0 oy
43 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Hanımlar 4 aylık bebeğim dün 3 kere kustu bugün de sabah emzirdikten hemen sonra kustu genel durumu iyi her zamanki gibi ama korkmalı mıyım sizce dün yerde minderde yatırdım biraz üşütmüş olabilir mi ya da ben sütümü üşütmüş olabilir miyim büyükler öyle söyler ya bilemedim

2 Cevaplar

0 oy
önce (20 puan) tarafından
Anne sütü dışında bişey vermiyorsan genel olarak da hastalık belirtisi yoksa bebekler kusabilir bacım. Benim kırk içindeki bebe günde bilmem kaç kere kusuyor. İhtiyaç fazlasını atıyolar genelde
önce (504 puan) tarafından
Ya küçükken kusuyordu ama son zamanlarda fazlasını çıkarmıyordu hiç bir de üst üste kusunca tedirgin oldum. Dün biraz yerde mindere yatırdım üşüttü mü acaba dedim
-Reklam-
0 oy
önce (2,118 puan) tarafından
Kesintili beyaz kusuntuysa gun de 5 kezden cok değilse normal 
Kesintili derken süt kesiği gibi mi dün 3 kere kustu ikisi gece yatırmadan önce oldu çok emdi diye düşündüm uyuturken biraz fazla emiyor ama sabahta kusunca buraya yazdım dün biraz minderde yatırdım yerde üşütmüş olabilir mi acaba dedim
önce (2,118 puan) tarafından
Süt kesiği gibi canim evet. Benim bebegim de 4 aylık. O da öyle günde 3 kez falan kusuyor. Ama aşırı degil. Biraz. Bi bunu normal kabul ediyoruz
Benimkinin kusması hiç yoktu da korktum
Kusmasına dikkat ettim süt kesiği gibi değil sıvı süt kesiği gibi olursa ne oluyor peki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
12 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azra05 (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
12 cevap 162 göst.
0 oy
20 cevap 578 göst.

408,498 soru

12,274,172 cevap

37,682 kullanıcı

Kategoriler

...