0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,151 puan) tarafından

19 haftalık hamileyim calisiyorum ders anlatırken çocuklara mecbur ayakta duruyorum özel kurum olunca sabahtan akşama kadar. Dünden bu yana çok zor yürüyorum resmen kasığım asılıyor sancım var yürümekte zorlanıyorum :( ilk gebeliğim erken doğum oldu ve bu belirtilerle başlamıştı ama kaçıncı haftaydi hatirlamiyorum şuanda da çok korkuyorum randevuma daha da var normal bir durum yaşamıyor muyum yoksa normal mi bu haftalarda,normal değilse de ne yapmam lazım  kasik agrimi ya da sancimi azaltmak icin

6 Cevaplar

0 oy
(608 puan) tarafından
Doktora git rapor al dinlen normal değil.
(1,151 puan) tarafından
Gittim canım 36nci haftaya kadar kullanmam için progestan verdi kasılmayi önler dedi ama inşallah. Birde magnezyum
-Reklam-
0 oy
(2,239 puan) tarafından
Yani sana bişey önerip yanlış bilgilendirmek istemem ama yorgun düştüğün için olabilir istirahat etmen gerekiyor evde de yoruyorsan kendini sancı olabilir 
(1,151 puan) tarafından
Peki magnezyum ilacı bu ağrıyı kasilmayi rahatlatır mi
(2,239 puan) tarafından
Bacak krampları için vermişti doktorum rahatlattı doktor önerisiyle kullanabilirsin uygun görürse
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Benim de yuruyemedigim zamanlar olmuştu ama 30. Haftadan sonra diye hatırlıyorum sizinki biraz erken olmuş acile gidebilirsiniz akşam 
(1,151 puan) tarafından
Dokoruma gittim canım 36nci haftaya kadar kullanmam için progestan verdi kasılmayi önler dedi ama inşallah. Birde magnezyum
0 oy
(151 puan) tarafından
Cnm suan 22+2 oldum ben  o haftada Protestan verdi dr fitil fr git ihmal elme
(1,151 puan) tarafından
Çok korkuyorum anlatamam:( dinlenemiyorum da yatıp. Dün ilk defa sol tarafıma çocuk toplantı galiba ve semsert taş gibi oldu :(
0 oy
(4,519 puan) tarafından
Bence doktora git gülüm ne olur ne olmaz hem anlattığına göre riskli gebelik senin ve rapor alıp dinlenmen şart 
(1,151 puan) tarafından
Gittim canım 36nci haftaya kadar kullanmam için progestan verdi kasılmayi önler dedi ama inşallah. Birde magnezyum
(4,519 puan) tarafından
Onları düzenli kullan stres yapma kendini yorma Allah'ın izniyle geçer hepsi inşallah
0 oy
(717 puan) tarafından
Mutlaka gec olmadan git canım 
(1,151 puan) tarafından
Gittim canım 36nci haftaya kadar kullanmam için progestan verdi kasılmayi önler dedi ama inşallah. Birde magnezyum .

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 20 göst.
0 oy
1 cevap 24 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,674 soru

12,315,743 cevap