0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Yıllardır başka şehirde  yaşadım eşimin işi nedeni ile 6 aydır diyarbakıra yerleştim komşu arkadaş kimsecikler kalmamış sıkılıyorum aklıma geldi maksat muhabbet varmı diyarbakırlı ☺️

9 Cevaplar

0 oy
(312 puan) tarafından
Ben 2019da Lice'de yaşıyordum 
(6 puan) tarafından
Lice yi hiç gormedim :)
(197 puan) tarafından
Lice anlatilmaz yaşanır hâlâ arada gideriz
(312 puan) tarafından
1 buçuk sene orada kaldım
Maşallah insanları çok iyiydi pazara felan gittiğimde çok sasiriyordum helallik alıyorlardi hiç çürük çarık malzeme ile geldiğimi bilmem
Bir defa çarşıda bayılmıştım herkes nasıl yardımcı olmuştu
(197 puan) tarafından
Doğrudur şimdi biraz da gelişmeye başlamış gibi yollar filan doğalgaz geldi
-Reklam-
0 oy
(1,812 puan) tarafından
Doğma büyüme diyarbakirliyim cnm sor bakalım :)
(6 puan) tarafından
Neresinde yaşıyorsun diyarbakırın
(1,812 puan) tarafından
Ninova civari
(1,812 puan) tarafından
Ahahâ nerdesin kiz
(1,812 puan) tarafından
Kız ikisi çok farklı yer koşuyolu ofise girmeden alt köşe farkli
(1,812 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Ben 7 yıldır yurt dışında yaşayan bir diyarbakırlıyım. Komşuda benim akraba da ailede
(6 puan) tarafından
Hangi ülkede sin canm :) memleketinden selamlar :)))
0 oy
(542 puan) tarafından
Bende Diyarbakır da oturuyorum ilçede 
(67 puan) tarafından
Bende silvandayim
(1,707 puan) tarafından
Benim de eşimin memleketi silvan☺️ ceylan aslan canım nerde oturuyorsun ☺️
(67 puan) tarafından
Yenişehir deyim
(1,707 puan) tarafından
Ben de☺️
(67 puan) tarafından
Anladım
0 oy
(957 puan) tarafından
Ben ben ben Diyarbakırlıyim
(6 puan) tarafından
Neresindensin canm
0 oy
(197 puan) tarafından
Diyarbakır dayız iş için 2 senedir 
0 oy
(217 puan) tarafından
Ay güzel şehrim çok özledim. O kadar güzel bir yer ki muazzam. Doğup büyüdüğüm şehir ama 2 senedir Muş'ta yaşıyorum evliyim :) bol bol gez benim yerime 
(6 puan) tarafından
Havalar soğuk pek gezilmiyor cocuklarla ama arada çıkıyoruz bunalınca tabi :) buradaki tüm diyarbakirlilar şehir dışında sanırım muş nasıl canm hiç bilmediğim bir şehir bı tanıdığım bile yok muşta :)
(217 puan) tarafından
Ayy Muş çok kötü bı yer. Dağ taş hiç güzel değil. İnsanları hep fesatlık dedikodu peşinde çok çok kötü ama işte evlendik yaşıyoruz:)
(6 puan) tarafından
Demek heryerde var dedikodu :)
(217 puan) tarafından
Var var olmaz mı? Ama bunlar olmayan şeyleri var edip birbirlerine anlatıyorlar. Örneğin geçen gün görümcem kayınvalidem ve eltime bizim bebeğimizin kız olduğunu söylemiş. Oysaki bebeğimizin cinsiyeti erkek. Ve görümcemle de konuşmuyorum birkaç aydır. Çok tuhafıma gitti yani doktor beni muayene ediyor sonuçta cinsiyeti Ben biliyorum ve erkek olduğunu çevremdeki insanlara söyledim zaten. Kendi gidip uydurup bebekleri kızmış falan demiş. Eşim bebeğimize seçtiğimiz ismi WhatsApp'tan hakkındasına yazmıştı. Bir ara ismi mi kaldırmış ne. Görümcem ne demiş ki bakmışlar kızdır hemen ismi kaldırmışlar. Ben de dedim hani doktor gelip bana söylüyor sonuçta benim muayene yetiyor doktor bana erkek dedi hem de 3 defa. Ayrıca kız olsa da başım gözüm üstüne dedim hiç fark etmez de böyle bir yalan ortaya atıp konuşuyorlar. Yani sürekli olmayan şeyler var olup konuştuk dönüp duruyor
0 oy
(1,917 puan) tarafından
Diyarbakırlı ama İzmir’de yaşıyorum 4 yıldır  sülalem oradaaa
(6 puan) tarafından
Ya bende İzmir'de yaşıyorum yıllardr birkaç aydır buradaym. İzmir in neresindesin :)
(1,917 puan) tarafından
Seferihisar’dayim canim ben:))
0 oy
(199 puan) tarafından

Ahhh Diyarbakır canım Diyarbakır ♥️eşimin görev sebebiyle bende 4 yıl kaldım öyle arıyorum ki geldiğim şehri hiç sevemedik 9 ay oldu :(

(6 puan) tarafından
Nerelisin peki ☺️şuan hangi ildesin
(199 puan) tarafından
Şuan Eskişehirdeyiz kendim sakaryaliyim :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
17 cevap 785 göst.
2 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda. 21 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 729 göst.
22 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 495 göst.

410,959 soru

12,367,110 cevap

42,115 kullanıcı

Kategoriler

...