+3 oy
344 göst.
önce Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından
Ben iki Çocuklu biri 3 buçuk biri 6 aylık hergun evdeyim canımız sağolsun ama çok darlanıyorum kafa dağıtmaya ihtiyacım var ama yapacak adam yok sizde durumlar nasıl 

20 Cevaplar

+2 oy
önce (129,898 puan) tarafından
evde olman kendi tercihin demekki cikmayi pek isyemiyosun istesen cikar dolasirsin☺️❤️
önce (150 puan) tarafından
Kar var cnm burda ondan
olsun yaa al cik bi degisiklik olsun biraz yuruyun
Yaz gelince onlarla inşallah cnm ben bide kafa olarak yoruldum ruhum daralıyor
bence tek basina cikmak istemiyosun esinle gezmek istiyon oda esinun isine gelmiyo
Aynen öyle
-Reklam-
+1 oy
önce (12,547 puan) tarafından

Neden evdesin canım benimde 2 tane var evde değiliz :)

Canım havalar soğuk  eşim de pek gezelim demez ben desem de götürmüyor
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama abartılı bir soğuk olan yerde değilsen doğunun bağrında falan. Giydir çık. Bebek araban yok mu yakında park falan
önce (1,631 puan) tarafından
Ağrı da kaldım 3 sene bebek arabası sürecek yol kalmıyordu ki öyle bir yerde anlaşılan
İşte o yüzden dedim doğunun bağrında değilse her zaman çıkabilir
+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından
Al çık dışarı gez ye iç 
Havalar soğuk ya ondan
+1 oy
önce (4,724 puan) tarafından

Bende 3 yaşında oğlan çocuğu var (şüpheli) küçük bir canavarda olabilir :D gittikçe yaramazlıkları artıyor. Sinir tavan yapıyor bende de :( biz dışarı çıkıyoruz ama dışarı çıkınca da aynı şekilde geriliyorum :woot: Allah yardımcımız olsun 

Aminn cnm bende aynı strese giriyorum kalbim ağrıyor bu sefer
+1 oy
önce (14,612 puan) tarafından
Hava biraz güneşliyken parka felan çıkabilirsiniz 
Zor işte ya
+1 oy
önce (1,973 puan) tarafından
Bir kızım var 16 aylık ben evde kalmak istesem de kalamıyoruz kapıya gidip vurup ağlıyor montunu falan getirir çıkarız öyle bazen aşağıda oynar bazen parka bazen bı alışveriş illa gitcek yer bulunur ya eve tıkmadım ilk doğduğu andan itibaren genelde disardayız temiz hava çocuklara da iyi gelir 
Ne güzel cnm
+1 oy
önce (14,753 puan) tarafından
Benim de 4.5 yaşında kızım var okula gidiyor 5 aylık oğlum onla oturuyoruz işler de bitmiyor ki sıkılmaya vakit kalmıyor 
Benim de vaktim kalmıyor ama gezmeye ihtiyacım var canım sesten kafam şişiyor
+1 oy
önce (5,781 puan) tarafından
Bende genelde evdeyim ama azıcık güneş görsem direk çıkarım benmkiler biri 2 biri 3 buçuk yaşında  evimiz arka cephe güneş hiç Yok  çocuklarımın güneşe ihtiyacı var dedim saat 12 gibi çıktım yeni  sayılır.

Havalar yağmurlu falan olunca bnde depresyon takılıyorum;)
Allah yardımcımız olsun cnm
önce (5,781 puan) tarafından
Amin ;)
+1 oy
önce (885 puan) tarafından
Benim de 7 yaşında kızım 2 aylık oğlum var kolik uyuması ve aglamamasi bana yeterli canım. Ek gıdaya geçince çıkarım kahve içerim yemeğe gideriz şuan anne sütü içtiği için dışarda rahat etmem diye evde takılıyorum 
Ek gıdaya farklı tarif var mı cnm bebek sevmesi icin
Kızımda pırasa çorbası yapardım dışarı çıktım mı yoğurt muz ezer yanıma alırdım sende yoğurt ve muzu dene brokoli havuç çorbası yapabilirsin elma muz armut ezip verebilirsin bebek irmiginden çok tarifler yapabilirsin şuan aklımda kalanlar bunlar oğlum geçince yine yaparım çeşit çeşit
Sagol canim
Rica ederim ❤️
+1 oy
önce (78 puan) tarafından
Ben de az önce kapının önünden geldim kızımla maç oynadık oynaya oynaya bir hal düştüm eve geldik duş alırdım uyuttum kendime kahve yaptım öyle
+1 oy
önce (202 puan) tarafından
Bendede iki bebiş var biri 2 yaşına girmek üzere biride 7 aylık bizde eşim olmadan çıkamıyorduk bir süredir ama bugün aldım ikisinide yakın markete bir gittim dolaştık parkta oynadık geldik inşallah artık hergün çıkmayı düşünüyorum çocuklar içinde benim içinde çok iyi oluyor
+1 oy
önce (680 puan) tarafından

3 buçuk yaşomda oğlum var ağzıma etsede çıkıyoruz birde gurbettryim hoş olsalar bile bi b.ka yarayan yok :angel:

+1 oy
önce (115 puan) tarafından
Benim de kızım 8 aylık gurbette oturuyorum ve komşum bile yok Hiç alışamadım çok sıkılıyorum kendi şehrimde otururken çok aktif birisiydim arkadaşlarım çoktu Gezer tozar dolaşırdım Gerçekten çok üzülüyorum kızım da geceleri uyumuyor gündüz de uyumuyor aslında ve bir yandan yemek ev işi kızımın bakımı ile uğraşmak yoruyor ama elhamdülillah Allah bu günlerimizi aratmasın tabii ki de
+1 oy
önce (1,126 puan) tarafından
Benmde iki kizim var küçükken bende cikmiyordum sağolsun eşim bebek arabası almadı kucagimizda tasirdik hep o yüzden cikmazdim şimdi biri 4 biri 2.5 yaşında çıkıp geziyoruz sürekli 
+1 oy
önce (373 puan) tarafından
Benimde 3 tane çocuğum var 4 yaşında 2 yaşında ve 2 haftalkk bebegim bugün bebegim çok huysuzdu öğlen çocuklar da acıktık dediler bende alt katımdaki babaanelerine yolladım yemek varsa bi tabak size de koysun dedim çünkü onlar her gün ögle yemegi yerler yapar yani kaynanam çocukların eline yarım paket petibör bisküvisi verip geri yollamış yemek yok diye çok zoruma gitti  bi yumurta pişirip koyamadın mı çocukların önüne ya gerçekten kolay kolay göndermezdim ama bebegim bugün sürekli memede ayrılmıyor daha yeni 2 saat uyudu onda da akşam yemegini zor yaptım alel acele
Off bende bende agladım kraliçem çile bülbülü olarak degiştiricem adımı :D
önce (1,307 puan) tarafından
Yok senin adın anlamlı olmaz değişme :D çok zor ya seninkilerde daha minnakmis Allah kolaylık versin
Allah yardımcımız olsun 3. Korunarak mı oldu cnm Allah kimseye muhtaç etmesin
Aynen öyle valla hap kullanıyordum ama aksatmışım mı neyse korunurken oldu  3. Hiç planda yoltu 1 kız 1 oglan yeter diyorduk ama rızkı varmış
Amin uyur gezer ablam sana bana hepimize rabbim bol bol sabır versin inşallah ❤️
+1 oy
önce (105 puan) tarafından
3 yaşında bir oğlum var küçük bir ilçede yaşıyoruz gidebileceğimiz sadece bir A101 var oraya da her gün gidilmiyor maalesef bende çok ama çok sıkılıyorum tüm gün evde olmaktan 
0 oy
önce (1,743 puan) tarafından
Bende aynı durumdayim canım evden dışarı çıkmıyorum çıksam da kapının önündeki parka çıkıyorum çok bunaldım. Bir de ailemden uzaktayım doğunun bir ilcesindeyim aşırı sıkıldım burdan kimseyi de tanımıyorum oturup sohbet edecek vakit geçirecek kimse yok
Aynen öyle canımmm
0 oy
önce (126 puan) tarafından
Canım mesela bende gurbetteyim tanıdık kimsem yok çevremde ve arkadaş da edinemedim komşu gelip gitmesi de yok. Eşim çocuğum ben yaşıyorum :) ama kafada halletmek gerekiyor biraz galiba. Oğlumun uykusu çok problemli mesela bı ara artık hasta oldum her gece ayakta olup uykusuzluktan ama modumu hiç dusurmemeye çalışıyorum. 

Hatta oğlum şuan benim en yakın arkadaşım diyorum eşim isteyken bana eşlik ediyor. Bu gecede uyumadı sağolsun o yüzden geç kalktı. Şimdi bı iki saat uyusun diye dışarı çıkardım hem kendim oksijen aldım hem ona iyi geldi şimdi yattı uyuyor. Hava evet soğuk ama rüzgar çok olmadığı sürece ben sıkıca giydirip arabasına koyup çıkartıyorum. Aslında soğuk hava değil kapalı yerler çocukları daha hasta ediyor. 
0 oy
önce (107 puan) tarafından
3 çocukla her işini tek halleden ben erkekleri beklersek ooooo çok bekleriz
0 oy
önce (665 puan) tarafından
Bende genelde evdeyim ama iki güne bir parka çıkarıyorum biri 26 aylık diğeri 11 aylık. Banada iyi geliyor dışarı ya çıkmak, tabiki zor oluyor ama evdede zor zaten hiç durmuyolar. Yoksa evin içinde dön dolaş daha kötü oluyorum. Evin işide bitmiyor ama kapıyı kapatıp çıkınca en azından 1 saat o işleri düşünmüyorum. Aşırı soğuksa hava bilmiyorum ama ben soğukta olsa çıkmaya çalışıyorum sonuçta ruh sağlığımızda önemli. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 557 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aydagul (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 369 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 240 göst.
0 oy
10 cevap 573 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu

408,518 soru

12,275,077 cevap

37,714 kullanıcı

Kategoriler

...