+1 oy
445 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (44 puan) tarafından
Karatay mağdurları hakkında ne düşünüyorsunuz? 9 Ocakta mahkemesi varmış sanırım meslekten men edilme ihtimali varmış. Şikayetleri okuyunca şok oldum. Bunca yıl gebelik şekerinde herkesi korkuttu, aşılar hakkında korkuttu nasıl bir yol izlenecek acaba?

13 Cevaplar

+11 oy
(4,342 puan) tarafından
Kadının söylediği herşeyin doğru olduğunu düşünüyorum bazılarının işine gelmediği için ipini çekiyorlar
(44 puan) tarafından
Bu da bir ihtimal tabi. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali.
(152 puan) tarafından
Kesinlikle Zaten amaç ilaç firmalarına hizmet
-Reklam-
+4 oy
(51,567 puan) tarafından
konuyu bile bilmiyorum 
(44 puan) tarafından
Canan karatay alternatif tıp ile tedavi etmeye teşvik ediyor. İlaçsız aşısız vs. Ama baya şikayet varmış. Bilemedim.
(51,567 puan) tarafından
tv ye çıkan hicbir doktoru onemsemiyorum hepsi farkli seyler söylüyor çünkü oda yillardir yirtindi durdu medya doktoru oldu
(13,695 puan) tarafından
Konu bu değil hasta bi adam var çeşitli doktorlarda tedavi ediliyor ama işe yaramıyor en son Karaca'ya gidiyorlar ve o tedaviye başlıyor önce iyiye gidiyor durum ama sonra farklı sebepten adam ölüyor. Ailesi de doktor bize yanlış tedavi uyguladı diye dava açıyor.
Ama Karatay kendinden emin kayıtlarımız var hasta bize şöyle geldi böyle oldu her şeyi anlatıyor. Adamın tansiyonu mu ne varmış tansiyonu olan bi insan anjiyo olamaz ama beni dinlemediler 4 kez ameliyat oldu falan diye gayet açıklayıcı konusuyordu
(6,109 puan) tarafından
ben eskiden sey zannediyorum bu tv ye cikan doktorlara para veriyorlar da cikariyorlar saniyordum. meger tam tersiymis . doktor panala programa para oduyormus kendi reklami gibi  orda cikip konusup
kendi adini duyuruyormus. :) ben tam tersi kanal uada program gel bizde konus anlat sukadar ucret karsiligi diyor saniyordum
(51,567 puan) tarafından
hee ben hala öyle sanıyordum ☺️
+3 oy
(20,548 puan) tarafından
Aşılar hakkında korkuttu peki doğru çıkmadımı hepsi kadın herşeyi doğru söylüyo işlerine gelmiyo bence
+2 oy
(1,539 puan) tarafından
Tabiki karalayacaklar tabiki üstünü kapatacaklar medikal ilac sektörü nasıl yürüyecek altarnatif tiptan çare bulununca? Gıda dedektifi de şu an ülker ile davalık markalar karış karış adamı arıyor bitirmek sağlığımızı kim düşünüp gözümüzü açarsa kaldiriyorlar işte
(193 puan) tarafından
Katılıyorum sana bu ülkede kim gerçekleri ortaya dökse ardından böyle şeyler oluyor
(152 puan) tarafından
Ben de Kesinlikle katılıyorum Annem kanser hastası 2.Evre ilk başta Kemoterapi aldı Aslında kemoterapiden önce başka bir tedavi alıyordu bitkisel sonra çevreden etkilendi kemoterapi annemi gerçekten mahvetti 50 yaşındaki kadın en az 70 yaşında gösteriyordu sonra kemoterapiyi bıraktık tekrardan eski bitkisel tedavisine döndü şu an elhamdülillah kanseri yendi diyebiliriz
+2 oy
(12,776 puan) tarafından
Çünkü kadının dedikleri doğru ve söylediği şeyler bazılarının işini baltalıyor ondan. Kadını ekrandan kaldırma meslekten men etme kampanyası, kumpası 
+2 oy
(13,062 puan) tarafından
tansiyon hastası adamın ilaçlarını kesip tuz önermiş. hala da bu kadının peşinden gidiliyor 
+2 oy
tarafından
Aşı olmayın dedi, haksız miydi? Millet takır takır kalp krizi geçiriyor aşıdan sonra. Ben o kadının dediklerine inanıyorum. İşlerine gelmemiştir doğrular.
+2 oy
tarafından
Canan hoca dediklerinde haklı. Kadının ipini çekmeye çalışıyorlar. Millet işine geldiği gibi görüyor her şeyi. 
+2 oy
(1,617 puan) tarafından
Yani aşı olmadığı için hastalığı ağır atlatan yada atlatamayıp hayatını kaybeden bebeklerin anneleri de şikayet etmiş olabilir diye düşünüyorum çünkü ben ilk grip aşısı vırdurmadan önce kızım çok çok ağır atlattı ki 4 aylıktı şimdi 15 aylık grip aşısını olduktan bir zaman sonra 14 aylıkken grip oldu ve Allaha şükür çok daha hafif atlattı 
(13,062 puan) tarafından
tansiyon hastası adamın ilaçlarını kesiyor ve tuz tüketmesini öneriyor ve adam ölüyor. yakınları şikayetçi oluyor. bunun gibi bir ton şikayet
(1,617 puan) tarafından
Yazık insanlara ya valla
+1 oy
(13,695 puan) tarafından
Kadin kendinden gayet emin bir şekilde hiç takılmadan takır takır konuşuyor ve anlatıyor yani bence kadının üstüne atmaya calisiyorlar olayı 
+1 oy
(352 puan) tarafından
Kimlik değişir ama konu hep aynıdır.zamanında da çok doktor ilim sahibi insanları bu şekilde ya hapise attılar ya delirdi dediler ya da öldürdüler o yüzden kimseye güvenmiyorum.
+1 oy
(4,858 puan) tarafından
Başka şeyler dönüyor gibi geliyor bana hayırlısı 
+1 oy
tarafından
Ben onun yaptığı hiç birşeye güvenmem dikkatli dinleyince hiçte mantıklı konuşmuyor zaten özellikle hpv aşısından sonra şeker yüklemesi ıvır zıvır bir sürü şey birde bir insana o kadar tuz verilmez böbrek yetmezliği yapacağını bebek bile bilir 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
+1 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.

409,795 soru

12,320,044 cevap

38,935 kullanıcı