0 oy
56 göst.
Diğer kategorisinde (1,074 puan) tarafından
Hanımlar selamünaleyküm karşı komşumun kızı evli kendisi bu arada hiç muhabbetim yok selam sabah desen o da yok sadece Instagram‘dan birbirimizi takip ediyorduk o da beni rüyasında görmüş bana tam altın veriyormuş bugün söyledi dedim hayırlara vesile olsun diyor internetten baktın mı hani hamilelik haberi falan diyor acaba ben Gebel çok istediğim için birilerine ayağın mı oldu dedim Sizce bu rüyada altın vermek ne anlama geliyordur

2 Cevaplar

0 oy
(1,766 puan) tarafından
Rüyada altın erkek çocugudur bir baska yorum olarakda güç vermektir ama ben hamileliklerimde rüyamda altın gördüm ikisindede elimde altın vardı iki bebegimde erkek oldu 
(1,074 puan) tarafından
Ben polikistik Hastasıyım kilo vermeden gebelik oluşmuyor hani aylardır deniyorum komşum böyle deyince bir mutlu oldum inşallah hayırlara vesile olur Rabbim hayırlıysa nasip etsin ne zaman nasip edeceğini kendi bilir ama senin yorumun da resmini bir içimde umut verdi
(1,766 puan) tarafından
Ayy canım  benim Rabbim en kısa zamanda o güzel haberi almayı nasip etsin sana :) arkadasımda polikistik hastasıydı ama oldu bebeği Rabbim ol diyince olu verir yeterki biz dua edelim
(1,074 puan) tarafından
Amın bacım amın
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından
Ben maddi kazanç olarak yorumladım tamamen kendi yorumum :D :D
(1,074 puan) tarafından
Vallahi bilmiyom bacı kime sorsam bebek dedi seninkinde de Tahir bebek Bu bir mesaj olabilir:) Şaka bir yana da bazı şeylere inanmak istiyorum galiba
(505 puan) tarafından
benimki farklı olsun diye :) ınsallah hayırlısıyla nasıp olsun. Kullanıcı isminden aldığın mesaj da çok hoş :) Allah çok aratmasın nasıp kısmet olur sen sıkma canını bende de pcos var ama nasıp oldu hamd olsun

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde elfkrt (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayzasl (4,589 puan) tarafından soruldu

411,070 soru