+1 oy
196 göst.
önce Diğer kategorisinde tarafından

Bel ağrısından ölmek üzereyim bu gecede ben kahve atayım yeter  dünya kadar isim var daha :(:D ❤️  nerdesiniz niye uyumadiniz 

image

8 Cevaplar

+1 oy
önce (4,376 puan) tarafından

Oh oh dolap düzeni hazırlanmış eline sağlık canım ❣️ soda sigara yapıyorum 

image

Sogulur ya Mursi absndbdnd yasak artik
önce tarafından
Ay vallahi çok seviyorum:D kızımda öyle
Tansiyon düşürmüyor mu cannisi absnd
önce tarafından
Ah yarama bastın . İşin ktousu bende düşük tansiyon sorunu var bazen 8.3 falan çıkıyor
Düşük tansiyon varsa canım yeşil çay limon bunlardan uzak dur sağlığından önemli değil daha çok gençsin bu yaşta böyle olursak ilerde Allah korusun elli hastalık çıkıyor
-Reklam-
0 oy
önce (2,083 puan) tarafından
Afiyet olsun bnde yeni içtim bulaşıkları yıkadıktan sonra simdiyatakta uzanıyorum 
Kac ay oldu dogum yapalı
önce tarafından
10 oldu :)
Maşallah   uzun olmuş Bn normal doğum kanaması bitince  bir daki ay olmuştum şükür
önce tarafından
Ay yok ben dört senedir emekliye ayrıldım iki çocuk derken arka arkaya kızımda da 12 ay olmadım :)
Anladım:)
0 oy
önce (295 puan) tarafından
Kiz o sebze meyveleri niye öyle koydun?

Afiyet olsun
önce tarafından
Ben hepsini ayırıp temizleyip böyle kaldırıyorum:)
0 oy
önce (4,020 puan) tarafından

Burdaameee benim cadı uyusun direk noodle yapacam post açacam sjsjsjs sanada afiyet olsun güzelim :D❤️☘️

önce tarafından
Ay ben hiç sevmiyorum onu ya :) teşekkürler canım eşim erken geldi delirdi ikisi birden daha yeni uyuttum
Oh oh en azından uyumuşlar benim cadı uyumamak için direniyor adeta bide valla noodle candır loowww sksksksk
önce tarafından
Orijinalini bulsak belki taze taze pirinçten çektikleri :) ama bunlar hoşuma gitmiyor hic
Sende haklısın bu devirde doğal mi kaldı
0 oy
önce (6,270 puan) tarafından
Sana afiyet olsun cnm 

Benim çocuklar uyumadı daha
önce tarafından
Bende yeni uyuttum bugün mahvoldum
0 oy
önce (14,612 puan) tarafından

Türk kahvesi fincanı mı öyleyse bakayım eşime alayım Fenerbahçeli varsa :) belki kahve içmeyi sever yoksa sadece bana eşlik etmen için ara ara içiyor :)

önce tarafından
Yok kız kupa benim berkaliktan bu ya eşim takım tutmuyor:D
önce (14,612 puan) tarafından
Vaktım varmış ama kahve fincanı :))
önce tarafından
Benimkine sunum yap gösterişli dursun her türlü içer adamın ruhu kokos
0 oy
önce (839 puan) tarafından
Bu kaba salatalık koysak sağlam duruyormu bir hfta benimkiler yumusuyor dolapta yaa
önce tarafından
Evet çok taze kalıyor bende ondan kullanıyorum aslında normalde de dolap çok taze tutuyor ama daha düzenli kalıyor ben seviyorum böyle kullanmayı
Benim sadece salatalıkları mi yumuşatıyor birde çok pahalı ykiz bugün aldım 60 TL kilosu yazık üç güne eriyor resmen dolapta
önce tarafından
Yok ya benim dolabımda 6 7 gun normal kalıyor 6 günden sonra biraz eskikeye başlıyor hani beyazlarya içi ama burusma çürüme olmuyor nem aldığı için erir bu arada
Dolabım nem yapıyor sanirim
0 oy
önce tarafından

Afiyet şifa olsun canım senin yüzünden kalkıp salatalık aldim yedim fotoğraf attın yaa şimdi de yatağa geçtim artık uyuma zamanı :D

önce tarafından
Dur biseyler daha atayım da kalk geri ahahah :D
önce tarafından
Aboooooo at bakim ☺☺

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,440 göst.
+1 oy
4 cevap 289 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (585 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
14 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Enes2020 (4,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
10 Mayıs 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Turk kahvesii (261 puan) tarafından soruldu

408,534 soru

12,275,512 cevap

37,733 kullanıcı

Kategoriler

...