+2 oy
201 göst.
Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (31 puan) tarafından

image

Selam tatlım,

Regl döneminde her kadının kendine göre özel bir rutini ya da olmazsa olmazı vardır. Kimimiz sıcak bir battaniyeye sarılmayı severiz, kimimiz ise çikolatayla kendimizi şımartırız. Sıcak bir duş, sakin bir müzik ya da sevdiğin bir dizi eşliğinde keyif yapmak da harika olabilir.

Peki, regl döneminde seni mutlu eden şey nedir? Hikayeni bizimle paylaş, belki başkalarına da ilham olursun. Yorumlarda buluşalım!

11 Cevaplar

+2 oy
(246 puan) tarafından
İlk iki günü kimse bana dokunmasa. Pijamalarimi gün boyunca çıkarmadan karanlık bir odada yanıma bolca tatlı abur cubur alıp yatarak dizi film izlesem :D 
-Reklam-
+2 oy
(4,273 puan) tarafından

Çikolataya boğulmak eşim hemen poşeti doldurur gelir :D iki gün kimse bana dokunmasın pimi çekilmiş bomba oluyorum çünkü sıcak su torbasına sarılıp uyumak inanılmaz rahatlatiyor 

+1 oy
(4,278 puan) tarafından
Kesinlikle, Abdurrahman Tatlıcının sürülebilir çikolatası eşliğinde evin en sessiz anında gece en sevdiğim dizi ya da filmi izlemek. Tadına vara vara iki kaşık dolusu çikolatayı yemek ama marka Abdurrahman tatlıcınınki olacak :)
+1 oy
(18,184 puan) tarafından
Sıcak su torbası ile kuluçkaya yatan tavuk gibi yatakta zaman geçirmek 
+1 oy
(4,406 puan) tarafından
İlk iki gün hareket etmekten cekinirim çünkü çok ağrım olur fakat diğer günler hareketi arttırarak daha ağrısız geçiriyorum. Bir de tatlı krizi gelince bir bitter çikolata gömerim ☺️
+1 oy
(795 puan) tarafından
Kimse işime gücüme karışmasın yeter
+1 oy
(2,103 puan) tarafından

Çikiletaaaaa ve ıssız bir ada :D

+1 oy
(134,009 puan) tarafından
battaniyeyi girtlagima kadar cekip yatsam cok mutlu olurum
(3,416 puan) tarafından
Ahahahah
0 oy
(3,416 puan) tarafından
Hepsi mutlu eder . Ama neeerrdeeeeeee
0 oy
(1,891 puan) tarafından

Uyumak sanırım. Tabi çocuktan dolayı o keyif olmuyor :)

0 oy
(1,382 puan) tarafından
Sıcak bi duş harika oluyor. Çikolata olmazsa olmaz zaten. Dubai çikolatası olursa tadından yenmez. Yatıp uyumak misler gibi ohh..

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 97 göst.
8 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (31 puan) tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 269 göst.
7 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (31 puan) tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 425 göst.
13 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (31 puan) tarafından soruldu
+3 oy
22 cevap 298 göst.

410,012 soru

12,327,502 cevap

39,136 kullanıcı

Kategoriler

...