0 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (71 puan) tarafından
Kızlar bugün kontrolum vardı doktor bana dedi bebeğin gelişmiyor erken doğum olursun yüzde 80 dedi ne yapmalıyım lütfen anneler ilk gebeliğim çok korkuyorum neyden kaynaklanıyor bu gelişmek tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim  çok üzüldüm 

4 Cevaplar

0 oy
(352 puan) tarafından
Kaçıncı haftadasın ne kadar erken alırlar.ablamında bebeği gelişimi yavaş ilerliyordu doktoru balık yağı yazmıştı.çok şükür 37 de doğuma alındı.

Yani doktorun söylemesi lazım bu durumda ne yapacağını birde altındaki sebebi nedir 
(71 puan) tarafından
25 olacaz okadar korkuyorum bide bunu diyince çok üzüldüm açıkçası
(151 puan) tarafından
Cnm kaç gram bebeğin? Benimde riskli gebelik suan
-Reklam-
0 oy
(376 puan) tarafından
31 haftada doğum yaptım.....

Hiç bir tavsiyem yok neden diye sorarsan o haftalarda eşim izin almış bir ay  bana baktı tuvalet hariç kalkmadim sürekli su tüketip sağlıklı beslenin günde sadece 15 dakika yürüyüş yapıyordum ama geleceği vardı bebeğimin ve geldi
(663 puan) tarafından
Sizin sancılar mı vardı erken doğum neden oldu
(71 puan) tarafından
Kaç kilo doğdu bebeğiniz
(376 puan) tarafından
2100 doğdu 7 ay boyunca kanama oldu her hafta iğne ile tuturdular en son açılma oldu
0 oy
(717 puan) tarafından
Tek bı doktorla kalma canım 
(71 puan) tarafından
Geçen hafta gittim digeride öyle dedi bugün gittiğim uzman bı doktor sürekli gittigim doktordu
(717 puan) tarafından
Üniversite hastanesine gitmeni orada takipte olmanı oneririm benim erken doğum riskim vardı kızıminbasi rahmimdeydi beni 25 haftada doğum yapiyosun diye üniversite hastanesine yolladılar 25 haftadan 36 haftaya kadar geldim orada ilaclarla
0 oy
(150 puan) tarafından
bak canım öncelikle moralini bozma annen ya da başka bir destekçin varsa git yanında kal istirahat et. ben 32 haftalıkken gittim 5 cm açılmam varmış yatış verdiler bugün doğumun var kesin dediler ama benim sancımda yoktu suyumda gelmedi iki gece yattım doğumhanede sonra imza atıp çıktım bebeğimi tam bir ay sonra doğurdum yani diyeceğim o ki Allah ne zaman dünyaya gözünü açmasına izin verirse o zaman gelecek bebeğin sadece sen çok yılma duaya sarıl bolbol beslen moralin hep iyi olsun. 
(71 puan) tarafından
Yorumunuz için çok teşekkür ederim keşke aileme yakın kalsaydım gurbetteyim okadar zor bir durum üzülmemek elde değil
(150 puan) tarafından
Canım ben Mardin'de oturuyorum annemler Malatya'da oturuyordu İnan Babam geldi arabada yatar vaziyette Malatya'ya gittim hemen orada kontrollerim oldum açılmamın 5 santim olduğunu söylediler bu süreçte sadece tuvalet abdest namaz dışında hareket etmedim Yemeğe bile bazen yattığım yerde yiyordum namazı da yatarak kıldığım bile oluyordu sadece moralini düzgün tut yanına gelebilen varsa gelsin sen çok bir iş güç yapma bol bol beslen bebeği kilo aldıracak şeyler ye Allah ne zaman derse o zaman doğacak zaten

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 91 göst.
+1 oy
3 cevap 42 göst.
+1 oy
6 cevap 91 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.

409,670 soru

12,315,702 cevap

38,824 kullanıcı