0 oy
69 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Fikrinize ihtiyacım var 6 yıllık evliyim esim kurbancilik yapıyor kayinbabayla ortak kaynanam genc diri Bi kadın merkezde dayalı döşeli evimiz vardı ama ben 6 yıl sadece arada bir gidebiliyordum şimdi şükür büyük kizim krese başladı ikinci kızıma doğum yaptıktan sonra okul başlangıcı kendi evimizde kalmaya başladık ilk kizimi kaynana büyüttü diyebilirim banyosunuda halaa küçükle beraber uğrar yıkar ogretiyim yıka demedi küçüğü ben öğrenip yikayim dedim ele gelsin biraz yıkarsın diye gecistirdi ama hep ilk kızımda uhten annelige dair ne varsa aldı elimden ben sadece emzirdim hep önüme geçmeyi başardı şimdi küçük kizimi ben büyütüyorum ya elime büyük kiza hiç böyle bakmadı demiş ettim de sen musade ettin mi bakalım demiş oda o yapmayınca yaptım baktım demiş oda tekrardan sen bakıyorsun diye yaklasamamis olmasın demiş hep Bi kılıf uydurur kendine ben evime geçince mesafe koymak istedim her defasında çocukların bahanesiyle girdi hayatıma 2 gün öncede telefonda alıştık cocuklarimin yanında bana bağırıyor sebep hafta sonu büyük kiz köyü istiyor babayla gidiyorlar bazen bende mecbur kalıp gidiyor um bu hafta çocuklar öksürüyor dur gelme istersen dedi iyi hoş gitmedik pazar oldu kizim anneanneyi istedi onlarda diğer köyde yaşıyor gittik kaynana biliyor akşam oldu ben evime gitmek isterim tabi soğuk gece bebegim ufak baba orada aradım kaynanaya dedim biz eve geçecez ama büyük kiz orayı istiyor onları oda bizim ankaraya gittiğimizi söylersiniz eşimedw tembih etmiş iyi hoş sordu kizim öyle dedik gittik pazartesi akşamı kayin baba ankara dan kaynana köyden gurup yapmış görüntülü arıyor açtım tabi kizim babannenin köyde olduğunu anladı oda köydeyim dedi bende anne neden bizi şimdi yalancı çıkardın şimdi maksat yaptın Bi iyilik ya hiç söyletme yada belli etme ağız birliği yapıyorsak dedim hemen kizim ben gittim geride geldim dedi bende inandı kızımda şimdi dedim buradaki bunu böyle yapmamizdaki asıl sebep arkadaşlar kizim okula gitmiyor babanne yüzünden ogretmen babanne simartiyor yüz buluyor gitmek istemiyor bahanelerle gelmesin sadece hafta sonu gorussunler dedi bizde Bi düzene koyalım diye ugrasimiz neyse bidaha olmasın dedim diye yüzü düşmüştü zaten sonra beni aradı canı sıkılmış ben öyle dedim diye hafta sonu görmedim zaten halbuki cuma günü uğradı yıkadı ikisinide sevdi dün bir bugün iki gün olmuş bende dedim ki anne neden kendini sartlandiriyorsun bu hafta görmezsin haftaya görürsün biz babannemizi yeri gelir haftada bir yada ayda bir de görürdük vay efendim ben torunlarimi gelişimde gorurumde istediğim zaman diye Bi bağırıyor yirtiniyor resmen gözüm karardı kanım çekildi annem bile bana böyle cirlamadi çok yaptı cocuklarimin yanindada böyle bende senin oğlunu boşarım cocuklarimida alırım  yüzünü göstermem böylemi dememi bekliyor sun böylemi dedimde bana bağırıyorsun dedim iyice çıldırdı kapattım sorum şu arkadaşlar ben bu kadınla konuşmak istemiyorum Bi araya gelsem nasil uzak duracam esimede yansıtmayan mesafe koymak istiyorum bunu nasıl başarabilirim çünkü sayginligimiz tükendi hep böyleyiz birbirimize dikiz ikimizde baskın karakteriz eşimde zaten benim aileme mesafeli annem gelir se kalırsa esim kalmaz Köye gider varken uğramaz konuşmaz bahanem ds var aslında siz olsanız ne yaparsınız işin kötü yanı ortağım ve esim bisey olsa anneme sır diyen Bi tiniyette büyük kizim haftasonu Köy ister ben yatılı göndermem esim kalsın diye zorlar bide böyle Bi sikintimiz var anlayacağınız ne yapsam kesinlikle ben o kadınla mesafeli olmak istiyorum 

1 cevap

0 oy
(958 puan) tarafından
Valla canım eşine yansitmadan olmaz evde büyük olay çıkaracaksın gerekirse ben bu devirde çocukların gidip başka bir yerde kalmasına asla olumlu bakmiyorum kendi aileme bile göndermem ben gidersem gider gitmezsem asla yatıya gondermem asla bunun içinde gerekirse büyük olay çıkar yani evine gelince de fazla muhattap olmazsın gelmez oda 
(15 puan) tarafından
Bizim kavgamız hastanede biter dövüyor esim şiddet var cocuklarim şahit olsun istemiyorum güzellik le dedim ama ondan sonra engelledi anlamadı beni nolacak kalsa ben varimya diyor uzak biyer de değil öyle olunca ben girmek zorunda kalıyorum bu seferde kaynanayi görüyorum
(958 puan) tarafından
Valla madem annen evine gelince de çıkıp gidiyorsa böyle adamdan eş olmaz ailen arkandaysa çocuklarını al terket onu duzelirse dönersin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 483 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sgsg (6 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 221 göst.
+2 oy
7 cevap 146 göst.