+6 oy
600 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,502 puan) tarafından
maske takın millet. çok feci domuz gribi salgını var. 2 haftadan önce de geçmiyor. kimi duysam hasta. hastaneler tıklım tıklım 

30 Cevaplar

+1 oy
(6,960 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
+1 oy
(468 puan) tarafından
Bundan bir ay önce annem hastaydı hafif grip ve eklem ağrıları, sonra bana geçti bel ve eklem ağrısı bütün kemiklerim vucuudumuz ağrıdan kırılıyordu bizde covid olduk sandık demek bizim de domuz gribiydi ama ateş yokdu bizde, benden sonrada 1,5 yaşindaki oğluma gecdi onun biraz burnu aktı hafif kurtardı , 2 ay önce bir hafta boyunca oğlum kusuyordu gripti 1 hafta boyunca sürekli.kustu enfeksiyon kapmiş salgın vardı zor toparladi cocugum aman çocuklara bişe olmasın maf oluyorlar 
(13,502 puan) tarafından
valla hem covid hem domuz gribi bile olabilir çok ağır geçiriyoruz
(468 puan) tarafından
Malesef evet özellikle eklem ağrısı çok kotu geberoyodum agridan
+1 oy
(967 puan) tarafından
Evet bayağı var, yurtdışnda da aynı. İki gün önce acile gittik, maske verdiler mecburi diye, grip salgını varmış. 
(13,502 puan) tarafından
gerçekten en iyisi maske
+1 oy
(357 puan) tarafından
Biz de su an hastayız büyük oglum cok kotu oksuruyor küçüğü de burnu tıkanmaya basladı bogazlarımız acıyor :(
(13,502 puan) tarafından
bol bol kemik suyuna çorba yap canım
(357 puan) tarafından
Tamam canım saol
+1 oy
(14,875 puan) tarafından
Sadece oğlumun ateşi vardı 4 gündür 39 bile oldu. Sırf kafası yanıyordu hastaneye gittik 75 kişi vardı önümüzde düşün bütün ankara oradaydı sanırım 
(13,502 puan) tarafından
aynııs benim kızımda da oldu. vücut iyi kafa 39. insan ne yapacağını da şaşırıyor
0 oy
(935 puan) tarafından
Evet benim kızımda 14 yaşında kemikleri ağrıyor , dün ateşi vardı bugün doktora gittik aynı şekilde bahsetti doktor hem domuz hem korona karışık bir grip dedi. 
(13,502 puan) tarafından
dinlenecek mecbur, geçmiş olsun
(935 puan) tarafından
Evet doktor 3 gün rapor verdi , sağol .
0 oy
(302 puan) tarafından
Malesef ailecek geçiriyoruz her ne salgınsa mahvetti bizi kızımın ateşi 1 hafta boyunca 40 dereceden düşmedi şuan igne vurduruyoruz biz eşimle ilaç kullanıyoruz faydasız bogazlarımız kemiklerimiz çok kötü durumda çok dikkat edin
(13,502 puan) tarafından
çok geçmiş olsun
0 oy
(906 puan) tarafından
Evet aşırı bir salgın var ortalıkta iki senedir burnu bile akmayan ben dünden beri yatak döşek yatacak durumdayım resmen 10.15 gündür karın ve kasık ağrım vardı dün sabah bir uyandım ama ne uyanış burnum kapalı gözlerim şelale vücudum resmen zonkluyor geniz akıntım desen hiç durmuyor sağlıkocağına gittim herkes bu şekildeydi doktor salgına yakalanmışsın dedi iki çocukla yatamıyorum bile bir de büyük oğlumun burun akıntısı hapşırık ve öksürüğü başladı inşallah ilerlemez inanın bugün yerimden kalkamadım ayağımda adım atacak derman yok 
(13,502 puan) tarafından
çok geçmiş olsun canım
0 oy
(254 puan) tarafından
Geçenlerde benim çocuklarda öyleydi 2 hafta boyunca ateş hiç bukadar uzun sürmemişti hep okuldan bulaşıyolar yoksa hiç kalabalıga girmem 
(13,502 puan) tarafından
okula giden çocuk illa hasta zatem
(254 puan) tarafından
Aynen ya
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Hastanede çalışıyorum endişeli anneler panik yapmayın zaten var olan bisey havalar bi soğuk bi sıcak bu nedenlı dönem dönem artış olup azalıyo, biz 2 ay oldu atlattık sadece ateşle halsizlikle geçti kemik ağrıması herkeste olan bisey degil boyle postlar beni korkutuyo eminim benim gibi olan anneler de var hastalık bu yani illa olacak galeyana getirmek panik olan anne için cok zor 
(13,502 puan) tarafından
insanın eli ayağına dolaşıyor. kızım hiç böyle hasta olmamıştı

İlgili sorular

+1 oy
52 cevap 1,474 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 690 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,398 göst.
29 Mart 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu