0 oy
70 göst.
önce Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
Merhabalar 1 ay sonra en büyük oğlum 3 yaşına girecek son 1 aydır her gece olmasa da ara ara gece biranda çığlık çığlığa uyanıyor kabus mu görüyor birşeyden mi korkuyor anlamıyorum öyle bir çığlık ki yerimizde hopluyoruz. Yanıma alıp sakinleştiriyorum uyuduğu zamanda geri yatağına koyuyorum dua okuyorum bol bol korku için muska vardı onu taktım başucuna yasin koydum başına böyle bişi gelen oldu mu ne yapılabilir yada neyden kaynaklanıyordur bu durum o an aklını kaybedecek diye korktum. Yarım saat önce yine yaşadık bu olayı çok canım sıkıldı

4 Cevaplar

0 oy
önce (5,998 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
youtube  izLiyosa allahin belasi baİ grizekalilar ozellkle cocuklar korksun diye korkunc videolar cekio. evde kagit adam var tuvletten kafa cikiyi duvardan ses gelio bilmmne . çöptn canavar cikio . musluktan yilan gelio diye korkutuyorlar.ana avrat sovuyorum yorumlari acik olanlara cogusu kapali zaten yoruma. kids youtube yukledim o allahim belasi kisileride engelledim kisade engel oluo. korkmalari bitti. cck kedi gibi evde surekli sagina aoluna bakarak gezinio kendi biyere gidemiodu odada. odaya . 8 yas ve 2 bucuk yas ikiside oleydi
kazandiklari her kuruz haram zikkim olsun onlara. nisa bilmemne kuzey elif falan skibi tuvalet. slak sacma seyler. zikkim olsun bir kurus bile. o nalet annelerinin bet igrenc sesi kisilsinda konusamasinlar:)
önce (318 puan) tarafından
Bizde çizgi film izleriz ama youtubekids'den açarız bazen televizyonda müzik açarım sevdiklerinden oynarız telefonumda eğitici oyunlar var kendisi için bazende onu oynar aklıma gelmedi değil acaba önüne bir video çıktı da bu yüzden mi böyle oldu diye ama sürekli yanımda hani herhangi birşeye denk gelmedim
anladim canim . benimmilerden emi im youtube olduguna cunku kizim dio cok merak ediyorum engel olamiyorum kendime korkcagimi biliyorum ama izliyorum diyo.:) ufagimda ablasinin izledigi seylerden korkuodu. simdi ikisine ayri profil actim . kimse birbirininki e girmiyir yaş seciyorsun ya kidsde
:)) çocuklardaki şu merak yok mu :)
-Reklam-
0 oy
önce (1,167 puan) tarafından
Gece terörü deniyor canım araştırabilirsin google'dan. Tam da o yaşlarda benim iki çocuğumda da oldu. Öğle uykusunu bıraktılar, yorgunluk, üstüne bi de casperiye arkadaşın dediği gibi ekrandaki videolar da kasten çocukları korkutmak için bilinçaltına subliminal msjlar yolluyorlar. Tuvalete bile yalnız gidemiyor benim 6 yaş kızım. Odadan odaya shorts videolarda korkutuyorlar. 3 buçuk yaş oğlum da çoğu geceler gözleri kapalı, yatakta oturup ağlıyor. Gece terörünü araştırırsan yapman gerekenler yazıyor. Allah yardımcımız olsun. 
Baktım biraz canım uykuya geçilmesi 1 veya 2 saat sonrasında oluyor atak gibi denilmiş çocuğun yatak odası güvenliği sağlanmalı atak sırasında çocuğun kendine zarar vermesi engellenmeli yazıyor korktum açıkçası gece çığlık çığlığa ağlıyor kucağıma aldığım an gözleri kapalı sakinleşiyor sonrasında uykuya dalıyor
önce (1,167 puan) tarafından
Aynen canım ilk çocukta ben de çok korktum ama ikincide alışmışım yanına gidip sarılıyorum iyi geliyor ❤️
Teşekkür ediyorum canım daha çok dikkat ederim
0 oy
önce (180 puan) tarafından
Gece terörü canım benim kızda olyodu sukur gectı o an bırsey yapma sadece. Kendını atmasın bıyere carpmasın dikkat et beton duvardan koru Bı sure sonra gecıyo konuşmana gerek yok zaten senı duymaz
Bagırıyomu gece kalkıp oturupta eger öyleyse gece terörü cnm
önce (3,214 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim bizimki sadece kabus sanırım. Bağırarak kalkıyor ağlıyor sonra
Ozmn gece terörü galba canım
Yatağı duvara dayalı diğer tarafına düşmesin diye sünger seriyorum her ihtimale karşı sadece çığlık atıyor korktuğu belli ama gözleri kapalı ağlıyor sonra sakinleşip uyuyor bilemedim ya korktum açıkçası hiç düşünemedim ben korkuyor falan sandım
Degil cnm uyku terörü
0 oy
önce (1,132 puan) tarafından
Uyku terörü olabilir. Psikiyatri daha rahat ve kesintisiz uyusun diye ilac veriyor sanırım. Arastirabilirsin bu konuyu.
Uykuyla sıkıntısı yok çok şükür yaklaşık 6 aydır uyku düzenimiz oluştu gece 10 gibi yatar sabah 10 da kalkar gece su ve tuvalet için bir kere kalkar. Ama son bir aydır bu sıkıntı var her gece değil ama ara ara oluyor
önce (1,132 puan) tarafından
Evet uykusuzluktan olmuyor zaten dediğim sey. Uykuda agliyor, gözleri açık ama bilinci yerinde değil. Sonra kendiliğinden uykuya dalıyor. Senin çocuğunda bu şekilde mi?
Gözleri kapalı canım çığlık atınca kucağıma alıyorum hemen susuyor geri uyuyor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 92 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
+2 oy
14 cevap 829 göst.
20 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Honeybee (7,456 puan) tarafından soruldu

408,531 soru

12,275,392 cevap

37,728 kullanıcı

Kategoriler

...