0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
Ya ben bir turlu boyle kırıla kırıla konusanlardan olamıyorum onlarda ayri bi cekicilik var esime karsi oyle olmak istiyorum ama hoooppp geri kendime dönüyorum napicam yaa,

8 Cevaplar

+1 oy
(856 puan) tarafından
askim senin sorunun eril enerjinin baskin olmasi disil enerjini artiracak seyler yap 
(1,936 puan) tarafından
Mesela örnek ver tatlım:D
-Reklam-
0 oy
(3,233 puan) tarafından
Nasil demek istedin tam olarak?.

Kırıla kırıla konusmak me kız. 
(69 puan) tarafından
Yani boyle canim demeden konusanlar boyle cok cok kibar konusanlar nasil anlatom birini ararsiniz hemen belli olur anlatamıyorum siz anlayin isteeee
(3,233 puan) tarafından
Seksi konusmak diyelim. Ben anladim.
(69 puan) tarafından
Kiz seksi degil ya boyle bazi kizlarin sesi bile farkli olur yaaaagggg falan mesela canim falan boyle cok kibar olurlar ay kirilicak simfi dersin
(3,233 puan) tarafından
Onna seksi konusmak denmiyormu ya sjsjsj. Biliyorum dmek istedigini anlamisim.
(6,109 puan) tarafından
normalde de oyle knusanlar olabiliyir kibarcik cadde kizi sekerim hayatimli sadece ese degil arkadasada. :) kiminin ses tonu mimikleri bile oyle olur findirdekimsi ama degil misal bankacilar. misal satis temsilcileri  o tarz kizlardan secilir . nabiyon haci abiyyy diyecek kizlardan degil:)
0 oy
(19,865 puan) tarafından
Ahshdh. Ben de istediğim gibi kibar değilim. İnsan olduğundan farklı davranınca ne konuşacağını da karıştırıyor. Bu sefer işler daha çok sarpa sarıyor. O yüzden neysen o ol boşver. 
0 oy
(13,062 puan) tarafından
yapmacık olursan bu daha kötü. 

kibar olmak başka bir şey, şivevarsa onunla da kibar olursun. ama öbür tüylü mıymıymıy hiç hoş değil bence, hele içinden gelerek öyle konuşmuyorsan çok itici olur
0 oy
(997 puan) tarafından
Yapı gereği öyleyiz canım çok hassas naif biriyim eşimin sesi yükselsin bana gözlerim sel olur bana sarılmadan da durmam duramıyorum çok nazliyim evin küçükleri genelde böyle olur 
(997 puan) tarafından
Herkesle aşkınmli canimli cicimli konuşurum eşim rahatsız oluyor bana Özel olsun bu sözler diyor
0 oy
(1,408 puan) tarafından
O tür konusan insanlar bana samimiyetsiz geliyor şahsen. Her zaman doğallık daha iyi 
0 oy
(793 puan) tarafından
Bu konuşma tarzı asıl yapınız değil ise  yapmacık ve samimiyetsiz durabilir. Konuşma şekli tabiki önemlidir ama konuştuğunuz konuların içeriği de sizi çok çekici hale getirebilir. Ve de diksiyonunuz. Bunları geliştirirseniz o '' kibarlığı '' yakalarsınız bence. 
0 oy
(5,853 puan) tarafından
Benm ses tonum biraz yüksek yapım gereği belki güçlü bir kız olduğum için bende bazen pata kute konuşurum. Bazı   kadınlar bar sesi önce tonu ince anlayabiliyorum nasıl biseyden bahsettiğini oda yapısal olarak bnce .

Hamurumuzda yok ne yapalım;)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 339 göst.
4 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minekm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
0 oy
3 cevap 131 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde deve_tabani (45 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,007 cevap

38,934 kullanıcı

Kategoriler