0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (316 puan) tarafından
Bende gitmeyi düşünüyorum boşanma aşamasındayım çevremde hiç kimse psikolojik olarak destek olmuyo evlenmeseydin biz ne yapalım diye beni tersliyolar bu yüzden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum 

Aranızda hiç psikoloğa giden var mı gerçekten psikolojiye iyi geliyo mu psikologlar ? 

5 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Yasemin sakallioglunun yaptığı gibi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum genelde 
(316 puan) tarafından
O nasıl sakinleşmeye calisiyo ki :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok iyi geliyor bence git 
(316 puan) tarafından
Sen kaç seans gittin canım
0 oy
(1,179 puan) tarafından

kendin için iyi olanı yap her zaman dışardaki insanlar kulağını kapat hakkında hayırlısı olur umarım :)

(316 puan) tarafından
Amin canım Allah senden razı olsun :)
0 oy
(1,668 puan) tarafından
İmkanın varsa kesinlikle gitmelisin beni ipten aldı desem yalan olmaz 
(1,668 puan) tarafından
Amin canım sana da ama nolur kendine hep olumlu şeyler düşünmeye çalış unutma ki Allah kulunu yalnız bırakmaz kimi yarı yolda bırakmış ki bizi de bıraksın şimdi kendin için dirayetli güçlü olma zamanı biliyorsun ki kimsenin umurunda değiliz. Hep iyi şeyler düşün, düşüncelerin senin yolun olacak ne düşünürsen o olur. Eğer imkanın varsa Joseph murphy'nin kitabını al BİLİNÇALTININ GÜCÜ kitabın adı çok faydasını göreceksin iyi gelecek sana inanıyorum güveniyorum canım kadın ♥️
(316 puan) tarafından
Allah senden razı olsun inşallah kitabı almaya çalışcam olumlu şeyler düşünmeye çalışıyorum canım inşallah eskisi gibi pozitif olurum desteğin için çok teşekkür ederim canım benim ❤️ Allah yüzünü hep güldürsün ❤️
(1,668 puan) tarafından
Ne demek canım benim rica ederim birbirimize bu kadar da olsa destek olmak zorundayız bizi biz anlarız en güzel. Güzel dualarin için de çok çok amin çok teşekkür ederim Allah hepimizin yüzünü güldürsün dilerim ♥️ bu arada kitabı en az iki defa okumaya çalış :)
(316 puan) tarafından
Sağol canım ❤️ iki defa okumaya çalışcam :)
(1,668 puan) tarafından
♥️☺️ rica ederim canım benim
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Bence iyi geliyordur da ücretlere zam gelmiştir tahminimce
(316 puan) tarafından
Yok kız devlet hastanesindeki psikolog ücret almıyo
(4,385 puan) tarafından
İlk psikiyatriye gorunmen gerekiyormuş
Direk randevu alamiyorsun
Gerek görürse sistemden aciyor öyle randevu alıyorsun kuzum bildiğim kadarıyla
(316 puan) tarafından