+2 oy
420 göst.
önce Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından
İyi geceler kızlar ben 36 haftalık hamileyim bebek beşiği kurucaz eşimle onun içine uyku seti almak istiyorum ama ordan kayınvalidem hemen karışıyor ne gerek varmış normal çarşaf örtmeliymişim fazla yatmıyor nasılsa diye eşimi vazgeçirmeye çalışıyor sizce bu konuda ne yapmalıyım  

22 Cevaplar

+2 oy
önce (1,351 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Valla direkt şey de ben böyle uygun görüyorum böyle olucak kimsenin fikrine ihtiyaç duymuyor ve duymak da istemiyorum de geç misss
önce (315 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
önce (5,998 puan) tarafından
niye carsaf yetsin ki. yorgana da ihtiyaci var nevresime de yastiga da . besik ahsapsa kenarliklari icin korumaliklar var . . ihtiyac olmasa bile gorsel boyse sık gormek istiyorum takim takim hevesim var napayim yani denek lazim:)
önce (1,351 puan) tarafından
Yok bacım kaynanalar bir şeye karışmasa dünya yıkılır aman ki karışmasınlar bir yerleri eksilir
-Reklam-
+3 oy
önce (1,569 puan) tarafından
Ben ihtiiyac duymadım uyku setine dedigi gibi çarşaf kullandım ama hevesim olmadığından yani, hevesim olan bseye oyle dense bozulurdum, ha ama gerek varmı dersen ben hiç gerek duymadım canım 
+2 oy
önce (725 puan) tarafından
Canım ne yapacaksın? Tabiiki de kaynanana sizin de aklınızın olduğunu,sizin böyle istediğinizi ve çok değerli fikirlerinin kendisine kalmasını söyleyeceksin.
Ah ah herşeye karışmasalar olmayacak cnm
önce (725 puan) tarafından
Ya heves ediyorsan gerekirse kalp kır. Hem hamilesin fazla bir şey diyemezler sana. Deseler de biraz rahatsız olmuş gibi yap korksunlar zjsjsjj
Eşim normal de her istediğimi alıyor sağolsun ama etraftan birde tavsiyeler olmasa
+2 oy
önce (19 puan) tarafından
Bende set aldım fakat, park yatak aldığım için sadece çarşaf kullanıyorum. 
Bende o tarz almayı düşünüyorum cnm
+2 oy
önce (1,857 puan) tarafından
Uyku seti ve yedek çarşaf almalısın bence. Hatta lastikli çarşaf veya su geçirmeyen Alez iyi olur. Benim oğlum ahşap beşikte 2 sene yattı. Sonra o park yatağa geçti. Küçük oğlum doğdu. 2 sene de bu yatar beşiğin hangi tarz bilmiyorum benimki Montessori büyük ahşap beşik 60 120 olması lazım 
Normal beyaz parmaklık lı beşiklerden cnmm bence de uyku seti gerekli
önce (1,857 puan) tarafından
Canım hiç sorma ona al sen boşver konuşsun dursun senin takmadigini gördükce susar belki
+2 oy
önce (124 puan) tarafından
Yine bir ne gerek var kayinvalide :D benim oğlum ilk başlarda pek beşik bile kullanmadı yanımdaydı çoğunluk ama normal orta düzeyde bı fiyatta takım aldım yani sadece abartıya kaçmadım çünkü fiyat olarak çok uçuk şeyler de olabiliyor çok parçalı falan onlara gerçekten gerek yok. Ama hevesin varsa onları da alabilirsin. Bakma kayınvalidene :)
Yok cnm zaten pahalı ve çok parçalı bişey almayı düşünmüyordum
+2 oy
önce (694 puan) tarafından
Oğluma bir çok Yorgan battaniye nevresim seti almışım annem kayınvalidem Allah razı olsun aldılar lakin şu bir gerçek ki üstünü örtmedim . Yazın zaten örtüsüz uyudu kışın uyku tulumu giydi bebek kıpırdadıkça üstü açılıyor bütün gece başında durman lazım ki üstünü açmasın :) düz boş yatakta uyudu he tabi ilk zamanlar ince battaniyesini örtüyordum üzerine . Sabahları kalkınca sadece beşiği düzeltip örtü gibi sevdiğim bir battaniyeyi yayıyordum. İçinizden geliyorsa alın gitsin ama kötü niyetle söylenmemiş bir söz bence 
Kötü niyetten tabiki değil cnm ama heves kırıyor lar işte
+2 oy
önce (655 puan) tarafından
Kendim beyaz lastikli çarşaflar  ve alezler alıp kullanıyorum. Şuan kızıma yastık kullanmaya başladım diye güzel yastık kılıfları kullanıyorum. 

Siz nasıl isterseniz öyle yapın, kayananıza da ben bu şekilde seviyorum deyin. İçinizde kalmasın. 
+1 oy
önce (17,948 puan) tarafından
Başlık düzeltme kaynana sorunu 
+1 oy
önce (410 puan) tarafından
Ben nevresim takımı yaptırdim , yorgan yastık vs çünkü beşik küçük aldım altı aya kadar kullandım sonra park beşik aldım onda da gerek olmuyor, ama ihtiyacım varsa hevesim varsa tabi ki alırım yani kim ne derse desin , eşin seni dinleyip istediklerini alıyorsa onlar konuşsun tamam de al ve onlara resim at hiç tartışma bile :⁠-⁠):⁠-⁠)
+1 oy
önce (1,650 puan) tarafından
Sizin beşiginizi bilmem ama benim beşiğime 5 yasa kadar yatabiliyor çocuk. Fazla yatsın ya da yatmasın ona ne her boka karismasinlar ya. 
+1 oy
önce (628 puan) tarafından
Ben de set aldım beşiği kullanmayacak isen ileriki yıllarda boşuna alıyorsun. 4 yıl önce 450 verdim boş boş sattım 300 e. 
+1 oy
önce (1,124 puan) tarafından
İnsanın hevesini kirmasalar olmayacak zaten. 

Ben örgü olanından aldım. 1500 tl verdim , keşke almasaymışım. Görsel olarak güzel duruyor ama kullanışlı değil . Bebeğimin beşiği büyüyen yataklardandı. O büyüklüğe rağmen sevemedim, kullanamadım da. 
+1 oy
önce (1,631 puan) tarafından
Nevresim takımı diyorsan en çok çarşafı kullaniliyor ayrı bulursan lastikli çarşaf alabilirsin. Bir de erken yaşta kreşe gitme ihtimali varsa kreşe tam takım veriliyor lazım oluyor illa. Ben kaliteli ve unisex almıştım oğlum da kullandım 2 yaşta kreşe başlamıştı şimdi kızımda da kullanıyorum aynı takımları 
+1 oy
önce (13,060 puan) tarafından
Bebeğim kaynanadan bağımsız park yataksa uyku seti cidden fazla oluyor birkaç çeşit çarşaf takımı al hevesine göre ilkinde ben de uyku seti aldım yorganı kaldı öyle 
+1 oy
önce (3,192 puan) tarafından

İlk anda kullanamazsın bütün herşeyini belki. Annem kayınvalidem set gibi aldılar daha doğduğunda ama sadece çarşaf ve yastığını kullandım. 2.5 yaşında daha yeni yorganı geçirdim nevresime :Donuda örtmüyor bile kenarda duruyor. 

evet belki maksatsız ilk anda almak ama mutlu olmuştum aldılar diye ve gerçekten bazı şeyleri kullanıldı, varsın dursun diğerlerini büyüyünce kullanırsın. Durumun varsa al şimdiden. Zamanında ne alınsa kar. Herşey artıyor :) 

+1 oy
önce (13,584 puan) tarafından
Bebekler ilk zaman yorgan kullanmıyor zaten canım ben diktirdim ama çok da kullanmadi bence tek carsaf yeterli ama karar elbette senin. Benim kızım beşikte 16 ay yattı sadece 
0 oy
önce (842 puan) tarafından
Dünya onların etrafında dönsün istiyorlar çünkü, siz ne alırsanız haberi olacak sorulacak ona.
0 oy
önce (1,314 puan) tarafından
Ben kızıma pandali bisiklet almak istiyordum. Eşimle bu konuyu konuşurken kaynanam eşimi vazgeçirmek için maddiyati ileri sürdü sinirlerimi hoplattı. Bende cevap olarak "valla maddi gücü beni bağlamaz, çocuğuna alacak" dedim otutturdum. Ondan sonra parayı ben vereyim benden sayın deyince bende kabul etmedim. Zaten iki gün sonra kendi annem aldı onlara da kapak oldu. Saygıdan susmaya çalışıyorsun ama insanı zivanadan çıkarıyorlar sende susma söyle lafını bir daha karışamaz.
0 oy
önce (1,114 puan) tarafından
Durumun varsa istediğini aldır canım kocanla senin aranda laf edincede biz böyle uygun gördük de yada ben istiyorum de

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aras2304 (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
11 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elmira1903 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 126 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde NSYhO (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 400 göst.