+2 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (940 puan) tarafından
Dün akşam saat 10na kdr hiç birşeyim yoktu kizlarimla foto paylaştım yarım saat sonra tam yatağa giricekken karnımın sol tarafına bıçak batar gibi ağrı saplandı nefesim kesildi bı adım daha atamadim olduğum yere uzandım eşim hemen ambulans çağırdı acile gittik iki serum takıldı idrar tahlili verdim idrarda yüksek enfeksiyon ve kan var dedi yarın kadın doğuma git dedi gittim sabah ultrason da baktı bebekte sıkıntı yok bobreginde genişleme var dedi uzun zamandır var dedi yeni farketmissin dedi urolojiye git dedi gittim oda bir ağrı kesici verdi iki hafta sonraya ultrason günü verdi yapicagim bişi yok dedi özelde ultrason çekersen raporu getir tedavine basliyalim dedi ağrı kesici fayda etmiyo sancidan kivraniyorum ne yapsam rahatlatır nasıl bir tedavi uygulanıyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(13,527 puan) tarafından
bazı gebelerde oluyor. preeklemsi, gebelik şekeri gibi. genelde doğumdan sonra geçiyor ama başka vir gebelikte tekrar olabiliyor.
(940 puan) tarafından
Önceki gebeliklerimde hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım doktor gebelik öncesinden beri bu genişleme varmış sen yeni farketmissin dedi
-Reklam-
+1 oy
(5,502 puan) tarafından
Bende vardi biraz daha genislese stent takilcakti kandaki enfeksiyonum yuksekti acil yatis verdi 4 gun hastanede yattim asiri idrar yolu enfeksiyonu olmusum bobregimde genisleme baslamis oysaki ben ateslenmeden 1 hafta ömceb1 kutu antibiyotik bitirdim ateslendigim günde sanki bobregimi canli canli söküyorlar gibi bir sanciydi daha once ayni bobregimden tas da dusurmustum ben onun sancisiyla ayniydi bence bir an önce antibiyotige başlaman lazim imkaniniz varsa ozele gidin hastanede hem enfeksiyonum dustu hem bobregimdeki genisleme sakinledi agrim sancim kalmadi o sekilde cikisimi verdiler
(5,502 puan) tarafından
Kadın dogum ultrasonla bakmadi mi böbregine  az cok onlarda anliyor aslinda
(940 puan) tarafından
Baktı böbreğinde genişleme var dedi muhtemeln kum yada taş tıkanmış dedi urolojiye git dedi başka bişi demedi
(5,502 puan) tarafından
Dayanamicak gibiyse acilde parol serum vuruyorlar ben hamileyken vurulmustum agrimi almisti
(940 puan) tarafından
Dün gecede iki tane bugünde iki tane vuruldu hafifliyo 2saat sonra tekrar eski sancı başlıyor
(5,502 puan) tarafından
Anladım canım onlar agri kesici vermediler mi idrar tahlili yaptilar mi kan var miydi idrarda kan varsa ya kum ya taş cıkıyor cunku bizim ailede var kum bir bende tas oldu hem kardesim hem babam kum döktu cunku
+1 oy
(18,122 puan) tarafından
Benimde ilk gebeligimde olmuştu canım ama 1 hafta sürdü ağrısı geçti sonra 
(940 puan) tarafından
Genislememi olmuştu cnm sdce bir hap verdi ağrı kesici
(18,122 puan) tarafından
Evet genişleme olmaya başlamışti ağrısı 1 hafta kadar sürdü bende agri kesici kullandım. Bazen ilerlemiyor canım o yüzden uzun süren randevu veriyorlar mesela o zamana kadar genisleme olacakmı diye
+1 oy
(2,676 puan) tarafından
Ay yemin ederim ilk hamileligimde ve son hamileligmde basima geldi.dogum sancisi yaninda alt etmis okadr kotu bisey anlatamam.son hamileligimde sabah tuvalete gittim zor ciktim cikmamla yere yigilmam bir oldu.dayinilmaz bo agri.hamileyim diye biside yapamadilar 3hastaneye sevk ettiler beni en son esim artik bebehi alin yeter esime bisj olmasin dedi okadr kotuydm yani.agri kesici bile vermediler sonra sitent takilmasj gerekmjs ama narkozsuz yapilcakmjs nasil yapilcaksa artik oda zormus yapmadilar 1hafta dogal yolla gecmesjnj bekledim ama o 1hafta bana bin hafta gibi geldi.felcli gibj kaldim ***** sekilde ayakta dahi duramiyordum.sadece paril icebilirsn dediler.öldum öldm dirildim.1hafta sonunda gecti ama o ani unutamiyorm bol su ic bacim allah kolaylik versn cok zor
(940 puan) tarafından
Kız bol su içiyorum tuvaletle kanka oldum egilemiyorum bile Allah düşmanını başını vermesin çok zor çok
+1 oy
(20,167 puan) tarafından
Böbrek taşı mi var acaba. O da böbrekte genişleme yapar. 
(940 puan) tarafından
Kadın doğum doktoru dedi Yataş var ya kum var o yüzden genişleme olmuş dedi ama devlet hastanesi 2 hafta sonra ultrason verdi sonucu gelmeden tedaviye başlamıyor
(20,167 puan) tarafından
Aynen olabilir. İmkanın varsa özele git ya da başka devlet hastanesi varsa ona git olmasi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 59 göst.
19 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,494 puan) tarafından soruldu

411,327 soru

12,381,904 cevap

43,280 kullanıcı

Kategoriler

...