0 oy
338 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (2,630 puan) tarafından
Ben cok güldüm,  kendimi gördüğüm yerler oldu, bazı yerlerde abartı. Keşke kadını anlayan, anneyi anlayan filmler çoğalsa 

8 Cevaplar

+3 oy
(1,209 puan) tarafından
Film guzel ama keşke evde yardimcisi olmasaydi hem ev isine yetisen hem cocuga yetisen seklinde olsaydi senaryo tam klasik Türk kadinini anlatirdi.
(2,630 puan) tarafından
Bilmeyen anlamaz ki, hizmetçisi sona doğru 3 çocuğa annem ve kaynanam sayesinde baktim diyor halbuki tek başına bakanda var günümüzde. Sanirim herkesin karı dağına göre
-Reklam-
+2 oy
(456 puan) tarafından
Film genel olarak güzel ama bende arkadaşların takildigi noktaya takıldım. Çokta gerçeği yansıtmıyor çünkü çoğumuz o dönem destek göremediğimiz için zorlanıyoruz basrolun maşallah ailesi geliyor yardımcısı var :)) kadın kendi yaşadıklarından yola çıktığı için heralde öyle yazmış :D bizim hayatları yaşamamış tabi malum :D 
(2,630 puan) tarafından
Düşün yani ne kadar rahat bir yaşamları varsa sadece anne olmak, ev işi düşünmesen bile yoruyor. Alismasiklari için olabilir
(456 puan) tarafından
Aynen de öyle valla :)
+1 oy
tarafından

Bence güzeldi ya yazın izlemiştim ama sevmiştim hepimizden birer parça var :) 

(2,630 puan) tarafından
Yazın bende izlemek çok istemiştim ama o sıra filmin gerçeğini yaşıyordum:) bende beğendim
+1 oy
(5,212 puan) tarafından
Gupseyi sevdiğim için izlemiştim dipleri anlatmış çok şükür ben o kadar olmamıştım 
(2,630 puan) tarafından
Aynen filmleri ve oyunculuğu güzel
+1 oy
(1,005 puan) tarafından
Çok güzeldi ama 6 ay sonraki halimi gordum hem güldüm hem üzüldüm sjsjs
(2,630 puan) tarafından
Bencede güzeldi klasik film konularindan farkli olmasida iyi :)
0 oy
(1,387 puan) tarafından
yardim edeni oldugu halde zorla ben yaparim ederim diyor cok biliyorsa evdeki yardimciyi gondersn kocasi okuz ailesi vurdum duymaz olsun hangimiz oyle sartlarda bebek baktik benm oyle yardimcim olsa hic dert etmem yemek temizlik yok sadece bebege bakiyor neyi dert ediyor bi ara dedm dalga geciyor
(1,173 puan) tarafından
Ay o kadar doğru söyledin ki canım zaten bebek bakmak zor değil zor olan biz kadınların hersyee yetişmek zorunda olması .bir taraftan evi temiz tut bir taraftan yemek yap çamaşırlarla ilgilen .yani bebek uyudugunda bile iş yapmaya çalışıyoruz .yoksa bütün bu işleri yapan biri olsa sürekli ne varki bebek bakmakta en fazla gece uykusuzluğu var oda bir şekilde alisilir
(738 puan) tarafından
Kız ben de aynı fikirdeyim. Biri işimizi yapsa bebeğe bakmak ne ki bizim aklımızı bedenimizi yoran evdeki çocuk eş temizlik yemek
0 oy
(20,102 puan) tarafından
Brn sinemada izleyip bayılmıştım. Çok gülmüştüm. Ve eşime de kesinlikle izletmeliyim diye düşünmüştüm. TV de çıktığını görünce çok heveslendim. Çayı sofrayı hazirladim oturduk karsisina. O da ne kızım ateşlendi. Uyuyan oğlum uyandı. Yine benim film keyfi falan kalmadı. 
(4,383 puan) tarafından
Linkin dostum sensin değil mi yanlış kişiye yazmayayım çok geçmiş olsun nasılsın benim minik adam da bu saatte uyandı tam çay bulaşıklarını makineye koyup uzanmaya geçecektim ki tak diye mutfagın kapısı açıldı :)) gülen suratla bana bakıyor uykulu gözlerle bide ya bu saatte sallatıyo kendini ☺️
(20,102 puan) tarafından
Ahdhdh benim dostum. Çocuklar pek bilir annelerinin keyif saatini mahvetmeyi adgdg. Benim minnoş ateşli ya. Ben de onu salliyorum ☹️ sen nasilsin nasıl gidiyo
(4,383 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun canım niye ateşlendi acaba alt yapısı var mıydı bi anda mı oldu kısa sürede geçer inşallah
Bende yarım saattir sallıyorum ayağıma kramp girdi en son dedim annecim benim ayağım ağrıdı sen uyumuyorsun hadi beşiğine biraz ağladı biraz daha salladım baktım yok olmuyor ayağım kitlendi artık koydum beşiğine yine de şimdi ses etmiyorum kendi uyusun diye büyüdükçe sallamak da zor oluyor üç yaşa gelecek bıraktırmam lazım ama herşeyi çabucak unutup alışan çocuk söz konusu sallama oldu mu şair kesiliyo annecim lütyen salla birazcık salla diye methiyeler okuyarak ağlıyor :))
(20,102 puan) tarafından
Ahshdh benim oğlan da o yaşlarda bıraktı sallanmayi. Hatta 3.5 a doğru. Kardeşi olunca daha çok istedi hatta sallanmayi. Şimdi yanına ninni açıyorum kendi uyuyo şükür.
Kızıma abisi okuldan hastalıkları tasiyo malesef. Burnu akiyodu. Akşam ateşlendi. Öksürük başladı. Krup şeklinde öksürüğü var. Neden bilmem kızım hep oksurunce krup şeklinde oksuruyo. Yani sanki köpek havlaması gibi ciğerden garip bı öksürüğü var.
0 oy
(738 puan) tarafından
Ya ben hamileyim diye mi öyle oldum psikolojim bozuldu sinir oldum izlerken. Gerçeklere dayanamadım galiba 
(2,630 puan) tarafından
Yok canim gerçekten  baya abartı vardı hatta izlerken dedim baba olmak isteyen izlemesin lohusaliktan korkar diye :) herkes ayni olmuyor merak etme. Birde izlensin diye uçları anlatmış
(738 puan) tarafından
Ay evet fazla abartı.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
13 Ekim 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
9 Haziran 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Sevde nin annesi (1,250 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 441 göst.
17 Kasım 2021 Kültür-Sanat kategorisinde mastikaa (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu

411,063 soru

12,373,207 cevap

42,580 kullanıcı

Kategoriler

...