evet çok üzülüyorum vallahi
+1 oy
önce (7,944 puan) tarafından
Ahhh keşke anlasalar keşkeeeeeee......
Keşke bacım üzülüyorum gerçekten
+1 oy
önce (3,927 puan) tarafından
Yardıma ihtiyaç olan asla isteyemez özellikle bu tarz platformlarda. Burada yardım isteyenler insanların vicdani ile oynuyor ve hiç Allah korkuları yok 
önce (3,222 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim +
Aynen artık ben de öyle düşünüyorum
0 oy
önce (638 puan) tarafından
ben 3 yıl önce burdq bir olaya denk geldim ozaman çok oluyo bana yardım edin kadın çpcuğunun durumunu anlafımca burdakiler polis gömdermişlerdi belki hatırlayanlar olmuştur kadında geri döndü ne saydırdı yapacaksanız hayır ankara qbisine göndrrin daha iyi
Evet takip ediyorum onu da. Gerçekten artık çoğu insana guvenilmiyor
0 oy
önce (17,884 puan) tarafından
Yardım edenlerin de hakkına giriyorlar güvenlerini kaybedip yardıma gerçekten ihtiyacı olanlara kullanmalarını tikamaya sebep oldukları için gerçek ihtiyaç sahiplerininde hakkına giriyorlar Rabbim affetmesin
Amin canım benim yazık günah ya
0 oy
önce (301 puan) tarafından
Onlar aç k.p.kler ihtiyacı olanların hakkına giren iğrenç varlıklar onlar 

Allah bildiği gibi yapsın onlari 
Amin amin canım benim. Reziller
0 oy
önce (99 puan) tarafından
Gerçekten ihtiyacı olan kimse asla değil dile getirmek yansıtmak bile istemez. Eğer biri açık açık yardım istiyorsa ya da allttan alttan yardıma ihtiyacı olduğunu ima ediyorsa öyle kişilere yardım edilmez. Ya insanları ***** yerine koyuyordur ya da milletin alnından ter akarak, beynini patlatarak kazandıkları parayı insanları saf yerine koyarak kolay yoldan kazanmaya çalışıyorlardır. İnanmayın arkadaşlar. Burda şunum yok bunun eski diye herkesin içinde acındjranlara üzülmeyin.
Üzüldüğüm de oldu. Ama değmiyormus boşuna üzüldüğümle kaldım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kuzey19 (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 411 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,316 puan) tarafından soruldu