+4 oy
716 göst.
önce Diğer kategorisinde (793 puan) tarafından

Sırf sizinle sohbet için kahve yaptım haa :D. Ayy ne gündü başım ağrıyor yemin ediyorum :'(… Camlarım biraz kirli kusura bakmayın sürekli kar yağıyor camın yarısı doluyor eriyor doluyor eriyor :D. napıyorsunuz ? image

22 Cevaplar

+1 oy
önce (687 puan) tarafından

Öğrendim ki  o eda beni de dolandırmış :) ortaya çıkarmasaniz anlamayacaktim. Burdan kimseye inanmam artık Allah a havale ettim.Bu arada afiyet olsun canım. Bende üzerine soğuk su içeyim bari :D

önce (793 puan) tarafından
Admin gördü hepsini çünkü sildi
Hem de nasıl kötü…
önce (5,493 puan) tarafından
Gece kuşuna yüzde yüz katılıyorum. Bu platformu farklı şekillerde kullanıyoruz. Benim fikirlerim çok keskindi sertti. Hocam bana çok kızıyordu biraz empati yap ve karşı tarafı düşünerek yorumla psikolojisi diyordu. Doğum ve sonrası burada okuduklarımı gördükçe karşı tarafın yerine ne yapabilirim acaba diyebiliyorum. Yani benim için bir nevi staj yeri oldu ki ben istesem böyle bir staj yeri bulamazdım. Burası annelerin olduğu yer tam bir merhamet yuvası illa yardım eden biri bulunacaktı. Ve bunu kullananlar var ve var olacak. Yardım konusunda biraz temkinli olmak lazım.
önce (4,689 puan) tarafından
Postları gördüm ben yinede o kadına çok üzüldüm. Belki kızacaksınız ama üzüldüm durumuna. Dolandırıcı diyorsunuz ama ya gerçekten ihtiyacı varsa? Anladığım kadarıyla sadece daha önce kocam yok demiş, şimdide var diyor. Bunun açıklamasını da yaptı. Evine gidip gören biri varsa, durumu anlattığından daha iyiyse orası ayrı. O zaman haklısınız ama şu an çok büyük bir hakka giriyor olabilirsiniz. Ben kimsenin kolay kolay kendini bu dereceye getireceğini düşünmüyorum.

Böyle bir platformda yardım yapılmaz. Burda daha öncede bu tür şeyler döndü buna rağmen yapılmışsa artık iyi kalplilik olmuyor bence. Kimse silah zoruyla para almamıştır sizden sonuçta değil mi. Siz Allah rızası için verdiniz niyetiniz önemli. Bu kadar uzatıp kul hakkına girmekte en az onun yaptığı kadar yanlış
Dedikleri birbirini kesinlikle tutmuyor ben gözümle gördüm evet ama dedikleri yaptıkları çok ayrı şeyler . Ben çok üzüldüm şahsen çünkü bende dolandırıcı ilan edildim onun için savundum onu arkadaşlık ettim ona yanında durdum bunları kendimi övmek için söylemiyorum ama enayi yerine konulmakta kalbimi acıttı anlıyor musun ?
önce (4,689 puan) tarafından
Anlıyorum haklısın ama dediğim gibi daha fazla yardım almak için de farklı konuşmuş olabilir

Gözümüzle görmedik sonuçta durumunun daha iyi olduğunu. Aksine anlattığı gibi olduğunu gördünüz doğru mu? Bilmiyorum ama bence doğru değil bu kadar uzatmak. Gerçekten durumu kötüyse bu çok ama çok can yakıcı olur
-Reklam-
+1 oy
önce (3,932 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı ❤️ bizim evde herkes bir köşede yattı demin eşim uyandı açım dedi yemek hazır ettim yiyor bende çayımı hazır ettim birazdan içerim :D

image

önce (1,075 puan) tarafından
Millet gece neler neler yiyor Allah'ım ben de kilo vercem diye aç bitap geziyorum bitane luppo versene be
Ayy bende bugün küçük keklerden aldıydım gidem de yiyem:D
önce (2,330 puan) tarafından
Aaa şu fotoğrafı görünce gözlerim büyüdü kız ne güzel bi ortam bu oh keşke bende olsaydım orda :D
önce (3,932 puan) tarafından
Sjsjsjsjsj sağolun gardaşlarim valla benim sorunum kilo alamamak seviyom abur cuburu arada yiyom işte ❤️Haziran koş gel gııı konum atayım sana
0 oy
önce (144 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Bu gece keyfi kahvesi oluyor heralde çocuklar uyurken . Ben uzun süredir içemiyorum maalesef normalde çok severdim ama şimdi midem almıyor yerime de iç 
İlk iki ay kullandm bir işe yaramadı valla iki gece iki gündüz alıyordum. Sonra özele gittim serum verdi onzy hap verdi prilama göre daha iyi geldiler bana
Ben de prilam içmezsem 3. Gün hastalanıyordum işte demek kş bünyeden bünyeye değişiyor
Aynen çevremdeki herkes çok memnun prilamdan ama bana yaramadı ben üç gebelikte de serumla ayakta kaliyordm
Neyse önemli olan sağlıkla alman kucağına inşallah sağlıkla al kucağına canım benim ❤️
İnşallah canm teşekkür ederim ♥️
0 oy
önce (12,538 puan) tarafından
İmplant kaç para oldu acaba
Hahahhha :D
Ay kız 2 dişim gitmiş valla
Benim de şu an 1 dişim sakat ama galiba kanal tedavisi olacak konya ya gitmem bekliyorum
Benimde biri kanal dolgu neyse ama diğeri tamamen gitti ya onun kesin implant olması lazım
Aman ne olacak yaptırırsın maddi sıkıntın yok ki ama pahalı oluyor gerçekten
0 oy
önce (4,096 puan) tarafından
Oranın karını özledim ya dolu dolu yağıyordur şimdi
Saat kulesinin oralarda mı oturuyorsun
Evet canım saat kulesi hemen aşağıda neredeyse merkezde oturuyorum :)
İyi bari çoğu şey elinin altında :D kampüsün oralarda oturdum da kışın işim olduğu zaman hapı yutuyordum :D
Evet şükürler olsun ya her şey var … Of çok uzakta oturuyormuşsun
Aynen :D
0 oy
önce (2,525 puan) tarafından
Afiyet olsun 

Şuan yatağımdayım uyumayı düşünüyorum ama küçük kız hayla uyumamak için direniyor
Ayy o çok sinir bozucu oluyor ya büyüdüklerinde de uyanmamak için direniyorlar valla :D haha bende o zaman uyutmayacağım işte :D
önce (2,525 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım her türlü ığraştırıyorlar
0 oy
önce (7,209 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Afiyet olsun. Yağıztoşu uyutuyorum eşim şehir dışındaydı geç geldi oyuncak sözü vermişti mecbur bekledik:)onun hevesiyle anca bu saatte yatıyoruz. Sonra hemen bir namaz kılıp evi toparlayıp uyumayı düşünüyorum.

Evet çok güzel oluyorlar annem bir fabrıkada finans müdürlüğü yapıyor ona da veriyolar kitaplardan oğluma biriktiriyor :)
Ne güzel düşünmüş annen sağolsun:)
Annemle babam oğluma çok düşkünler beni bile gözleri görmüyor :D  sağolsunlar iyi ki varlar ❤️
Bu galiba çoğu kişide aynı ya bizde öyleyiz. Telefonum sadece çocuğu görmek istedikleri zaman çalacak neredeyse :) çok şükür Rabb'im eksikliklerini göstermesin ❤️
Amin canım amin ❤️
0 oy
önce (6,955 puan) tarafından

Midem çok ağrıyo gardiyanım şunu yaptı iç diye gözüme bakıyo dik dik  Allah affetsin tadı çok kötü banada kahve ver 

image

Ay ben duydum İspir şeytani diyorlar niye kiiz neden yani
Hmm erzuruma bir kere gittik o da hastane için
önce (87 puan) tarafından
Çok şeytanlar ondan :)))
Hadi yâ Erzurumlulari çok severim
önce (6,955 puan) tarafından
3 buçuk yıl yaşadım orda bir şeytanlıklarını görmedim uyanık insanlarmı evet öyleler ama bana kötülüğü dokunmadı hele ev sahibim melek gibi insandı hala görüşüyoruz
0 oy
önce (1,333 puan) tarafından
Kızımı salla salla uyudu dedim uyumamış amaan yeter be dedim ve kahve yaptım kahve içiyorum kocamla sana da afiyet olsun canım 
Şu dünya da anne olabilecek kapasiteye sahip “olmayan” insanlardandım emin ol :D herkes bana derdi ki sen nasıl olacaksın anne falan sonra dediler ki vay be İdil helal olsun :D o derece yani düşün . Oğlum küçükken çok zorlandım bir bebeğim olduğunu bile çok geç kabullendim inan çok zorluklar yaşadım o psikolojiyle dedim ki alın bunu sosyal hizmetlere verin ben bakamıyorum o dereceydi psikolojim ve 1 yaşına kadar ailemin yanında kaldım onlarla büyüttüm birazda hayat şartları böyle olmasını sağladı Allah yüzüme baktı  . Sonra evime geldim adapte olmaya çalıştım sinir krizleri geçirdim hele 16. Ay daha zor bak ben sana söyleyeyim ama ne kadar sakin kalmaya çalışırsan o kadar iyi neler yaşadım inan bebek büyütmek hiç kolay değilmiş ama büyüdükçe bana arkadaş oldu yoldaş oldu hala zor  sınırları aşıyor bazen ama o kadar değil dediğim gibi kalbini ferah tut ortaklaşa hareket et bebeğinle zaten orta yol bulunuyor ❤️ amin canım hepimizin inşallah çok teşekkür ederim ❤️
Bende o konuda çok zorlandım ailem tarafından hala 13 yaşında bir çocuk gibi görüldüğüm için sende anne olcaksın He falan dediler sonra doğumda sıkıntı oldu devlet hastanesi yüzünden az daha evladımı kaybediyordum özelde kaka yaptığı için acil sezeryana alındım sezeryan olmak bende çok büyük bir travma olarak kaldı 3 hafta boyunca belki karıştı hastanede benim değil gibi hissediyorum diyordum ailemin yanına gitme şansım yoktu kaynanamlar hep gözümün ine içine bakıp benim evladım diyorlardı sinir krizleri geçiriyordum ağır bir depresyondaydım yani dışarı her çıktığımda bir araba çarpsa diye bekliyordum o derece sonra bir aylığına ailemin yanına gittik eşimle orda az bişey taoparlanıyordum ki çok zeki ablam 8 aylık bebeğime çay maması vermiş ballı hemde yine endişeler yine güvensizlik derken şimdi tekim kimseye güvenemiyorum ama tek de olmuyor bunalıyorum kimse de anlamıyor yani sanki önceden bu durumu yaşamamış gibiler hiç kimse içimi ferahlatmıyor sadece anlaşılıp bir kere herşey geçecek diye sarılsalar düzelicek gibi ama yapan yok
Ayy gel ben sana sarılayım bir tanem çoğu gitmiş azı kalmış öyle düşün ❤️
Takma dışarıdan gelen yorumları kafana sen kendine çocuğuna odaklan dışarıda kalanlar dışarıda eşin destekse yanındaysa hiç sıkıntı yapma
Allaha şükür eşim bana destek oluyor darkandığımda sen git kahve iç ben ilgilenirim diyor onun dışında sıfır destek var ama bir yerde o da yetmiyor o kadar olumsuz insan var ki çevremde bu güne kadar nasıl delirmedim hayret ediyorum
0 oy
önce (361 puan) tarafından
Ohh misss afiyet olsun 

Off keşke bende bir keyif yapabilsem kahve yapsam 
Bebeğin küçük mü :/
önce (361 puan) tarafından
Evet 5 aylık ve diş çıkarıyor bir saniye indiremiyorum kucağımdan
Ayyy ayyy hiç üzülme ama  ileride de eziyetleri oluyor ama büyüdükçe rahatlıyorsun gerçekten bebek bakmak çok zor
0 oy
Uf anlık hep Merve açardı genelde 
Ye bı tabak daha ye İdil ohh miis ben yiyemiyorum sen ye
Şiştim kız valla :D sen de kendini aç bırakma gir mutfağa yoğurdun içine salatalık doğra pul biber at ye kalorısı yok gibi dindirir açlığını
Ne onla karın mi doyar
Evet gitti biraz önce :(
Onla doyuracaksın :D
0 oy
önce (3,935 puan) tarafından
Bende şimdi oğlumu uyuttum birazdan kahve keyfi yapacam :))) keşke İstanbula da kar yağsa :( ayy benimde camlarım kirli yarın üşenmezse silicem :)
Burada öyle bir kar oluyor ki camlarıma perde gibi gibi iniyor kutuplarda yaşıyorum sanki o derece o yüzden bahar da siliyorum cam birde yazın arada çok yağmur yağıyor çok
önce (3,935 puan) tarafından
İyi yapıyorsun boş yere yorulma :))) bizim burada sadece yağmur var o da bu hafta yok fırsat bu fırsat bir cam sil sıkar silerim maksat tozu ve lekesi gitsin.
O kadar vaktim olmuyor ki mesela bugün oğlum full paçamdaydı resmen öyle dolandım evin içinde bacağıma yapışıyor öyle geziyoruz
0 oy
önce (3,227 puan) tarafından
Bulasiklar la bakisiyoruz  cocuklar uyudu bnde muge apla izleyem bari sana da afiyet olsun bacım
Ayy bende inan ki makinayı yerleştirmem gerek çok üşeniyorum ya teşekkür ederim
0 oy
önce (1,880 puan) tarafından

Bütün yorumları  baştan sona okudum usenmeden bugün olan olayı anlamadım :angel: bende çocukları uyuttum biraz işlerim var onları yapıp uyuyacam 

Afiyet olsun ❤️

Hahahhahaha :D yapma be
Kız ALLAH seni ne yapmaya sen yardım ediuorum yalan söylemiyor diyince bende o ara yolalidm hahahhahab
Hakkını helal et lütfen bana
Kız öyle deme ne olur biz ALLAH rızası için yaptık

Helali hoş olsun canım benim❤️☺️
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
önce (2,323 puan) tarafından

Afiyet olsun bende akşam üstü içtim şimdi de canım istiyor kendimi tutuyorum çok içiyorum yaa sen bu defa benim yerime de iç :D

İçtim bitti :D sana da gelsin hdjdjdn
0 oy
İdilcim afiyet olsun 

Ben de bisküvi tırtıklıyorum şuan :D
Bende soda içiyorum hala :D hahahhaha teşekkür ederim sana da afiyet olsun❤️
Teşekkür ederim :)
0 oy
önce (344 puan) tarafından
Beşik sallıyorum :(
Aşkım sen kimdin ya valla kusura bakma
önce (344 puan) tarafından
Kız ben yeniyim ya kendi adımı nick yapmıştım degiştirdim geri hacer adım tanışmıyoruz yani ben seni postlarından tanıyorumda sen beni tanımıyorsun benceeeğğ memnun oldum hayatım :*
Aaa öyle mi haha :D valla eskilerden sandım olsun tanıştık bende memnun oldum ❤️
0 oy
önce (46 puan) tarafından
Afiyet olsun kuşum 

Ben de kahvaltı için börek yaptım mutfağı toplarken bir düştüm elim kütük gibi şişti ağrıdan yatamadım 
Teşekkür ederim sen kimsen :D ❤️ bu nickler değişince kafam karışıyor :D
Kırılmış çıkmış Olmasın aman dikkat
önce (46 puan) tarafından
Coooookkk önceden eski hesaptan sohbet etmiştik gadasini aldığım ben ☺️
Teşekkür ederim canım
Yok ezilmiş şükür de ağrısı yetti
0 oy
önce (510 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Çocuklarım hasta onlarla uğraşıyorum 
Çok geçmiş olsun :(
önce (510 puan) tarafından
Tşk ederim :-)
0 oy
önce (4,917 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun idilim bu tene de ben alabilirim kahve ve sigara 
Gel ablam gel yapmaz mıyım hiç ❤️
Aaa yok ibanima para atmassan gelmem :))))
Ayın 11 ine kadar 300 telem var hdjdjdn
Tmm kirisalim 200 bana 100 sana
Sende mi be abla jsjsjs
Bnde brutus

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 479 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu