+2 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (1,430 puan) tarafından

image

benim minnik kızım dün geldi gece bizi uyutmadi miyav miyav kız evin havasını değiştirdi ama gece uyumuyo ya bunlar kedili aileler neden gece miyavliyo üstümüze zıplıyor ne zaman geçer bu 

8 Cevaplar

+2 oy
(1,009 puan) tarafından
Geçmiyor maalesef. Gece sizinle beraber uyusa bile sabaha karşı 4-5 gibi tekrar başlıyolar. Uyurken ayaklarımla oynardı odadan çıkmak için miyavlardı. Evlendikten sonra salona koyuyorduk uyuyabilmek için. Gelip kapıların arkasına girip orda miyavlıyodu veya yorganın altından beri ayaklarımızı yakalamaya çalışıyodu.
(1,430 puan) tarafından
Bugün bende salona mamasını tuvaletini koyup kapıyı kapatmayı denicem
(1,009 puan) tarafından
Evet başka türlü asla büyümeyen bebek gibi her gece 3-4 defa uyandırıp birde uyutmuyolar üstüne
(1,430 puan) tarafından
Yani yoksa zaten uyumayan bebem var kedi sayesinde dün sabaha kadar oturdu gece gitmiş parmağını emiyor oğlumun üstüne çıkmış
(1,009 puan) tarafından
Hahahah napsın o da bebek :) evime birkaç günlüğüne aldığım kedide öyle kolumu emmişti sabaha kadar :) annelerinden erken ayrıldıklarını gösteriyormuş bu emme davranışı
(1,430 puan) tarafından
Yazık kizzz
(1,009 puan) tarafından
Evet bende öğrenince çok üzülmüştüm. Ama kedilerde anne-çocuk ilişkisi pek yok. Unutuyorlar hemen birbirlerini. Bunu öğrenince de rahatladım :)
(1,430 puan) tarafından
Evet evet dün komşum 8 aylık kedisini getirdi hemen memesine yapıştı annesi değil mesela
(1,009 puan) tarafından
Meme emmeyi sevmiş demek ki seninki bırakamıyor :)
(1,430 puan) tarafından
Oğlumun da parmakları minik ya meme gibi emiyor ☺️ bugün kapısı kapalı yaticaz mecbur
(1,009 puan) tarafından
Hahahah gerçekten çok komik :) mecbur başka türlü uyutmaz
-Reklam-
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Bizim kedi yedi yirmi dört uyur hep canm çok tatlı bu arada şuan bu bizim evde kızlarımın yanında olsaydı yerlerdi bunu:)
(1,430 puan) tarafından
Cinsi ne peki
0 oy
(1,029 puan) tarafından
Ayy çok severiz kedileri bakımları zor değil mi mahalleden bir tane yakaladık akşama kadar evi kokuttu balkona koyduk kapıya gelip miyavliyirdu beni iceri alın diye saldım tekrar cicegemin saksina çıkıp tuvaletini yapacaktı yakaladım ☺️☺️
(1,430 puan) tarafından
Oğluma arkadaş oldu resmen ☺️
0 oy
(1,028 puan) tarafından
huyundan o geçmeyebilir. benimki hiç rahatsız etmezdi. gelir burnumu koklardı eğer uyuyorsam yakınıma bi yere kıvrılır hiç sesini çıkarmazdı. görümceminki gece boyu tepindiği için odadan kovuluyordu genelde
(1,430 puan) tarafından
Küçük diye olabilir mi acaba
(1,028 puan) tarafından
yani genelde huyundan oluyor bence ama inşallah küçük diyedir ;) benimki bebekken de uysaldı tekir olmasına rağmen :) görümceminki 4, 5 yaşında artık bahçede yaşıyor ara sıra ziyarete geliyor bizi hala huyu aynı hala huysuz. benimki de 3,4 yaşlarda o da bahçede yaşıyor ve hala uysal :)
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Kediler gececi hayvanlar o yüzden gündüz çok uyur gece daha aktif olurlar 
(1,430 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(51,592 puan) tarafından
korkuyodur alisana kadar yapar
(1,430 puan) tarafından
İnşallah ya
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Kardeşimin de var :) o geçmiyor sanırım bütün gece geziyor evde kapalı kapı olunca kendini yırtıyor açın diye.ben teyzesinin kuzu diye seviyorum :D o da bembeyaz :) teyzesinin kuzusu diye seslenince üstüme atlıyor.bir sevmediğim kardeşim sinir koymuyor yemek yerken filan üstümüze çıkıyor tabaklardan yemek istiyor 
(1,430 puan) tarafından
Yaa uyandiriyor uynlandirmasa gezssin
(11,936 puan) tarafından
Tabi bizimki de uyandırıyor.gecen iki günlüğüne gittim gece sekiz kere üstüme atladı :D
(1,430 puan) tarafından
Ay deme ya bak bu huyunu sevmedim beni uyandırdı da oğlumun parmağını emiyor gece
0 oy
(4,833 puan) tarafından
Alışma sürecinde annesi :) 
(1,430 puan) tarafından
Ayy inşallah hemen alışır

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 610 göst.
0 oy
13 cevap 357 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 372 göst.
24 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havin06 (2,583 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 973 göst.
25 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu

410,028 soru

12,328,067 cevap

39,156 kullanıcı

Kategoriler

...