0 oy
81 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (325 puan) tarafından

image

Kızım gripti ve lenf bezleri şişti doktaor gribal dedi sonuçlar böyle çıkmış ama internete bakınca karaciğerle ilgili yazıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi çok üzüldüm ayın 13 de randevumuz var 

image

3 Cevaplar

+1 oy
(5,588 puan) tarafından
Canım ld yüksekliği normal enfeksiyon sonucuna göre. Ast parol kullanımı sonrası biraz artar çok hafşf bir yükseklik hiç korkma. Fosfor düşüklüğü de çok öyle korkulacak bir seviyede değil büyük bir ihtimalle d vitamini düşük o nedenle düşük. Yani bunlar 1 ay kalmaz düzelir inşallah

Hiç korkma çok geçmiş olsun 
(325 puan) tarafından
İçim birazda olsa rahatladı çok teşekkür ederim
(5,588 puan) tarafından
Geçmiş olsun rica ederim
-Reklam-
0 oy
(12,803 puan) tarafından
Sonuçtan anlamıyorum ama hastayken değerler değişebiliyor. Oğlumun da kanında enfeksiyon çıkmıştı beni apar topar başka hastaneye sevk ettiler apandisit olabilir acil olarak gidin diye. Gittim sonuç enfeksiyon kaynaklı değerler değişiyor hiç önemli bişey yok demişti. İnternet sizi yanıltabilir. 
0 oy
(2,213 puan) tarafından
Internete bakma sen . Benim kızımda da öyle oldu. Internete sonuçlara baktığımda karaciğer yetmezliği çıkıyordu. Doktora gittk her şeyi normal gayet sağlıklı demişti. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 101 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
+1 oy
7 cevap 86 göst.

411,359 soru

12,382,702 cevap

43,319 kullanıcı

Kategoriler

...