+3 oy
712 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (779 puan) tarafından
Eşim bı keresinde bana çirkin değilsin ama guzelde değilsin demişti. Bende o zamnlar baya alinmistim. Az önce konuşurken laf arasında bizimle çalışan bı kız geçti kıza güzel dedi ve ben aşırı alındım. Kızdı sinirim çok bozuldu bayada konuşmicam benmi çok alinganim bu siralr bilmiyorum ama felaket zoruma gitti. Bosanacam diyorum hatta bu konudan haksizmiyim sizce 

34 Cevaplar

+13 oy
önce (2,724 puan) tarafından
Sende deseydin sen çokmu yakışıklısın arizona kertenkelesi,başka kızlara da güzel dediği zaman onun gözlerini oy hayatına kör olarak devam etsin 
önce (766 puan) tarafından
Haykırdım :D
önce (606 puan) tarafından
Yemin ederim koptum nerden çıktın karşıma gece gece :))))))
önce (15 puan) tarafından
Haykirdimm gıı valla Allah'tan bişey icmiyodum yoksa burnumdan gelirdi :D :D
Arizona kertenkelesi ney gıı merak ettim
önce (46 puan) tarafından
Ahahahaaa süper yorum
-Reklam-
+5 oy
önce (790 puan) tarafından
Alıngan falan değilsin bu resmen terbiyesizlik
önce (779 puan) tarafından
Bide üste cikiyo surekli kavga sebebi ariyosun diye. Begenmesem niye evleniyim fln diyo
+3 oy
önce (1,569 puan) tarafından
Net küslük ve kavga sebebi, güzelliğini beğenmediği bir kadınla neden evlenmiş?
Bende aynısını söyledim.bana bı kere olsun güzelsin fln dememiş gidip başka kadını güzel bulduğunu söylüyor
+3 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Ben olsam o güzel dediği ağızı büzer bir yerlerine sokarım kızmakta çok haklısın 
Konuşmicam uzun bı sure boşanmayi düşünüyorum ama çocuklar var.
Valla ne diyim haklısın bacım benim eşim o kelimeyi kullansa kafasından kıvılcım çıkardı kalorifer peteğine sürtmekten
önce (2,451 puan) tarafından
Kadın bosanicam diyo haklisin mi diyorsunuz
Değil mi sence
önce (2,451 puan) tarafından
Boşansın mi yani
+3 oy
önce (51,324 puan) tarafından
boşan diyemem de densizlik etmis seni guzel bilmuyorsa bari sussun ne geregi var lönk diye soylemeye
Aynen güzel buldukları ona bakmamiş heralde. Gelip soyluyo bide. Çocuklardan boşanamiyorum
önce (51,324 puan) tarafından
bosanmak kolay degilde bayagi bir surundur
+3 oy
Valla benmkide arada böyle şeyler söylüyor güzel kız güzel kadın diye bakıyorda iyi bak iyi diyorum millette bana bakıyor senin dediğin gibi güzel kız güzel kadın diyolar s.... O milleti diyo kimmiş bnm aşkıma bakacak falan diyo ama oda bilerek yapiyomus bnm tepkim onun değerli olduğunu hissettiriyomuş
+1 oy
önce (5,153 puan) tarafından
Bosanilacak durum  yok ama alınman normal ben olsam küserim agirligimida koyarım  birdaha bir kıza öyle dersen seni kapının önüne koyarım de
+1 oy
önce (285 puan) tarafından
Resmen yüzüne karşı söylemiş.kendisi neymis acaba aynaya bak deseydin
Evet çok önceden soylemişti bende o zamn cevabini vermişti sen kendine bak faln diye. Ama şimdi başka kadına güzel diyince zoruma gitti. Demekki kız ona baksa onla evlenirmiş
+1 oy
önce (3,894 puan) tarafından
Yok daha neler yaa eşim öyle yapsaydı bekar olmayı özledin o zaman boşanalim dilediğine güzel çirkin dersin derdim 
+1 oy
önce (398 puan) tarafından
Sen de, yakışıklı değilsin deseydin. Elde güzel bitmez de o güzeller de sana  kalmamış davul dengi dengine deseydin. 
+1 oy
önce (605 puan) tarafından
Bende kocayı gömerdim sende yakışıklı değilsin ama çirkinde değilsin diye 
+1 oy
önce (3,222 puan) tarafından
Sende küseceğine desene sende çirkin deilsin ama yakışıklıda deilsin ortalama altısın diye anlasın o duyguyu patavatsız biraz esin kusura bakmada
+1 oy
önce (796 puan) tarafından
Sen baskasina yakışıklıymis desen ne tepki verirmiş, empati yapmasını sağla biraz.
0 oy
önce (3,122 puan) tarafından
Bence çok haklısın bende olsam aynı tepkiyi verirdim
0 oy
önce (7,947 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın bi erkek karısının yanında başka bir kadına nasıl güzel der.Hem de arkadaşına.
0 oy
önce (685 puan) tarafından
Valla kusura bakma resmen gözü dışarıda.
0 oy
önce (9,916 puan) tarafından
Benim eşimde bir kere bana canım sende andirana Lima değilsin demişti bende anında sanki sen bret pit sinde ben Adriana olacam sana demiştim hiç acimam bu konuda  
İyi demişsin sanki kendileri britpit dediğin gibi
0 oy
önce (951 puan) tarafından
Evlenmeseymiş o zaman zorla mı evlendirildi **** oldum sen adamlara desen senden kötüsü olmaz 
Bende öyle söylüyorum hep. Oda ben beğeniyorum öyle demek istememiştim diyor. Ama öyle dedi şimdide başka kıza güzel diyo
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Biraz egon olsun:) sende ona yakışıklı değilsin ama tipsiz de degilsin de :) 
O zamn cevabını vermiştim cnm. Yüzünde çok vurmuşlugum var
0 oy
önce (951 puan) tarafından
Yapacağınız en iyi şey direkt söylemeden öz güvenini bitirin .Mesela hayatım biraz kilo aldın sanırım sağlığın için zayiflaman lazım , eskiden cildin daha çok parlardı bu ara biraz soluk görünüyorsun yaş mı geçiyor sağlıksız mi besleniyorsun acaba gibi onu düşünür gibi amaa aslinda özgüvenini bitirmek amaçlı hak etmiş çünkü:))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 475 göst.
4 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 458 göst.
6 Mart 2020 Diğer kategorisinde Yelizffc (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 691 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 796 göst.