+1 oy
117 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından
Kızlar ilk defa çocuğumu oyun grubuna yollayacağım. 4.5 yaşında. Beslenme olarak ne koyabilirim. Yarın ilk günü. Haftada 2 kez gidecek. Ne koyulabilir ilk gün.  Tecrubeli annelerden yardimm :))

5 Cevaplar

0 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Kaç saat oluyor canım ben de atölyeye götürmüştüm ama 1.5 saatti bende yanındaydım uzun süreli oyun grubu olduğunu bilmiyodum
önce (1,335 puan) tarafından
Bizim buraya yeni açıldı oturduğumuz yerde. Normal oyun alanı ama oyun grubu da açmışlar şimdi. Haftada 2 gun 3er saat. Aylık 2bin TL canimmm
önce (4,173 puan) tarafından
Yaa çok iyiymiş canım bence çocuğun sevdiği şeylere yönelik bi beslenme çantası ayarla kolay yiyebilir şeyler olsun mesela kalem böreği pankek gibi şeyler olabilir
-Reklam-
0 oy
önce (484 puan) tarafından
İyi akşamlar canım geçen gün böyle bir post açmıştın banada söylemiştin yerini bugün bakmaya gittim ama doğum günü falan kutlanıyordu sanki yetkili kimse yok mu diye seslendim bir kac defa kimse gelmedi acaba siz ne zmn gittiniz konuşmaya yani nasıl ayarladiniz birde oyun süreci boyunca yanında mi kalacaksınız yoksa bırakıp eve gelebiliyor musunuz 
Aslında yetkili hep irda oluyor canim ben kızımı oyun alanına da götürüyorum çünkü. Kutlama varken çocuklar oyun alanında olmuyor zaten. Onun harici hep yetkili orda. Yetkilide  öğretmen zate. 4 yaş üzeri olduğu için ebeveynsiz olucak canim
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Canım sigara böreği kek poğaça kurabiye ekstra içecek meyve felan koyabilirsiniz 

3 saat uzun bir süre acıkır çocuk 
0 oy
önce (12,536 puan) tarafından

Bizim beslenme listemiz örnek olsun

image

Sağol canimmmm benimmm
0 oy
önce (1,291 puan) tarafından
hangi şrhirdesn ki fiyati cok iyi
önce (1,291 puan) tarafından
seninkide iyi sayilir senin dedgn gb oyun gruplari var ama haftada 2 gun 6 bin izmirde hoş burda belediyeye ait yerler var 4 saat haftada 4 gun ama wc egitimi şart (36 ayliktan basliyor ama işte bizmki tek basina wcye gitmiyor boyle oluncada kabul etmediler kreşler desen kiralarla yarisiyorlar dicemde asgari ucreti gecen yerler var bile kaldik ortada )
Canım ben İstanbul avcilarsa
önce (1,140 puan) tarafından
Evet fiyat cok iyimis ben haftada 3 gün 1.5 saat için 5300 e gönderiyorum
Burası yeni açıldı belki o yüzdendir. Normalde başka yerlerde de bu fiyatlar aralığında canimm.. 3 saat ve haftada 2 gün aylık 2 bin bnm için çok iyi. Çocuk içinde iyi olur
önce (587 puan) tarafından
Bide kızım küçük 15 aylık anne bebek şeklinde sanırım iyi yani fiyat öyle mi hiç bilgim yoktu bende soracaktım buraya sorulmuşu varken yazdım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Berliz35 (1,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,284 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 258 göst.
14 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Merveck (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.