0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (491 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende daha önce bilmiyordum yıkanmamış yünün çocuklarda öksürüğü ve balgamı kesiyomjs astım bronşite birebir Mis küçük İnce Bir minder şeklinde anneme yaptırdım daha bugün yeni koydum sırtına inslalah işe yarar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk defa duyuyorum geçmiş olsun
(491 puan) tarafından
Teşekkür ederim, sürekli Instagram'da bununla ilgili videolar karşıma çıkıyor doğrumu değilmi deneyip görecezz bakalim
(6,097 puan) tarafından
akgunluk ile beraber surunce daha faydaliymis kuzenim kullaniyor guya etkili dio da o allah bir dese ben pek inanmam . o yuzden. baska kullananlari duymadikca almam :)
(491 puan) tarafından
Koyunlar doğada otlarken pek çok bitki ile temas halindedir. Bitkiler temas halinde koyun yününe kendi öz salgılarını bırakırlar koyunlarda yünlerinde bu çeşitli bitki öz sularını kendi derilerinde salgılanan lanolin yağıyla birleştirir ve bu kadar şifa kaynağı olan yündeki lanolin yağıdır malesef yıkandığı zaman bu yağ özelliğini kaybediyor
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
ben çpvukluğum ve çpcuğu yünle yatırırım bronşite ve astıma çok iyi gelir 
(491 puan) tarafından
Benim oğlumda bronşit inşallah faydasını görürüm
0 oy
(1,365 puan) tarafından
Benim oğlum astım bronşiolit almayı düşünüyorum birde ak günlük sakızı varmış onu ocakta tütsüleyip yünü üstüne tutuyormuşsun ama dumanına sadece çok işe yarıyor diyorlar 
(3,462 puan) tarafından
Onu bende alacağım kaç zamandır büyükler kendisini de yutabiliyormuş çocukları bilmiyorum.
(1,365 puan) tarafından
Tutulmuyor canım tütsüleniyor
0 oy
(18,160 puan) tarafından
Yıkanmamış yün mü yünü severim ama yıkanmamışı nasıl kullanılacak ki 
(491 puan) tarafından
Özellikle yıkanmamış olacak tendyolda da satılıyor hatta yıkanmamış olarak nedeni de Koyunlar doğada otlarken pek çok . Bitkiler ile temas halinde koyun yününe kendi öz salgılarını bırakırlar koyunlarda yünlerinde bu çeşitli bitki öz sularını kendi derilerinde salgılanan lanolin yağıyla birleştirir ve bu kadar şifa kaynağı olan yündeki lanolin yağıdır malesef yıkandığı zaman bu yağ özelliğini kaybediyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 25 göst.
0 oy
7 cevap 67 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,116 puan) tarafından soruldu

409,615 soru

12,314,259 cevap

38,796 kullanıcı

Kategoriler

...