+1 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (701 puan) tarafından
Kızlar 4,5 yaşında hatta 5 olacak yakında inşallah bir oğlum var yazlı kışlı geceleri uyurken terliyor bu çocuk ya sizin erkek çocuklarınızda böyle mi doktora da götürdüm ekstra birşey söylemedi ama çok terliyor gündüz uyanıkken depil sadece gece yatarken mesela ben hayatta atletle uyuyamam çok terlerim acaba bana mı çekti ona giydiriyorum diye  terliyor yani üstü kalında olmuyor mesela soğuk havalarda biz yorganla battaniyeyle yatarken çocuk üstünde birşey yok hayta soğuk gelsin diye ayağını duvars dayayarak uyuyor sizde de böyle mi acaba 

10 Cevaplar

0 oy
(2,496 puan) tarafından
Benim oğlum da öyle çok terliyor bu aralar azaldı ama internette görmüştüm d vitamini eksikliği de terleme yaparmış bide erkek çocuklar sıcağa gelemez daha çok terler diye duymuştum doğru mu bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(1,545 puan) tarafından
Benimkide öyle çok terliyo kafasına peçete ile alıyorum sırtına havlu koyuyorum emsin diye sabah uyanınca değiştirmiyor üzerini 
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Benim kızımda sırtından ensesinden terler bu yüzden çok kalın tutmam vücudunun üst tarafını uyurken
0 oy
(540 puan) tarafından
Oğlum 4.5 yasında bataktan kollara kadar terliyor esımde öyle ama şu sıralar fark ettim çok aşırı asırı terliyor uyurken doktora götürmeyi düşünüyorm
0 oy
(229 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı şekilde enseden çok terliyor. Özellikle ilk uyuturken oluyor o terleme ilerleyen saatlerde öyle terlemiyor. Bana hep erkek bebekleri sıcağa çok gelemez enseden çok terler kalın giydirme falan dediler bilmiyorum alakası var mı ama rahat kıyafetler giydiriyorum enseyi siliyorum bide iki tane yastığı var uyurken islanani hemen değiştiriyorum.
0 oy
(905 puan) tarafından
Tiroid bakıldı mi hiç kan testi verdiniz mi. Benim eşim hala öyle. En ufak şeyde şıp şıp alnından akar. Gece ben yorganla yatarım o tişört. Yaz kış sıcaktır ateşi hep 37. Tiroid denildi diyet yapıyor şimdilerde. Ayrıca diyabetle de direk alakalı malesef
0 oy
(447 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşina gircek öğlen uykusunda terler gece uykusunda terler sürekli terliyor valla , zıbın ve pijaması su kesmiş oluyor bende hemen degiştiriyorum 4 , 5 kere değiştiririm sabaha kadar havlu yada bez koymam fayda etmiyor terii üstünde kurursa o hasta ediyor çocukları 
0 oy
(133,756 puan) tarafından
o ter kokusu cok guzel tadini cikar mis gibi kokuyolar evlat kokusu o❤️
tarafından
Evet çok güzel kokuyor da aşırı terliyor bitanem
0 oy
tarafından
Benim oğlum da çok fazla terler uyku apnesi var. Astımı var. 

Onun haricinde D ve Demir vitamini eksikliği de ve geniz eti bunlarda terleme yapar. 
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Ter bezlerine baktirabilirsin odası çok mu sıcak acaba ki ince giydir atlet şortla.yatsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mirac (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 322 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
2 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (282 puan) tarafından soruldu

409,790 soru

12,319,945 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...