0 oy
37 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından
Azı dışım kırılmıştı iki ay öncesi korkumdan gidemedim şu üç gündür çok ağrıyor akşam gittik röntgen çekildi.baya çürümüş  sinire yakın bakalım dolgu yapabilirsek dolgu  çok ileriye kanal tedavisi yapalım dedi haftaya salı günü randevusu verdide duramıyorum.agriya iyi gelecek bisey var mı birde kanal tedavisi zor mu kizlar disciden çok korkarım 

2 Cevaplar

0 oy
(6,114 puan) tarafından
korkcak bis yokki ben zevk aliyorum agiz en hassas yer . uyusturmak icin igne yapilmasi acayip seviyorum. kanal zor bisey degilio sadece daha uzun suruyir normal dolgu 20 dkkada bitio kanal 35 dk suruyor mesela
(148 puan) tarafından
Ben gidecektim iki ay oncesi annem kanal tedavisi oldu dedi ben zor dayandım sen hiç dayanamazsın mahvoldum öyle deyince vazgeçtim
-Reklam-
0 oy
(165 puan) tarafından
Korkacak bişey yok  bence 2024 resmen diş yılım oldu yirmileri çektirdim yetmedi arkadan çürük olan dişi de çektirdim önceki senerde yapılmış iki kanal iki dolgu var iyi uyuşması lazım o kadar bişey hissetmiyorsunuz bı de ben gözüm kapalı olurum hep dışci koltuğundan kalkana kadar o aletleri görmek istemiyorum:)) doktoru iyi seçin en önemlisi de o :)) geçmiş olsun 
(148 puan) tarafından
Eşimin tanıdığı doktor  anestezi veririm.erkek elimise biraz hafifletici korkmayın dedi :)
(148 puan) tarafından
Sagolun eşimin tanıdığı doktor ozel erkek anestezi yaparız elimide hafif tutarım korkmayın dedi :) inşallah kolaylıkla atlatırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 178 göst.
0 oy
9 cevap 271 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.

410,032 soru

12,327,948 cevap

39,154 kullanıcı

Kategoriler