0 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
 Gunaydın  Kızlar 36+3  gunluk hamileyim bebegin hareketler dunden beri az hareket ediyor birde  bacaklarım cok agrıyor   sancım da oluyor ara ara şuan uzanmışım kalkamıyorumda doktor dedi bebek doğum kanalına girmiş akşamlarda cok agrım oluyor sancım oluyor sizinkiler dogum kanalına girdikten ne kadar sonra dogum yaptınız kızlar benim dogumum yakın oldugunu düşündüğüm icin surekli temizlik yapıyorum  evim temiz yinede yerleri siliyorum supuruyorum kaynanam bana diyor yeter artık bırak temizliği kendin yorma kendine vakit ayır bende hep diyorum birileri gelse ya kirlidir lafımı etseler kaynanam diyo millet icin yaşamıyoruz biz biliyoruz seni ztn yükünde ağır  gercekten dogru soyluyır kendim vakit ayırmıyorum surekli temizlik yapıyorum bu konuda fikriniz nedir  nasıl baş gelebilirim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kendini düşün ve kendini bu kadar yormamaya çalış ben neredeyse hiç temizlik yapmadım gibi bişey 9 ay dip köşe temizlik yapmazsan kokmazsın doğurdum kendimi toparlayınca bir güzel yaptım temizliğimi bu arada benimde 36 da döndü 39 da doğurdum 
(1,016 puan) tarafından
Bundan sonra inşallah oyle yapmaya calışacam şuan ayaklar cok agrıyor uzanmışım 3 hafta sonra mı doğumunuz oldu kacıncı gebeliğin izde bu benim ikinci gebelik te
tarafından
İlk gebelik canım benim kendini yorma benim canımdan önemli değil ya ev işi sonra çok temizlik yaparsın 9 ay boyunca sadece toz aldim sildim süpürdüm kıyafetlerle uğraştım günde 1 kez onlarda dökülse de yapmazdım yani
(1,016 puan) tarafından
Benimki 2 gebelik te hani diyorum erken doğabilir bunda. Sonra oyle yapacam yeter artık yapamıyor zor zor egiliyorum şuan sırt agrıyor sancılar var midem bulanıyor
tarafından
Doğursan da artık erken doğum riskin yok ya ama benimde mide bulantısı ishal oldu 1 hafta önce doğuma 1 gün kala kabızlık yaşadım ertesi gün nişanım gelmişti nişan geldikten 1 gün sonra da doğurdum  yani erken değil ama dikkat etmen gerekir yorma kendini ilk çocuk da yorar seni çünkü
(1,016 puan) tarafından
Benimki her sabah midem bulanıyor evt canım rabbim yardım eder inşallah
-Reklam-
+1 oy
(2,651 puan) tarafından
Kayınvalidenin haklı olduğu nadir postlardan biri:))
(1,016 puan) tarafından
İşte oda diyor yeter artık millet icin yaşamıyoruz  kendin yorma diyo bebege yazık
0 oy
(1,016 puan) tarafından
PosT yukarı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
0 oy
4 cevap 61 göst.
+1 oy
4 cevap 48 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu
0 oy