+1 oy
201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (976 puan) tarafından

image

image

2 aydır falan bakıyorum 2. Olanı almayı dusunuyorum ama alırken hani özelliklerine bakmalıyım kızlar, robotlar hakkında hiç bı bilgim yok 

15 Cevaplar

+2 oy
(4,342 puan) tarafından
Pascal gücüne bak bence en iyi çekim gücü olanı al 
(976 puan) tarafından
Roborocklarin çekim gücü daha yüksekmiş ama, asılabilir engel seviyesi 1 cm sıkıntı olur mu bilemedim
-Reklam-
+2 oy
(179 puan) tarafından

Yarım saat önce siparsi verdim canım bunu aldım ben

image

(976 puan) tarafından
Trendyolla fiyatları nasıl
(179 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım ben Hepsiburada dan alisveris yapıyorum 11 bin e iyi bence normal
+2 oy
(3,443 puan) tarafından
Alım gücün varsa Roborox marka bak bence 
(976 puan) tarafından
Wife olmadan çalışıyor mu peki
(976 puan) tarafından
Fiyatı bı tık pahaliymis Q7 nin ama çekim gücü çok yüksekmis
+1 oy
(701 puan) tarafından
Haritalama özelliği olsun, kameralı değilde lazerli olan daha iyi tepesinde çıkıntı olanlar yani. Haritalama olmayınca kafasına göre dolana dolana süpürüyor , emiş gücüde önemli 
(976 puan) tarafından
Evimin kapı eşikleri yüksek, haritalandirma nasıl süpürür
(701 puan) tarafından
Ne kadar yükseklikten geçebildikleri yazıyor özelliklerinde ona göre bakabilirsiniz
+1 oy
(5,853 puan) tarafından
Biz bir ay oldu aldık dream d10 almıştı eşim memnunum çöp istasyonlu 
(976 puan) tarafından
Güle güle kullanın
(5,853 puan) tarafından
Saol cnm
+1 oy
(4,138 puan) tarafından

Ilk fotodakini kullanıyorum 1 yıldır.  Gözümün nuru benim aramızda aşk var resmen :D

(976 puan) tarafından
O daha uygun ama özellikleri neler diğerine göre onu bilmiyorum, eşiklerim yüksek benim o sıkıntım var haritalandirma nasıl olur bilmiyorum
(4,138 puan) tarafından
Evin haritasını kendi çıkarıyor eşikler yüksekse o nasıl olur bilmiyorum ama kullanımı çok kolay
+1 oy
(988 puan) tarafından
Bence hiç alma cnm çok gereksiz. Benimki aylardır odada duruyor. 
(976 puan) tarafından
Neden kullanmiyorsun, modeli iyi değildir belki
+1 oy
(1,920 puan) tarafından
Roborock güzel. Mesela odada büyük bir şey var orayi haritadan seçiyorsun buraya girme diye hiç takılmadan oraya girmiyor. Halıya gelince silme özelligini devredışı bırakıyor. Benimki S5 Max. Ama üst modelinde cöp dökme özelliği olan gelmiş çok iyi . Maddi durumun el verirse S8 PRO ultra akıllı al derim. Çok pahalı gelirse de Qrevo S modeli olabilir. 
(976 puan) tarafından
Roborock Q7 düşünüyorum yorumlardan sonra, S8 pro çok iyi ama fiyatı da iyi :)
(1,920 puan) tarafından
Çok pahalıymış evet :D
+1 oy
(905 puan) tarafından

Lazerli olandan olsun canım onlar hem engel asmada hem pislik temizlemede lazerle tariyo. Tepesinde çıkıntı olacak bak ekliyorum fotosunu 

image

Ben 3 yıl oldu kullanıyorum memnunum benimkide xiaomi. Resmen hayat kurtarıcı. Öyle bir süpürüyor ki toz kir saçlar. Ben günlük çalıştırıyorum. Silme özelliğini kullanmıyorum pek ev hali her yer o yüzden. İmkanın varsa roborock al ondan daha da memnun iki arkadaşım var kullanan. Ben arada çok fiyat farkı olduğu için xiaomi almıştım ama çok memnun kaldim
(905 puan) tarafından
Oda oda haritalandirabiliyorsunuz evet, ben mesela tüm evi değil oda oda kafama göre açıyorum ama istersen şarj istasyonunu taşıyıp başlattığında harita olmadan temizliyor. İlk açıldığında genel bir harita istiyor ama benim eşiklerde 2 parmak var üzerinden geçiyor seninki daha mı büyük
(976 puan) tarafından
Malesefki daha yüksek yaza kapılar degiscek bakalım o zaman esitlencek, 1 odaninki yine yüksek kalcak laminanttndan dolayı
(905 puan) tarafından
Anladım canım, ilk haritayı tarayamayacaksa riske atma tamamen haritasiz çalışan modelleri araştır ama var mı bilemiyorum, bizimkisi haritasiz çalışıyor ama şarj ünitesini taşımak gerekiyor birde ilk haritayı mutlaka tariyor
(976 puan) tarafından
Şarj ünitesini taşımak çok zahmetli değildir bı sıkıntı oluyormu, xiomi hangi modeldi canm seninki
(905 puan) tarafından
Bizimkisi pro 2. Yok canım değil ya küçücük birşey zaten
0 oy
(2,052 puan) tarafından
kimisinde tepede bir çıkıntı oluyor o çıkıntı olunca koltuk altlarına girmiyor ona dikkat edebilirsin canım. çekim gücüne, pas pas özelliklerine vs bakabilirsin. 
(976 puan) tarafından
Koltuk altlarına girmezse hiç bı işe yaramaz yani
0 oy
(997 puan) tarafından
Bende almayı çok istiyorum fakst eşim izin vermiyor izin verseydi roborock almıştım güvenli bulmadığı için 
(976 puan) tarafından
Benim eşimde sıkıntı yapıyor şimdilik ama, alacağımı düşünüyorum :)
(997 puan) tarafından
İnşallah alırsın canım
0 oy
(152 puan) tarafından
bende daha karar veremedim annem param yabancıya gitmesin dedi şımart teknoloji den katya aldı ama çekimi çok güzel diyor halının rengi açıldı dedi
(976 puan) tarafından
Markası ne
(152 puan) tarafından
canım şımart teknoloji katya z aldı bi sorun olursa ya da kurulumda sıkıntı olursa müşteri hizmetleri çok yardımcı robotta türkçe zaten ilk bi kaç günden sonra çok nemnun
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Xiaomi de kamerali sistem, roborocklarsa sensor sistem oldugunu söylemişlerdi. Bu yuzden roborock tercih edilmeli diye dusunuyorum veya sensorle çalışanlar. Bende roborock s7 var, haliyi kendi taniyor, paspasi otomatik kaldırıyor haliya gelince, genel olarak memnunum
(976 puan) tarafından
Haritalandirmadan temizlik yapıyor mu, wife gerek varmı ki, roborock Q7 düşünüyorum bakalım artk ne zamana alabilirsem
(2,826 puan) tarafından
Haritalandiriyor, ama bolge bolge de çalışıyor. Evet wifi gerekli
0 oy
(3 puan) tarafından
roborock Q8 aldım bir sene olacak çok memnunum
(976 puan) tarafından
Q7 düşünüyorum artk çekim gücü daha iyiymiş
0 oy
(993 puan) tarafından
2. Den benim var. Çocuklarım doğmadan önce her gün açıyordum. Engelleri de rahat aşıyor süpürmesi de fena değil. Ortalık tozunu alıyor işte. Gerçek bir süpürge gibi olamaz. Evimde kedi var baya yardımcı oluyordu. Tüm evi taratıp haritalandırıyosunuz. Odalara bölüyorsunuz sonra ister tüm evi ister oda oda seçip süpürmeye yolluyorsunuz. Her gün belli program dahilinde çalışmasını isterseniz onun için de ayarı var otomasyon ayarlıyosunuz gerisini kendisi hallediyor. Şimdilerde çamaşır odamda rafta tozlanmakla meşgul benimki. Çocuklar rahat vermediği ve sürekli her yer incik cincik oyundak dolu olduğu için artık pek kullanamıyorum 
(976 puan) tarafından
Çok güzel bişey bencede robot süpürge geceleri açabilirsiniz sabaha temiz olur, benim sıkıntım kapı esikerinde acaba haritalandirmadan tek bı odayi süpürür mü
(993 puan) tarafından
Odanın kapısını kapatırsanız süpürebilir tam emin değilim. Haritalandırıp odaları bölünce kapı açık olsa dahi çıkmıyor dışarı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 177 göst.
13 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde BetusMoms (3,407 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.

409,793 soru

12,320,009 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...