0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Merhabalar 25+2 bebeğimi kaybettim ruhen ve bedenen iyi hissetmiyorum sanki aklım gitti didecek gibi napıcam bilmiyorum 1 tane daha evladım var o olmasa daha kötü olacak gibi herşey 

9 Cevaplar

0 oy
(4,519 puan) tarafından
Başın sağ olsun inşallah kardeşim, nasıl oldu bir an tabi mahsuru yoksa
(53 puan) tarafından
Sağ olun Allah razı olsun Herşey yolunda ilerliyordu ama hareketlerini hissetmedim  bi kaç gün sonra acile gittim kalbi durmuş dediler ertesi gün normal doğum yaptırtılar
(4,519 puan) tarafından
Ahh bee erken doğum sandım rabbim sabır versin inşallah geride kalan evladını sana bağışlasın inşallah
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Rabbim sabır versin cnm. Malesef bu konuda başka denilecek birşey yok. Rabbime yönel inşallah içine ferahlık verecektir rabbim. Birde özel değilse seni uzmeyeceksem neden kaybettin bebeğini kuzum 
(53 puan) tarafından
Hiç bir sıkıntı yoktu bildiğimiz kadarıyla bir kaç gün hareketlerini hissetmedigim için acile gittim bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler ölüm nedeni hakkında hiç bir bilgi verilmedi Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın
(585 puan) tarafından
Peki bu süre zarfında hiç kanamanız falan olmadı mı
0 oy
(71 puan) tarafından
Ah kuzum neyden dolayı öyle oldu benimde ilk gebeliğim bugün kontrolum vardı doktor dedi bebeğin gelişmiyor erken doğum olursun daha çok küçük ağlamaktan gözlerim şişti artık 
(53 puan) tarafından
Benimde 25+2 ama bi kaç hafta geride dediler öldüğü içinde olabilir gelişimi de yavaş olabilir dediler bir kaç gün hareketlerini hissetmedigim için acile gittim bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler ölüm nedeni hakkında hiç bir bilgi verilmedi Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah evladınız
0 oy
(7,885 puan) tarafından

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyiz......

(53 puan) tarafından
Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın
0 oy
(376 puan) tarafından
Başın sağolsun canım bende 23 haftalık hamileyim içimden bir şey koptu sanki Allah sabır versin gönlüne... Nasıl ve neden oldu peki
(53 puan) tarafından
Herhangi bi nedeni yok aslında bebeğiniz şu nedenden ölmüş denilmedi kaç gün hareketlerini hissetmedigim için acile gittim bebeğimin kalbinin durduğunu söylediler ölüm nedeni hakkında hiç bir bilgi verilmedi Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın
(376 puan) tarafından
Amin canım Allah sabırlar versin mekanı cennetir meleğinin gönlüne huzur dolsun seni orda bekliycek güçlü ol diğer yavrun için başın sağolsun
0 oy
(717 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin cennette bekliyor seni 
(53 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Basın sağ olsn canım. Alanda Rabbım verende Rabbım.. Bende 14 haftalık iken hastalığımdan dolayı aldırmak zorunda kaldm oğlumu. Bide kziim var 3 yaşına girecek. İlk başlarda çok kötü idim sürekli agliyordm. Şimdi çoğu zaman aklıma gelmiyor. Çünkü biliyorum ki Rabbım tekrar nasip edecek. Bak Bi tane evladm varmış çok şükür. Zor evet ama inan geçiyor. Rabbım tekrar nasip etsn inşallah.  
(53 puan) tarafından
Amin inşallah hayırlısı böyleymiş diyorum ama canımdan can gidiyor Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah'ım kalanlara sağlık sıhhat versin inşallah evlatlarımızın ayağına taş gözüne yaş değmesin inşallah
0 oy
(517 puan) tarafından
Başın sağolsun canm Rabb'im sabrını versin. Diğer evladın için iyi olmaya çalış . O sana bakinca daha çok üzülüyor. İnşallah Rabb'im tekrar nasip eder 
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun zaten ayakta tutan o Allah'a şükür o var Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah'ım evlatlarımızın ayağına taş gözüne yaş değirmesin inşallah
0 oy
(352 puan) tarafından
Rabbım sabır versin.acısı geçmez ama zamanla Allah dayanma gücü veriyor.bende daha önceden erken doğum yüzünden 4 aylık bebeğimi kaybettim.şimdi 2 evladım olacak ama onun yeri hiç dolmuyor.trk tesellim Öbür dünyada refakatçi olacak olması
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizinde basınız sağ olsun Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın Allah'ım evlatlarımızın ayağına taş gözüne yaş değirmesin inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 170 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 235 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ruken34 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.