+2 oy
101 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kızlar ben 4 ay önce doğum yaptım sürekli adetime düzenli giriyordum hatta doğumdan önce de bu ikinci doğum mu oluyor en son 24 Kasım'da adet oldum daha da olmadım yaklaşık 15 günüm geçiyor korunuyordum acaba hamile miyim ilk defa böyle bir gecikme yaşadım yani bu gecikmelerim de hamile olduğumu gösteriyordu zaten

5 Cevaplar

+2 oy
önce (238 puan) tarafından
Peki bir test alıp bakmaya ne dersin :) biz bilemeyiz ki bir ihmal ya evet ya hayır 
önce (2 puan) tarafından
Geçen gün test alıp yaptım yani baktım çizgi yok gibi ama bir anda gözüme var gibi geldi tekrar yok gibi oldu ben de anlamadım yarın tekrar bir test alıp deneyeceğim çok korkuyorum kızım daha çok küçük nasıl olur bilmiyorum
önce (238 puan) tarafından
Rabbim nasip etmiş ise yapacak bir şey yok canım
-Reklam-
+2 oy
önce (14 puan) tarafından
İsterseniz testi yenileyin flaşın üstüne koyun testi net gösteriyor ama emziriyorsanız ondan da gecikebilir öyle duymuştum
+2 oy
önce (14 puan) tarafından
Birde bişey sormak istiyorum yeni doğum yapmışsınız fikriniz vardır belki adetim 9 gün gecikmenin sonunda adet olduö normalde 8 gün sürer adetim 4. Günde azaldı çok az geliyor kahve rengilik geldi silinxe daha sonra normal kan açık renk sildikçe adet olmadan test yaptıö ama silik çıktı tekrar yaptığımda yoktu çizgi sizce üstüne görme olabilir mi 
+1 oy
önce (659 puan) tarafından
Emziriyorsan o yuzden duzensiz olabilir suan bende 18 gun geciktim ama negatif kan da baktim ve hala olmadim bu ay cok kiside gecikme var mevsimsel sanirim
önce (2 puan) tarafından
Yok canım emzirmiyorum mama veriyorum valla sütüm yok çünkü
önce (659 puan) tarafından
Olabilir canim benim vardi ama kizim emmedi oylede boylede buyuyolar ilk zmanlar kafama takip agliyodum emziremeyi beceremiyorum emmiyo diye ama oylede boylede buyuyo cok sukur
+1 oy
önce (2 puan) tarafından
Bende seninle aynı durumdayim hemen adet oldum bebeğimi emziriyorum ama 6 gün geciktim test de yaptım negatif ama korkuyorum baktıkça hayali çizgiler görmeye başladım inşallah bı an önce adet olurum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
6 cevap 113 göst.
6 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (144 puan) tarafından soruldu

408,391 soru

12,269,642 cevap

37,563 kullanıcı

Kategoriler

...