0 oy
94 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,185 puan) tarafından
Kızlar gecen gun asla düşmeyen ateşi yazmıştım hala ateşimiz devam ediyor baska bir hastaneye gittim idrar röntgen yaptilar kana da bakmalarini istedim ama ona rağmen istemedi doktor(lar) .

Kızım kabızlık yaşıyordu ayni zamanda lavman yaptılar. Çocuk dun iyidi cok yükselmedi atesi ama bugun sabaha karşı yine aynıyız doktor o gun influenza dedi suanda salgin var bütün cocuklar ayni dedi influenza ilaci var ama siz gününü gecmissiniz olmaz olanlari kullanmaya devam dedi antibiyotikte 6. Gun oldu bu influenza bu kadar uzun ates mi yapiyor cidden ya

Bu arada doktorlar yazma sebebim Ankara etlik sehir hastanesi cocuk acil bolumunde 2 gun once 3 saatte 5 doktor gördük. Giden varsa bilir zaten.

4 Cevaplar

0 oy
önce (3,972 puan) tarafından
Oğlum domuz gribi olduğunda 3 gün sürmüstu ateşi. Hatta ilk gün çok ateşi vardı serum takmislardi 
önce (1,185 puan) tarafından
Bizim 6. Günümüz asla düşmüyor ben anlamadım vallahi
-Reklam-
0 oy
önce (1,922 puan) tarafından
Gecen sene oğlum geçirdi 3 4 gün ateşi oldu biz hemen anladı doktor ilaca basladık 3 4 günde geçti hemen ateşi ama halsizlik uyku hali devam etti
6. Gundeyiz biz hala devam ediyor sastim kaldim valla
0 oy
önce (817 puan) tarafından
Canim çok geçmiş olsun bizde olduk tam 4gun sürdü gündüz gece ateşi 
Bizim 6. Günümüz ve hala düşmüyor napacagimi sasirdim doktorlar da bisey yapmiyor
Rabbim acil şifalar versin ınsallah Maaealef infuluenza çok direncli oluyor biz en son özele gittik bir iğne yaptı öyle geldi kendine yoksa bizim ateşimiz de devam ediyordu 40derece ateşle gittik
Valla bizde bugun antibiyotik degistirdik ama bilmiyorum babasi gelsin de bide özele goturcem olmadi
İnşallah biran önce toparlanır evladınız
0 oy
önce (220 puan) tarafından
Domuz gribi çocuğumda ben de olduk, çok zordu, kızımın 6 gün falan sürdü ateşi
Bizde bugun artik ozele gittik onun ilaci farkliymis devlette vermediler asla Allah bildiği yapsin baska bisey diyemiyorum gerçekten. Bugun verdiler ama gec kalinmis

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 206 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 457 göst.
16 Ekim 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Altnr_svg (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.