0 oy
542 göst.
önce Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından

4 yaşındaki kızımı acile götürdüm karın ağrısı röntgen çekti aşırı gaz var dedi lavman verdi şurup verdi gözlem odasınds kulan dedi kulandıktan sonra bunları yazdı. Sigortasız galiba yada eczane kafasına göremi verdi 1200tl tuttu. Bu ilaçlar çocuklara kulanılıyormu 

image

18 Cevaplar

+2 oy
önce (3,854 puan) tarafından
Nutrigen özel vitamin ondan bu kadar çok tutmuştur 
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Fotoğraf yok canım 
önce (160 puan) tarafından
Varrr....
önce tarafından
Nutrigen mi o kadar pahalı tuttu acaba
önce (5,998 puan) tarafından
libalaxlari ben hamileyken kendime yapiodum  uc sene onde 7 tl idi . sundi olsun 50 tl tanesi . :) yani gaviscon da okadar pahali degildir bence vitamininidemez zaten sigorta o pahalidir
0 oy
önce (3,161 puan) tarafından
Nurtrigen ödenmez ağızda eriyen tablet raporla ve uzman hekim tarafından yazılıp ödenen bir ilaç ve pahalı diğerleri ödeniyor ondan bu kadar çok vermiisin
Diğerleri ödeniyor derken sigorta karşılıyormu demek istedin
Gavıscon şurubu da biraz karşılıyor biraz fark çıkartıyor anlayacağın devede kulak misali o kadar az yani karşıladığı fiyat parası olmayan yandı yani çok geçmiş yavruna Rabbim şifalar versin
Çok sağol. Gavison çocuklarda kulanılıyormu
Kullanılır kaç yaşında
önce (691 puan) tarafından
fitik oldum
0 oy
önce (1,876 puan) tarafından
Onyzd evet karsilamiyor kusuyor diye ogluma gecen sene 320 ye almıştım  digeride probiyotik onuda karsilamaz
Oğlun kaç yaşında
önce (1,876 puan) tarafından
6 yasina yaklaştı
0 oy
önce (78 puan) tarafından
Diğerleri bilmem ama libilaks 45 lira 

Libilax'lara ben de kullandım artı yanında şırıngayla yani verdiklerinde 45 lira falan aldım
Çocuğa kulanılırmı
Kızım 7 aylıktı kullanmaya başladım
önce (5,998 puan) tarafından
zaten bebege ve cocuga kullanilan bir lavman bu. bende hamileyken kullandim haff rahatlatsa yeter diye . normal yetiskin lavmanlari bögrune kadar temizlerdi hamileyken oladar riske ataazdi. haftada bir libalaks yaptim kendime bebek lavmani. haiften rahatlatsa yeterdi
0 oy
önce (3,967 puan) tarafından
Nutrigen sigorta karşılamıyor canim o yüzden bu tutar normal, eczane sana bilgi vermesi gerekirdi 
0 oy
Başlı başına sadece libyaks bile yeterliydi yani

Diğerlerini almaya gerek bile yoktu Doktorlar artık etten boktan yer affedersin şeyler aldattır o insanlara yoksa libilek sadece yeterli anında etki ediyor
0 oy
önce (1,983 puan) tarafından
Sorun doktorda değil eczanede olabilir. Arkadaşımın 10 aylık kızına eczanede ıburamin vermişler. Oysa ki doktor farklı bir ilaç yazmış ama ellerinde o var diye çocuğun yaşını sormadan vermiş. 1 yaş altı da kullanmıyor normalde. Çocuk çok kötü oldu kullaninca. Emin olmadan kullanmayın. 
0 oy
önce (5,338 puan) tarafından
Oglum 2 yasindayken gaviskon kullandi
0 oy
önce (1,118 puan) tarafından
İlaç fiyatları arttı canım maalesef :( bende en son 900 tuttu
0 oy
önce (5,188 puan) tarafından
Gavison ne alaka mide ilacı 4 yaşındaki bir çocuğa 
0 oy
önce (1,295 puan) tarafından
devletin karsilamadi probiyotik var ilac kesintisi vs ondan o kadar tuttu netten baksana probiyotik ne kadar 
0 oy
önce (11,848 puan) tarafından
Yeşil küçükler lagman.kucuk çocuklar ve gebeler icin .gaviscon mide ilacı mide asidini düzenler.mide ağrısına iyi gelir.cocuklar kullanıyor mu bilmiyorum.nutrigen probiyotik.zaten parayla alınan o.pahali tutan odur.oburku de bulantı ilacı zaten.
0 oy
önce (14,757 puan) tarafından
Onzyd ben hamileyken doktor önerdi özelden 2 kutu aldık fakat kanser hastalarının bulantılarını geçirmek için kullanılan bir ilaçmış. Ben güvenip kullanamadım canım karar sizin küçük çocuğa göre değil o ilaç 
0 oy
önce (11,384 puan) tarafından
Nuteigen pahalı 
0 oy
önce (785 puan) tarafından
Nutrigen 500 TL civarında. Gavizconun bir kısmını karsiliyor 40-50 TL bandı reçete farkı, libalaksta 70 TL bandında, onzyd 450-500 lira. Siz özelde muayene falan mı oldunuz probiyotigin devlatin karşıladıgı maflor var maxbiotic var daha uygun. Mumessilci bir doktor vermiş bence. Genelde her doktor maflor veriyor
0 oy
önce (147 puan) tarafından

Canm nutricen pahalı bir ilaç ve sanırım devlet ödemiyor bulantı ilacını da hamileyim ben kullanıyorum şu an oda devlet ödemiyor fiyatı 500 lira zaten geriye de birşey kalmamış oluyor normal yani bu fiyatı 

image

0 oy
önce (4,090 puan) tarafından
Onzyd gerçekten kusma bulantı şikayetlerinde çok işe yarıyor.  Diğerleri de vitamin sanırım 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,345 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 626 göst.
14 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 691 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kbrpymylmz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 575 göst.