0 oy
79 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (595 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar 3 yaşına Mart ayında girecek bi kızım var son 3 gündür hep aynı saatte uyaniyir ve saatlerce sebepsiz yere ağlıyor ne sallanmak istiyor ne susuyor hiç bı şekilde durmuyor susmuyor uyumuyor neden acaba

4 Cevaplar

0 oy
önce (46 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hoş geldin 3 yaş sendromu 
önce (595 puan) tarafından
Ağlıyorum ya bide hamileyim 2 yaş sendromu duydum da 3 yaş duymamıştım:D
önce (46 puan) tarafından
4 de var şekerim malesef
Aboo:D
önce (793 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşında aynı dediğin gibi …
Geceleri  bazen çok korkuyorum . Ama geçiyor kalıcı bir şey değil arada yokluyor :D
-Reklam-
0 oy
önce (4,173 puan) tarafından
Bence sendrom :D benim oğlum da aynıydı çok korkardım çocuğu korkutuyolar diye mümkün değil susturamazdım bi hafta kadar sürdü sonra geçti bence üç yaş en zoru 
Yaa biliyor musun buraya yazmadan önce bende aynısını düşündüm korkutuyorlar diye şimdi sendrom diyince ne zaman nasıl gecer
Canı ne zaman isterse o zaman geçiyor canım telefon tv veriyosan biraz azaltmaya çalış gündüz huyuna gitmeye çalış gece uyanınca tuvalete götür bide öyle ağlarken benim ki çişi gelince yapıyodu genel de belki senin ki de öyledir hatta ben enfeksiyon mu var acaba diye doktora da gitmiştim hani çişine ağladı diye temiz de çıkmıştı sonuçları
Ben bu yaz ogretemedim çişini daha beze yapıyor hamile de tuvallette ağlıyor korkuyordu bende üstüne gitmedim sonra hamile kaldım sonra kış oldu dedim tam 3 yaşına girsin öyle yapsrim
O zaman test ver canım enfeksiyon da olabilir
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
önce (19,495 puan) tarafından
Gece terörü bence. Oğlumda da olurdu. Sarılıp sakinleştirmeye çalışırdık. Işığı acardik sonra biraz uuywnir kendine gəlirdi 
Gözü kapalı ağlıyor kucağıma almak istiyorum istemiyorum beni itiyor ayağımda sallamak istiyorum kendini atıyor yani herşeye ters ve ağlama ile tepki veriyor
önce (19,495 puan) tarafından
Aynen aynısını yaşadık defalarca. Zamanla gecti. Vücudu uyanık ama özü uyuyo hala.
0 oy
önce (2,356 puan) tarafından
Dönemsel oluyor özellikle gün içerisinde onun isteyipte sizin hayır dediğiniz şeyler oluyor mu kızdığınız bazı şeyler benm oğlum öyleydi biseye yok dediğimde beyni onu resmen ekran görüntüsü alındı ve ağlama krizleri ile uyanırdı hatta bazen sayiklar hıçkıra hıçkıra ağlardı 
Gündüz inan hiç sesi çıkmasın diye ağlamasın diye her dediğini yapmaya çalışıyorum her istediğini gece ağlıyor bari gündüz ağlamasın diyorum
Cnm her yaşın bir özelliği var şuan 5yaşına girecek oğlum inanır mısın evde terör estiriyor eşim çok sabırlı bir adam normal de o bile evden kaçıyor bazen gece kaçıyor bazen gündüz Allah hepsinin sağlığını Korusun uzun ömürler versin ama valla artık zorlanıyorum şunu bil geçici bir süreç
Amin inşallah evet çok zor ve ben 20 haftalık hamileyim:(
Anladım cnm sende üzülme stres yapma birak ağlasın bazen ağlamaları da lazım ;) bi yeri ağrımasın yetr dediğim gibi sabırlı ol geçici bir süreç  böyle idare et

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 22 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
4 cevap 24 göst.
+2 oy
16 cevap 193 göst.

408,402 soru

12,270,154 cevap

37,572 kullanıcı