+2 oy
260 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (132 puan) tarafından
Kızlar kendime bir hırka aldım kaynanamda biliyordu sipariş ettiğimi gelince giydim dalga geçer gibi bu mu siparis ettiğin hahaha ne kadar aldın diyor 570 dedim uuuu çok pahalı diyor hiç hayırlı olsun falan yok ne alsam bu kadın sorar ve öyle yani bu Kaynanalar niye böyle kıskanç ya bende eşime annen niye böyle diyorum para harcaninca annem öyle diyor iyi bende daha çok şey sipariş veririm dedim

14 Cevaplar

+1 oy
(865 puan) tarafından
Bir insan gelinini kızı olarak görmediği zaman ortaya böyle sonuçlar çıkabiliyor 
(865 puan) tarafından
Allah kalplerine sevgi versin inşallah Zeynepcim ❤️☺️
(132 puan) tarafından
DP maşallah senin kaynanaya canım. Allah razi olsun ♥️☺️
(18,156 puan) tarafından
Benim annem de çok harcama pahalı şeyler alma der çoğunlukla ama her şeyinde fiyatı sorulmaz yani
(11,461 puan) tarafından
Ben kızlarıma bişey aldığım zaman ne gerek var kıyafeti vs yok mu der. Ama onun kızının çocuklarına bişey aldı mı oo iyi almışsın güzel fiyatı der teşekkür dahi etmez
(2,095 puan) tarafından
Bunu kabul edin istisna kaynana hariç oğlan anaları gelini sevmez:))) benim kaynana yok Allah'tan cici anne var da iletişim yok ...bende oğlan anasiyim oğluma şimdiden tembehliyorum oğlum sen eşinle iyi ol ben dışarda kalırım diye 3.5 yaşında bu arada:)
-Reklam-
+1 oy
(823 puan) tarafından

Kaynanalar gelinlerini kuma gibi görürmüs bir teyze öyle demişti bana:D o yüzden bir yerde kıskançlık oluyor 

(132 puan) tarafından
Benimki kesin öyle görüyor canım herseyiyle belli yani :))
(823 puan) tarafından
Sende ona inat daha mutlu ol o kıskançlıktan artık kendini tutamaz eşinin yanında yapmaya başlar eşinde kızar ona benim kaynanam kıskançlıktan artık ne yapacağını bilemiyordu eşim de fark etti ona kızmıştı sonra onun lafına inanmadı hiç
+1 oy
(18,156 puan) tarafından
Birlik mı oturuyorsunuz niye senin aldığın her şeyden haberi oluyor ki benim eşimin bile çoğu şeyden haberi olmuyor :) 

Gupse Özay gibi çok bakma gözün kalır de :)
(132 puan) tarafından
Yok canım birlikte oturmuyoruz ama çok arar benle eşimi ister istemez haberi oluyor kız öyle dersem morarir kadın :)))
(18,156 puan) tarafından
Kız ben yeni aldığım bir şeyi bazen eşime önceden vardı diyorum 30 yaşında evlendim ben eşime de senden önce de bir hayatım vardı falan diyorum yani. Valla geçiştir benim kayinvalidem ilk zamanlar her aradığında ne pişirdiniz diye soruyordu eşimde söylüyordu baya da sorun oldu eşimle aramızda ne yediğimizi niye sorguluyor ki Canımı çekiyor sana bakabiliyor muyum diye kontrol mü ediyor diye diye eşime terk ettirdim o huyu artık yaptık bir şeyler diyip geçiştirmeye başladı eşim o da eskisi gibi sormayı bıraktı
+1 oy
(865 puan) tarafından
birliktemi yaşıyosunuz ki karışıyo
(132 puan) tarafından
Yok canım cok arar benle eşimi ister istemez haberi oluyor
(865 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm ama sans tavsiye mustur ol he he de geçiştir
+1 oy
tarafından
Allah herkese bendeki kaynanadan versin seninkinde ıslah etsin ne diyeyim
(132 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun canım
+1 oy
(281 puan) tarafından
Kaynanam hiç mi kendine kiyafet almaz :)
+1 oy
(352 puan) tarafından
5 yıl kaynanayla burun buruna yaşayınca insan artık umursamıyor.geçen ay doğum için alışveriş yaptım arabadan inince direk dışarı çıkıp bizimle eve geldi.bebeğin kıyafetlerini gösterip kendime aldıklarımı açmadım içlikle pijama takımı almıştım neyse mutfağa gittiğimi gördü direk pijamayı çıkarmış ben gelincede içine koyuyor geri.sonra benden boş alışveriş poşetini istedi lazım diye.uyanık karı fişide almış görmedim sanıyor.eskiden bişey alınca söyleniyordu şimdi ağzı açılmıyor 
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Eğer aynı evde yaşamıyorsanız aldigin verdiğin hicbir şeyi şeyi söyleme. 
0 oy
(1,400 puan) tarafından
Kıskanç insan hayırlı olsun, güle güle giyin, kullan vs demez. Nerden aldin? Kaça aldın? diye sorular sorarak kıskançlığını belli eder 
(132 puan) tarafından
Aynen öyle valla canım
0 oy
(957 puan) tarafından
Ayyy çok şükür benim kayinledeom öyle değil. Aldığım şeyleri çok beğenir çok kaliteli der fakat bebeklerim için uyarır onlar için fazla masraf yapma bebek kıyafetleri hep israf der tam buyusunler öyle bol bol al der bunun dışında bir seylerimi sorun etmez çok şükür biz aldıkça kendimize baktıkça daha çok mutlu oluyor 
0 oy
(990 puan) tarafından
Sen de bişey alınca yer bezi gibi keşke daha kaliteli birşey alsaydin dersin')))
(132 puan) tarafından
Birşey almaz ki paraya kıyıp:))
(990 puan) tarafından
O zaman başka konuda canını sık . Mesela sen niye kendine bişey almıyorsun böyle ne biiliyim aman neyse boşver gibi '))
0 oy
(739 puan) tarafından
Benim kaynana da para veriyor sakın kocana gösterme git üzerine bişeyler al diyorr :D
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Ay bunları okuyunca rahmetli kayinvalideme bir kere daha rahmet okuyorum.beni köşeye çeker para verirdi sen gençsin giyin suslen sürün kızım derdi.bir de kocanin iki kaşığı varsa birini kır kızım derdi :)
(132 puan) tarafından
Bana bunlari annem der :)
0 oy
(972 puan) tarafından
Benimkini görünce şaşırmıyorum hiç, geneli böyle bence 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 248 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 398 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu