+1 oy
62 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (177 puan) tarafından
40+4 oldum halen ne bir sancı var ne de bir kasılma doktor perşembeye kadar eğer sayınca olmazsa gel yatışını yapalım dedi NTS de her şey iyi çıktı yani şunu merak ediyorum sanci olmayarak süreç nasıl isliyor mesela Suni sancı doğumhanede mi veriyorlar yoksa servisde mi ya da ne bileyim nasıl yapıyorlar hiç bu durumu yaşayan var mı

4 Cevaplar

+1 oy
(3,684 puan) tarafından
Kasılma illaki olmali ki bebek aşagiya dogru insin . Ve dogum eylemi gercekləşsin. 
(177 puan) tarafından
Kız Hiç bir kasılma yok görsen yani demezsin hamilesin bende bu durumda ne yapacağımı şaşırdım beksem mi bilmiyorum
(3,684 puan) tarafından
42 haftaya kadar bekle cabim bence. Olmadı suni sanci alirsin. Haklisin son günler gecmiyor gibi sanki daralıyor insan. Ama karninda kalmiycak cikicak♥️
(177 puan) tarafından
İnan ki ben de beklemek istiyorum işte bana Perşembe günü en son geldi ben de kararsız kaldım ne yapayım ben bu sefer de sen kesin yatış verirler her gittiğimde yatış yapalım diyorlar ben istemiyorum eve geri geliyorum işte bu sefer de eve yollarlar mı bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
(18,072 puan) tarafından
Bir sıkıntı yoksa şimdilik bekle belki bir anda başlar sancıların
(177 puan) tarafından
Ay inşallah ben de bekleme taraftarıyım onların eline vermek istemiyorum kendimi insanı mahvediyorlar
(18,072 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım ben erken doğum oldu suyum geldiği için hemen şunu sanci verdiler canım ve doğumhaneye aldılar. Bence bekle 41 haftan dolsun merdiven in çık hurma ye inşallah sancin başlar
(177 puan) tarafından
Bacım vallahi neler neler yaptım ama tık yok ben de diyorum  hafta sonuna kadar bekleyeyim eğer artık gelmezse mecbur gideceğim
(18,072 puan) tarafından
Bir anda başlayabilir canım olmazsa dedigij gibi gidersin artık bir avazda doğurursun insalah
(177 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
+1 oy
(993 puan) tarafından
Sık sık yürü pilates topunda esne, ağrın olmazsa suni sancı veriyorlar, duruma göre de sebzeryan
(177 puan) tarafından
İyi doğum normal doğum diye bekliyorum her şeyi denedim ama ttık yok
+1 oy
(1,157 puan) tarafından
Ben 39 da kontrole gittim nst de ufacık bir sancı bile yoktu doktor 41 e kadar beklşcez doğum belirtin yok dedi eve geldik o günün akşamına aniden sancılarım başladı 2 saat içinde doğum oldu hepimiz şok olduk o kadar ani gelişti ki. Rabbim sanada biran önce kolayca kucağına almayı nasip etsin 
(177 puan) tarafından
Amin canım işte ben de gittim nts ama hep çok şükür güzel ama dedi perşemeye kadar eğer sancın gelmezse acilden giriş yap yatış verelim ben de işte kararsız kaldım

İlgili sorular

410,263 soru

12,337,785 cevap

39,457 kullanıcı

Kategoriler

...