0 oy
38 göst.
önce İnternet & Teknoloji kategorisinde (1,114 puan) tarafından

Hanımlar selamlar kurutma makinasında mont kurutmak istiyorum hangi ayarda kurutmalıyım şuana kadar attığım bütün kıyafetlerde kurutma makinasında kurutulmaz işareti var ama kuruttum monttada var işaret. şişme felan değil kalın kumaşı var içi kürklü acil olmasa kapının üsütünde atar kuruturumda yarına yetişmez eşim işe gidecek makinam grundig gpdh 9634 a++

image

3 Cevaplar

+1 oy
önce (119 puan) tarafından
Pamuklu eko ya ver bence benimkinde dolap kuruluğu var incede olsa kalınsa olsa onda kurutuyorum bişey olmuyor 
önce (1,114 puan) tarafından
Tamam canım bende attım Valla mecbur kurumuyor benimkini kapıya attım da eşiminkini mecbur attımm:/
-Reklam-
+1 oy
önce (668 puan) tarafından
bende dolap kuruluğunda kurutuyorum pamukluda hiç bir şry olmuyo 
Narin düşük ısıda attım inşallah sorun olmaz eğer ıslak çıkarsa pamuklu dolap kuruluğuna alayım o zaman
önce (668 puan) tarafından
altus mu canım markası
Grundig canım
+1 oy
önce (12,538 puan) tarafından
Ben montları atmıyorum valla ne olur ne olmaz diye. Petek üstüne atıyorum sabaha kadar kurumuş oluyo
Geçenlerde yıkadım kurumadı o yüzden merak ettim ve attım cevaplar gelmeyince narin düşük ısı da inşallah bişi olmaz://
İnşallah canım. Valla riske atamadım. Ayakkabıları da yıkıyorum ama kurutmaya atmıyorum
Ayakkabıları atmadın bende hiç canım zaten 2 hafta oldu alalı büyük kolaylıkmış ama ayakkabı cesaret edemedim de montu mecbur attım inşallah sorun olmaz olursa nanayı yedim:D
İnşallah :))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 184 göst.
+4 oy
7 cevap 127 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zencefil (45 puan) tarafından soruldu