Merhaba anneler sizlere birşey danışmak istiyorum lütfen es geçmeyin fikrinizi beyan ederseniz sevinirim. Şimdi durum şu. 15 aylık oğlum var doğduğundan beri gelişim geriliği problemi yaşiyoruz 4 aydır falan da raporlu mama kullanıyoruz. Kilo ve boy olarak baya geride. Neyse tam toparlıyor kilo alıyor diyorum, oğlum hasta oluyor iştah gidiyor ne mama içiyor ne yemek yiyor, yani anlayacağınız hep başa sarıyoruz. Her ay bir hastalık öykümüz var ayda iki kere antibiyotik kullandığımız bile oldu. iki kere hastanede yattık ve hatta şuan yine hasta. İstisnasız her ay enfeksiyona bağlı olarak hep ateş halsizlik vs oluyor... Şimdi asıl sorum eşimin babası günde iki paket sigara içen biri ve sürekli burnu akıyor öksürüyor. Sürekli çocuğu sevmeye geliyor şapur şupur öpüyor vs ve ben onun hasta ettiğini düşünüyorum. Geldiğinde elini yıka diyoruz sadece suya dokunup çekiyor ve aşırı öksürüğü de var. Eşime söylüyorum babam yıllardan beri öyle diyor ve bu konuda artık tartışmaya başladık. Sürekli kavga eder olduk ne olur bana çıkar yol gösterin ne yapacağımı şaşırdım artık :(