0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (414 puan) tarafından
Benim esimin ailesi babasi falan kizimin coklu besin alerjisi var ve duruma inanmiyorlar hic birsey yiyeniyirum diyet yapiyirum emzirdigim icin 

Dile getirmese de konuşma tavrı ile inanmadığını belli ediyor siz nasıl tepki verirsiniz

Sanki aç kalmak hobim Benim 

WhatsApp ta bir yazimi paylassam ac kalmak isteyen hobisi olan herkeze bu hastaligi versin rabbim tarzinda  cok bunaldim 

Diğer kızımla da doktor mesela cevizi falan yediğinde şok geçirip ölür dediği halde yine inanmadılar

6 Cevaplar

0 oy
(356 puan) tarafından
Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsin şuan bebeğin senden besleniyor.ilerde de yedirmeye çalışırlarsa sert bi şekilde uyarırsın.
(414 puan) tarafından
Canim zoruma gidiyor dalgaya almalari ya
Diger kizimda ben odadan cikinca gizlice vermeye calisiyor lardi
-Reklam-
0 oy
(2,784 puan) tarafından
Bir muayeneye onları da götürün, doktordan rica edin yüzlerine çat çat desin. Bebeğine asla gizli gizli bir şey vermemeleri gerekir. Bu alerji durumunu biliyorum, arkadaşımda var ve anneannesi toruna canı çekti diye fıstık verdi 3 gün yoğun bakımda kaldı yavrucağım. Muhakkak gizli beslenmesinin önüne geçmen gerekiyor. Öyle WhatsApp durumunda laf sokmayla falan olmaz bence iyice bilenirsiniz birbirinize.
(414 puan) tarafından
Canım Elhamdülillah ben zaten yurt dışındayım onlardan uzağım Allah dağına göre kar veriyor zaten buna çok güzel inanıyorum
(414 puan) tarafından
Ben alerji testine Kaynanam ile gittim onun yanında Doktor ceviz yediği zaman şok geçirir ölür dedi Şok iğnesi falan verdi Ona rağmen inanmayınca İnanmıyorlar Şaka geliyor yani
(414 puan) tarafından
Tatile gittiğim vakitte de mesela kızımın ceviz alerjisi çok geç geçti 4 yaşında falan geçti hep kızımın arkasındaydım hiçbir şekilde çocuğumu onları bırakıp bir yere gitmedim hep kızımın yanında takipteydim bir kere Kurban bayramında dana eti falan yasaktı görümcemin odadan Çıktığım zaman et verdiğini gördüm kızımın ağzına kızmıştım
0 oy
(6,191 puan) tarafından
iyide kime ne istersen zayiflamak icin yemem istersem ac yasarim. kimseyi baglamazki bebek icin olsun kendin icin olaun zevkine olsun zayiflamak icon olsun kimene diyetinden. bisey yapmana soylemene gerek yokki. sisko patates olmamak icin diyet yapiyorum yada. bebegime sutten gecenler dikunuyor diye diyet yapiyorum size giren vikan yokki
0 oy
(8,339 puan) tarafından

Acıyı çeken bilir . Abimin eşide süt ürünleri yiyemedi aylarca . 

0 oy
(2,093 puan) tarafından
Cehaletten başka bir şey değil. Bunların geçmişte çocuğu saçmalıkları yüzünden öldüğünde de ne hikmetse hep nazardan ölmüş diyorlae. Doktorların dediğini bile saymayan adamlara siz ne yaparsanız yapin. Ki onlar yüzünden çocugunuza Allah korusun bir şey olsa bile inanmazlar. Sanki anneler çok hevesli kendilerini kısıtlamaya. Size ne deyin geçin artik. Yaşlılara laf anlatmak imkansiz
(414 puan) tarafından
Oyle zaten alerjiden gözu sismisti nazarmis okutuyor lar
Nazara bende iinanirim
7 sene kursta okudum  ama hastaligida nazara baglamak sacma
(2,093 puan) tarafından
Hayır nazar hak zaten ama yani saçma sapan şeyler yüzünden bile bile çocuğa zarar verip sonra da nazar demek sacma, yaşlılara göre eskiden cocukslr hep güzelliklerinden ölmüş.  Bu insanlara siz laf asla anlatamazsiniz. Benim keyfim öyle istiyor deyin geçin. Benimkiler de benzer kafada ben artık asla laf anlatmakla uğraşmıyorum. Mesafeliyim baya
(414 puan) tarafından
En iyisi mesafe zaten
0 oy
(18,385 puan) tarafından
Hiç umrumda olmaz öyle diyenlere de cahil muammalesi yaparım görürler kim kimle dalga geçiyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esra2012 (24 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 216 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 171 göst.
0 oy
4 cevap 79 göst.

410,927 soru