0 oy
231 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,351 puan) tarafından
Kizlar ya pazara gidicektim oglum kucagimdaydi kapiyi cekmis bulundum anahtar kaldi ayy bu kapi nasil.acilir esimi aradim o da ilcedeymis evim de daginikti pazardan gelince toplicaktim boyle bir hatayi ben nasil yaptim bu kapiyi nasil acarim sinirim bozuldu

11 Cevaplar

0 oy
önce (846 puan) tarafından
Kola şişesi ile aç canım kes bir parça dilin oldugu kısma şok kapıyı kendine çek dili itmeye çalış 
önce (5,351 puan) tarafından
Baya ugrastim karti kirdim acilmadi anahtar var arkasinda
önce (846 puan) tarafından
Olsun kitli olmadığı sürece bişi olmazki
Kayinvalideme gidiyom canim esim aksam hallederiz
-Reklam-
0 oy
önce (130,229 puan) tarafından
kartla acilir pet siseyle acilir cok basit 
önce (7,531 puan) tarafından
Hırsızlara davetiye :/
önce (130,229 puan) tarafından
çilingir en az 1000 tl napalim
önce (4,133 puan) tarafından
Aynen çilingir aşırı pahalı kartı sokup açıyor 1000 TL alıp gidiyor :D
Karti kirdim acilmadi kapi
0 oy
önce (7,531 puan) tarafından

Çilingir olabilir .

Esim aksam hallederiz dedi arkasinda anahtar var
0 oy
önce (4,133 puan) tarafından
Normal kullanılan kapılardands kredi kartı veya kola gibi bir şeyin pet şişesi ile açılıyor kapı
Denedim canim kart kirıldi
önce (39 puan) tarafından
Yeni kapılarda üst tarfta oluyor dil kola şişesi ile üst tarafları da deneyin kapı kolunun olduğu yer değil sâdece
Kayinvalideme gidiyom canim aksam esim bakicak ben boyle bir dalginligi nasil yaptim aksi gibi evimde daginik
önce (39 puan) tarafından
Açınca toparlarsın canım akşama misafir falan gelmicekse sıkıntı yapma
Misafirim yok canım ama hic bir is yapmadim canim.onada sıkkin pazarada cikmadim 3 hafta oldu gireli evde birsey kalmadi aksilik ustune aksilik yasadim kisaca
0 oy
önce (398 puan) tarafından
Benım aklım pazarda kaldı pazarını yaptın mı bacım :D :D boşver illa açılacak. Pazarımı yapar sonrasını düşünürdüm :D
Yapmadim canim kayinvalideme geldim o birsey degil rekora kosuyor 3 hafta once girdim pazara :) pazar gunu esim girer artık
0 oy
önce (2,370 puan) tarafından
Ay bende öyle bir hata yaptım ama harbiden kart ile açılıyor cnm ben açtım 
Ugrasiverdim ugrasiverdim kart kirıldi kapi acilmadi kayinvalideme geldim evim daginik hemde baya daginik pazari da halledip oyle temizlicektim hava kapali yagarsa islanmayalim dedim acele ettim sakarligim tuttu
0 oy
önce (4,152 puan) tarafından

Kola şişesini kesiyorsun kapı dilinin azıcık üstünden kapıya takıp bir elinde kapıyı ittirerek şişeyi aşağı hızla çekiyorsun açılıyor :)

Kayinvalideme geldim canim kredi kartiyla denedim kart kirildi kapı acilmadi aksam esim bakicak artik
önce (4,152 puan) tarafından
Kartla zor oluyor ya geçmiş olsun en azından kayınvaliden varmış dışarda kalmadın çocukla
Aynen canım
0 oy
önce (9,954 puan) tarafından
Defalarca başıma geldi kola bidonunun kesip kapıyla açtım gerçi  ben beremiyorum. Eşim aciyo o yoksa komşuya diyorum ama açılıyor bidonu koy kapıyı kendine çek ** çek it 
Kayinvalideme geldim artik canim kredi kartiyla denedim kart kırıldı kapı acılmadı esim bakicak aksam artık
0 oy
önce (2,210 puan) tarafından
Çilingir açtı bizimkini aynı şekilde kapıda kaldım komşu ne yaptı ne etti olmadı çılingir geldi o bile baya zorlandı öyle açtı 
Anahtarla acilmadi esim bakicak bir acilmaz mi
Açılmıyor diyorum ya çilingir bile fazlasi ile uğraştı o bile yapamadı en sonunda zorla açtı
Desene cilingir bizde cagiririz artık yapcak birsey yok
Geçmiş olsun ben yedek anahtarı yok ettim aynı şey olmaması için 500 tl ödedim ben geçmiş olsun
0 oy
önce (17,979 puan) tarafından
Pet şise ile açanı duydum onun plastiğini asya sıkıştırıp dili onla geri itiyorlar ama ben denemedim 
Kartla ugrqstim ama olmadi kayinvalidme geldim bende
0 oy
önce (8,672 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Bende evde unutmuştum anahtarı cok önceden ben 3 katayım bizim aşağı katakinin balkondan bizim balkon biraz yakın  aşağıdaki balkondan bizim balkona cıkmıştım ama sen yapma tehlikeli annem babam eşim hep kızmıştı
Yukseklik korkum var canim kendimi asagida bulurum kayinvalideme geldim esim gelince acicak
Tm canım
önce (101 puan) tarafından
Kız tövbe Allah korusun ben yapamam
Ben yapmıştım canım bişeyde olmadı aşağı balkona yukarıya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 298 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 723 göst.
25 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gizemsahin (5 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,371 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...