0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Hanımlar kaçtır çam Sakura hastanesini arıyorum santral telefonu açıp yetkili birine aktarıyor ama asla telefonları açan yok açmıyorlar çam Sakura da çocuğunu sünnet ettiren var mı? Varsa hangi bölümden randevu alınıyor sünnet için 

2 Cevaplar

0 oy
(1,257 puan) tarafından
Normalde çocuk cerrahisinden alınıyor. Sen niye hastaneyi arıyorsun ki? Mhrsden randevu al canim
(78 puan) tarafından
Sünnet yapılıyor mu diye sormak için arıyorum aslında soru başlığını öyle yazmıştım da robot müdür nedir soru mu değişmiş ya
(1,257 puan) tarafından
Sjsjsjsj yapay zeka evet değiştiriyor. Canım çocuk cerrahisinden randevu alman lazım önce. Sonra zaten doktor söyler
(78 puan) tarafından
Tamam cNımm teşekkür ederim
(1,257 puan) tarafından
Ne demek :)
-Reklam-
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Randevularda sünnet randevularımız doludur diye özellikle not var canım çam sakura için. Randevu alıp gitsende yaparlar mı bilmem. Oğlum peygamber sünnetli onun için sünneti operasyon gerektiren bi durum. Dün gittim 28 ocak için gün aldım. 5 gün hastanede yatacakmışız. Dünyam başıma yıkıldı
(78 puan) tarafından
Evet bakıyorum öyle yazıyor hep  mi öyle yazacak ya sabit mi yani o yazı ben sünnet ettiremicem mi oğluşumu
(1,938 puan) tarafından
Yani bilmiyorum istersen randevu alıp gidip sorabilirsin. En azından sünnet için ne zaman gitmeniz gerektiğini söyleyebilirler. Bizimki normal sünnet olmadığı için hiç sorun olmadı zaten takipli hastaydık

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 66 göst.
14 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Karadenizin incisi (10,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 208 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,818 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sineem (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 3,589 göst.
12 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesii (1,061 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,678 soru

23,722,481 cevap

312,985 kullanıcı

...