0 oy
36 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızlar kanamam. Yok ama belim bugün hiç olmadığından değişik agrıyor o ağrıdan kasık ağrımı hissedemiyorum cok değişik 23+3 olduk bebegimin hareketlerini gece hissediyordum. Sanki korona olmuşum öyle agrıyor bacağımda giriyor agrı.  Ama kasıgım hergün cok cok ayrıldı hissetmiyorum agrımıyor suan okadar ama bu bel bilmiyorum ne olur yardım edin tecrübeli olanlar var bu konuda sanki belimi 3 t bölüyor geri takıyorlar 3 dkk bir ayakta iken bildiniz yere eyilme hissi var 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,666 puan) tarafından
Canım hiç belli olmaz sen en azından bir 112yi ara anlat sana daha detaylı bilgi verir ve yetkili oldukları için de için rahatlar burdakiler de senin benim gibi herkes Dr kadar bilemez sen en azından ara Bir 112yi
-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından
imkanın varsa bunu bi hastaneye mi danışsan acaba? erken haftalarda doğum gerçekleşirse anne anlamayabiliyormuş. bir tandığım 25 haftalık doğurdu. sancılarını farkedemediği için çok geç aramış ambulansı bebek doğmuş birden
(155 puan) tarafından
Cnm uzandım. Direk yarına dr randevusu aldım.  Dr cok sükğr sıra varmış
(1,174 puan) tarafından
inşallah öyle bi durum yoktur ama iyi yapmışsın. tedbir almakta fayda var
(155 puan) tarafından
Oglumda erken dogum riksim vardı 19 haftada başladı 7 kere düşün tehlikesi atlattım 40+6 dıgdu cok sükür sezeryan ile bundada 19 haftadan belli Protestan kullanıyorum
(1,174 puan) tarafından
inşallah bunu da tutabilirsin :) ben de ilk hamileliğimde doğuma kadar kullanmıştım progestanı
0 oy
tarafından
Kendini üşüttunmu acaba 
(155 puan) tarafından
Hasta değilim cnm ama ibsallah üsütmüsümdür

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 93 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy