+4 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından
Herkese günaydın. Dün bir arkadaşımla ilgili bir şey paylaştım burada, arkadaşını burada anlatmanın doğru olmamış bunu buraya yazman sence doğru mu git yüzüne konuş diyenler var daha önce de bir postuma bu şekilde yorum olduğu için kaldırdım cevaplara bile bakmadım. Kızlar burada millet kocasını da anlatıyor kaynanasında annesini kardeşini yengesini anlatıyor her şeyi de anlatıyor kimse demiyor kocanın bu özelliğini burada anlatman hoş olmamış diye. Mecbur kalıp cinsellik sıkıntılarını soran bile var. Buraya yazacağımız şeyler için kural mı var. Ya da tanınmayan kullanıcılara tahammülünüz mü yok. Anonim bir şekilde içimizi döküyorduk. Ben mi yanlış yapıyorum yani. 4 yıllık kullanıcıyım kaldıramadığım postlar olduğu için hepsiyle tek tek uğraşmak istemedim ve hesabımı sildim.  Mesele bu mu. ?

16 Cevaplar

+7 oy
(820 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
buranin bi kac demirbasi var onlardan biri paylassa emin ol kisaltilmis isim kullanarak (mesela şenoşum ) bir suru destek mesaji gelir hep birlikte o arkadasi gomerler sen taninmayan kisaca favori kullanici degilsen her konuda linc yeme potansiyeline sahipsin bir de burada sey var mesela postu actin ilk yorum olumluysa digerleri de olumlu eger ilk yorumlar lincse amanin hemen biz de linc etmeliyiz yani anlatmak istedigim su buradakiler ilkokul cocugu gibi davraniyorlat kitle kanser anlayacgin
tarafından
Tespit :)
(820 puan) tarafından
maalesef :)
(582 puan) tarafından
Yes yesss :)
-Reklam-
+2 oy
(662 puan) tarafından
Burası boş yargı yeri nede olsa kimse kimseyi tanımıyor diye herkes klavye ağası kesiliyor o yüzden fazla şey etme yani. Arkadaşım da desen ne de sen de soruyu arkadaşı adina soruyor meselenin sen olduğunu bilirler bahanen. De arkadaş olmuş diye düşünürler 
+2 oy
(18,155 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Önceki postu görmedim bu postu görünce baktım yorumlara tam olarak katilmamakla beraber hak verdiğim noktalarda var mesela bu arkadaşının özeli burda niye paylaşıyorsun diyenler olmuş her olay iki kişi arasında yaşanıyor ve biz genelde o ikinci kişileri hiç görmüyoruz gıyabında konuşuyoruz hep. Ama arkadaşının yüzüne söyle kısmına hak verdim çünkü bunu neden yaptığını anlamanın tek yolu o veya bu durumdan rahatsızsan bunu ona belli etmelisin yani sizin iki kişiyle çalışıp yetiremediğiniz para bize hiç uğramıyor falan demelisin öbür türlü bunun sonu gelmez. Ha neden yetiremiyorlar kısmı tamamen onların sorunu vardır yanlış giden bir şeyler ama seninle paylaşmayabilirler sebebini 
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Bu kadar önemseme insanların dediklerini düşündüklerini sonuçta kimse kimseyi tam anlamıyla tanımıyor herkesin düşüncesi yapısı farklı ben genelde okey diyip geçiyorum sen dün olan olayı bile kendi kendine düşünüp içine dert almışsın valla başka post okuyunca unutuyorum 
(245 puan) tarafından
Yok kız o kadar derdimin arasında bunu dert edemem ama seviyorum burayı . Neyi nereye yazacağımıza karar verme hakkını kendilerine görüyorlar buna tahammül edemiyorum. :)
(2,233 puan) tarafından
Biri birinden görüyor aynı şeyi papağan gibi yazıyorlar. Buraya anlatman doğru mu diyen kişilerin son verdiği cevaplara da bakmak lazım :))
+1 oy
(956 puan) tarafından

Mahremiyetini anlatnlari elestirmiyorlar senin arkadaşın hakkındaki fikrini mi elestirmisler garip :woot:

(245 puan) tarafından
Vallahi öyle :)
+1 oy
(12,979 puan) tarafından
kaynana çekiştirsen kimse niye kaynananı anlatıyorsun, bak ayıp demez. iki yüzlülük bu o yüzden sallama çok 
(245 puan) tarafından
40 yıllık anneni çekiştiriyorsun diyen de yok . Burda insanlar dışarıda dile getiremedigini yazıyor zaten . Bana mı taktılar acaba :)
(12,979 puan) tarafından
milletin ters anına denk gelmişsindir. bazıları eşine, şuna buna olan sinirini burdan çıkarıyor :)
+1 oy
(1,917 puan) tarafından
Postunu hatırlıyorum bana da saçma geliyor. Arkadaşını ifsalamadin sonuçta. Kimse kimseyi görmüyor tanımıyor . Gereksiz duyar kasan var. Zaten herkes gibi durumu anlatıp fikir almaya veya rahatlamak için yazmışsın.Seni eleştirenlerin çoğu da buraya kocasıyla ilgili soru sormuştur. O zaman git kocanla konuş veya kaynananla konuş diye bütün postlara duyar kasalım. 
(245 puan) tarafından
Ya öyle şeyler var ki diyorum dolmuş buraya yazıyor işte . Ne kadar absürt olursa olsun . Kimse kimseyi ifsalamiyor ki zaten amaç o . Anlayamıyorum
+1 oy
(16,484 puan) tarafından

Kendinizle ilgili herşeyi burda yazmakta özgürsünüz amaaaa başkalarıni anlatip bizide gunahiniza ortak ettirip dedikodu namına bir ortam yaratmak işte bu doğru  bir davranış değildir. 

Kiii kişi kendisine yapılmasını istemediği bir seyi başkasına da yapmamalı. Bunun için de empati kurmalı.

Bana göre buraya kendisi dışında kaynana koca görümce vs vs gelip anlatanlar da aynı kefede 
(16,484 puan) tarafından
Dedikodu yapmak kötülemek çok farklı şeyler burda arkadaşının veya başka bir akraba eş dostunun yaptığıni burda anlatmak doğru değil
(820 puan) tarafından
etik degil anlaminda soylediginizi varsayarak sunu soylemek istiyorum burada her gun ne konular isleniyor siz daha iyi bilirsiniz sizce dogru olmayan tek sey bu mu yani ?
(16,484 puan) tarafından
Doğru olmayan çok şey var elbette bana göre diye ekledim doğru bulmadığımi. Buda onlardan biri evet etik değil bana göre değil
(820 puan) tarafından
saygi duyarim
(16,484 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(4,167 puan) tarafından
Canım burada popüler olucaktin puanın baya yüksek olmalıydı o zaman linç yemez takdir edilirdin. 
0 oy
(3,046 puan) tarafından
Sen gozde olan kullanicilardan olmalıydın.. senin tek suçun bu. 
(245 puan) tarafından
Katılıyorum
tarafından
Benim puanım düşük diye bazen beni de yeni saniyorlar :)
(3,046 puan) tarafından
Ahahah ya
0 oy
(51,542 puan) tarafından
o benimde dikkatimi çekiyor herkesi dibine kadar konusup arkadasinin ozelini niye yazdin diyorlar ee isim yok adres yok bisey yok 
(245 puan) tarafından
Dibinin de dibi . Neler neler görüyorum ama yargilamiyorum . İnsan kendini atacak bir yer arıyor
(51,542 puan) tarafından
arkadasin.hakkinda soru sormanda cok normal baktim postuna da kim gidip sorabilir ki neden benden para istiyorsun iki maasiniz var cocuk yok ne borc istemesi diye kim bu kadar açık sözlü dürüst ki ben soramam mesela
0 oy
(865 puan) tarafından
ben safmısın dedim bacım eleştiren ler biraz ağır oynamış boşver 
0 oy
(917 puan) tarafından
Bu grupta en sevmediğim şey boş duyar kasmak abi ben ne diyom aen ne diyin yani

Dün eltim.cocuguma karıştı sinir oldum dedim ya gelmiş bana diyor benim eltimin bilmem kaç yıl çocuğu olmadı hass davrandım ben eee ikisi aynı seymi banne yaa ben ne diyom sen ne diyin yani
(917 puan) tarafından
Birde o boş duyar kazanlar artıları almıyomu şaka gibi
(245 puan) tarafından
Eltinle yüz yüze halledecek olsan zaten buraya yazmazdin . E git eltinle konuş burda dedikodu yapma diye seni gömelim o zaman burda var mı öyle bi saçmalık . Ne diye kullanıyoruz burayı . Eltini de konuşursun çocuğunu da . Açık adres verip eltimi gidin dövün dememissin sonuçta.
0 oy
tarafından
Ya boş ver evet bazen ben de görüyorum hatta hiç beklemediğim insanlardan farklı kişilere karşı tepkiler görüyorum yani aslında çok normal bir posta tuhaf tuhaf şeyler yazıyorlar örneğin kayınvalide postuna herkes saydırırken görümcesi ile ilgili bir şey paylaşıyor altına herkes görümce sever oluyor kadına yükleniyorlar yani ben de buranın dengesini anlamıyorum o yüzden hiç takılmıyorum böyle şeylere bence sen de takmamalısın burası açık bir platform herkes istedi her şeyi paylaşabilir ve herkes buna saygı göstermek zorunda sen tabii ki de bir arkadaşımla ilgili bir şey paylaşabilirsiniz zaten arkadaşın yüzüne konuşabileceğim mesela olsa buraya yazmazsın diye tahmin ediyorum 
(820 puan) tarafından
buarada sürü psikolojisi var cunku kimse özgün düşünemiyor
tarafından
Bilmiyorum bazen toplum menopoz günü gibi bakıyorsun bir yorumda kaynanasına beddua edenler diğer posta gelip günaha girdim falan diyorlar tuhaf
(820 puan) tarafından
ay evet herkes cok muhafazakar dort dortluk musluman
tarafından
Ya Müslümanlık olarak eleştirmiyorum tabii ki müslümanlığa göre dedikodu yapmak günah onu tartışamam sadece bu platformda yapılan bir şeyin yapılmıyormuş gibi söylenmesi ya da kişiye göre tolere edilmesi değişik
0 oy
(901 puan) tarafından
Sen söyleyince suç olur yanında 5 haneli kullanıcı puanı olmadığı için :)) bana sorarsan burda özelini döküyorsan gelebilecek eleştirilere de hazır olman lazım ama burdaki insanlar arasında bir kargaşa var belli başlı insanlar hep alkış, diğerleri bombalama linç 
(245 puan) tarafından
Eleştirilere açığım da bunu buraya yazman doğru değil denmesi olmuyor. Nereye yazacağımı göstersinler o zaman  :)
(901 puan) tarafından
Ahahah burası konu disi sohbet, istediğini yazarsın. Burda gıybet postları her gün görüyoruz, o nerde bu nerde hesap mı kapattı diye gereksiz bile postlar açılıyor
0 oy
(865 puan) tarafından
Konu ne bilmiyorum ama genelde kaynana gelin görümce arkadaş postlarına olsun ben doğru bulmuyorum, eleştiri yapmam kötü de konuşmam ama günahlarına ortak ediyor bu gibi postlar 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 440 göst.
19 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 428 göst.
0 oy
20 cevap 451 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 123 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (178 puan) tarafından soruldu

409,579 soru

12,312,926 cevap

38,766 kullanıcı

Kategoriler

...