+1 oy
163 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (336 puan) tarafından
Allah nasip ederse işe başlayacağım 1 yaşındaki bebegim icin bakıcı ariyacagim evede gelebilir onun evindedr olabilir yemeğini yapar veririm ev işi vs istemem sizce ne kadr olur

7 Cevaplar

+1 oy
(5,597 puan) tarafından
Asgari ucret +sigorta.
-Reklam-
+1 oy
(1,117 puan) tarafından

sen memur değilsen bence işe girme daha karlı olursun :) çünkü asgari ücret istiyorlar artık haklı olarak. hatta sigorta isteyen de var

0 oy
(135,463 puan) tarafından
asgari ucret olur tabi bide sgk var
0 oy
(2,835 puan) tarafından
Biz Ankara'da asgari ücret + sigorta veriyoruz. Asgari ücret 22 oldu ama biz 25 verelim diye niyetlendik eşimle. 
(1,117 puan) tarafından
senin çocuğa ben bakayım mı ya :) o ne güzel işveren öyle...
(2,835 puan) tarafından
Estağfurullah :) En değerlimizi emanet ediyoruz bakıcıya. 52 yaşında kadın ta nereden geliyor karda kışta. Annem de çocuk bakıyordu biz lisedeyken, çok ezen olmuştu annemi o yüzden ben o ezen ailelerden olmak istemedim hiç...
(1,117 puan) tarafından
maşallah.. Allah paranızın bereketini arttırsın. varken vermeyen bir sürü insan var. benim annem de çocuk baktı asgari ücret vermese de sağolsun işvereni çok iyi davranırdı ara sıra bana bile hediye alıyordu. hala görüşürler. bazen sadece para da değil iyi davranmak bile yetiyor.
(2,835 puan) tarafından
Amin cümlemize bereketli kazanç versin Allah. Anneme sadece son baktığı çocuğun ailesi öyle iyi davrandı. Kalanlar hep hor görür çocuk bakma dışında da bir sürü iş yaptırırlardı kadına. Maaşını geç verir akşam geç bırakırlardı. Sigorta falan hak getire... Annemin bize vereceği en büyük çeyiz bu zor koşullarda bizi okutup meslek sahibi yapmasıdır. Kendisinden tek bir iğne bile istemedim istemem. Sağlığı keyfi yerinde olsun yeter bana
(1,117 puan) tarafından
öyle tabi canım. ben de aynısını düşünüyorum. üniversiteye ilk başladığım yıl annem 2 işte çalışıyordu bursum başlayana kadar canı çıkmıştı kadının. ben de hiçbir şey istemedim annemden istemem de.
0 oy
(777 puan) tarafından

Yemin ediyorum gözlerim yaşardı yorumlara. Bundan 6 ay önce asgari ücret vermen lazım dediğimde linç edilmiştim. Müthişsiniz kızlar :)))

(51,870 puan) tarafından
kolay demedim zaten hele baskasinin cocuguna bakmak daha zor
(777 puan) tarafından
Öyle dedin demedim zaten canım :))
(3,322 puan) tarafından
Yani memur olsa kadın asgari ücret verir dokunmaz belki 2 maaş olunca. Ama kadının maaşı gerçekten çocuk bakımına vs gidiyor. Birde kiradaysa elde birşey kalmıyor. Annem öyle diyordu, 'çalıştığım zaman hiç kalmıyordu benim maaşım ortaya gidiyordu. İşi bırakınca paranın bereketini daha çok gördüm..'
(777 puan) tarafından
Haklı olabilirsiniz o zaman kişinin çalışmaması daha mantıklı geliyorsa çalışmamakta özgür. Yani elde para kalmıyor diye emek sömürmeye gerek yok bence
(3,322 puan) tarafından
Duruma göre değişir bence, yaptığı işe göre falan. asgari ücret+sigorta demişler. Bana gerçekten çok geldi. Ama yok pahasına da  olmaz, emek veriyor o insanda tabiki. Hiç bir iş kolay değil. Çocuk bakmakta çok meşakkatli hakkı verilmeli
0 oy
(5,416 puan) tarafından
Yarım gün fiyatı 8 bin sabah 8 ile saat 1 gibi sadece çocuklara bakıyor arkadasim
(336 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım gayet makul böyle olmalı ben zaten asgeri ücret ise girecegim maaşımı ona verrsem ne anladm.bu isten
(336 puan) tarafından
Bakacak kişinin evine kadar götürürüm çocuğumun yemeğinde yanımda götürürüm sadece ilgilencek evinde kendi işlerini de yapabilir bı yandan o uyurken 8 yada 10 verebilirim en fazla haftada 5 gün diye düşünüyordm bnde
(5,416 puan) tarafından
Cnm harftada 5 gün zaten annesi hemşire öğle eve gelir arkadaşımda kişinin evinde bebebgine bir tane oğluna bakıyor sadece yemeğini uykusu gelince yatırır  sabah 8 gider öğle 1 gibi annesi eve gelince arkadaşımda gelir evisine
(336 puan) tarafından
Ne güzel iş bulmuş
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Bizim burda 10 bin bakıyorlar genel olarak 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 97 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Yamanel (72 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 350 göst.

411,190 soru

12,377,054 cevap

42,918 kullanıcı

Kategoriler