+2 oy
391 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar 

Vallahi kafayı yiyecem bana bir akıl verin Allah rızası için 

15 günde bir arkadaşlar ile toplanıyoruz ama daha iki defa gidebildim bu akşam da oturma vardı 1 hafta öncesinden planlandı giyeceğim kıyafete kadar ayarladım her şeyi neyse akşam eşim geldi oğlanı götürecek misin dedi durmuyor çok yaramazlık yapıyor bugünlük seninle dursa çok kalmam zaten 2 saate gelirim dedim böyle bir tirip böyle bir surat ifadesi yok gerçekten neyse tamam gelsin dedim giyindim çocuğu giydirdim hazırız oğlum sürekli bir şeyler yapiyo ağlıyo bana vuruyo felan en son giydirdigim kiyafeti beğenmediğini söyleyerek kendini yerlere attı ben de gitmiyorum dedim üzerimi felan değiştirdim eşime de çok teşekkür ediyorum burnumdan getirdiğin için dedim ayyy görmeyin bir bağırdı hakaretler küfürler şizofrensin sen tedavi ol dedi 

Çocuk etkilenmesin diye ben sustum sonra yanına gittim gel hadi içeri oturalım maci izleyelim gelmezsen küserim konuşmam dedim canıma minnet keşke öyle bir şey yapsan dedi 

Gurbetteyim ve çevremde çok kimse yok iki üç kişi ile görüşüyoruz bugün oturacağım insanlar da eşimin işi dolayısıyla tanıştığımız kişiler yani aslında yine onun için gidiyorum gibi 

Ben ne yapayım gerçekten kafam almıyor aklım durdu kiz gibi tirip atiyo sanki suçlu ben gibi 

Şimdi de lohusa gibi yataktan çıkmıyor 

11 Cevaplar

+3 oy
önce (2,442 puan) tarafından
Fazla mı tolerans gösteriyorsun acaba , bı an eşim dedi diye okumak istedim

O benim gideceğim yere çomak sokacak ben vazgeçecem sonra da gel maç izleyelim lütfen diyecem

Orda bırakacaktın hatasını anlayacaktı canım 
önce (51 puan) tarafından
Sırf çocuğu bağıra çağıra korkutmasın diye alttan alayım dedim
Ki zaten hep ben alırım alttan sa lak gibi
önce (2,442 puan) tarafından
İşte bu ona fırsat veriyor bastırmış seni bu davranışıyla, illa kavgaya gerek yok ki canım konuşmayabilirsin
Bilmiyorum canım ne yapacağımı bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
önce (1,743 puan) tarafından
Çocuğunuzla çıkıp gitseydiniz keşke 
O götürecekti mesafe uzak ben akşam araba süremiyorum
+1 oy
önce (109 puan) tarafından
Canım sen gitmeyeceğim dediğinde eşin sana hakaret ettikten sonra hadi maç izleyelim demen tamamen yanlış olmuş. Fazla hoş görü nankörlük getirir. Orda hakısz yere bağırdığında o eşinin hareketinin hakkı iki gün tek kelime etmemen. Ama sen geçtim konuşmayı bir de onun seveceği bir şey için teklifte bulunuyorsun haksız yere kalbini kırmasına rağmen. Sen anlayış gösterip üstüne huyunu gitmeye çalılıesan daha fazlasını görürsün üzülerek söylüyorum. Asker eşi misin? 
Evet canım eşim askeri personel
Hep böyle aşırı ters gergin
Sırf ses tonu daha fazla artmasin oğlum korkmasın diye alttan aldım
+1 oy
önce (2,497 puan) tarafından
Eger esim arkadslariyla bir yere gidiyorsa ki kesela gecen gun kahavltiya gitti her hafta hali saha maci var asla kaf etmem.ama o gidiyorsa bende giderimki covuksuz giderim.bazi adamlar cocugu yokmus gibi davraniyor tek ebebyn anneymjs gibi davraniyor.ben esime dedim kahvaltya gittn afiyet olsn yarin carsiya ordan pazara gidicem haberin olsn covuklar sende dedim tamam dedi.yani o gidebiliyorsa sende gidebilirsn.eger bunu kabul etmiyorsa daha baba olamamis demektir.cunku karisinin covuksuz gitmesine izin vermiyor yada evde bakmiyorsa bu tek tarafli ebebeynliktir kendisj sadece lafta baba olmus.keske alttan almasaydin diyorm
Sırf oğlum korkacak diye sustum canım
Ama zaten genelde de laf söylenmez eşime
Aynı benim eşim de öyle haftada 2-3 gün maça gider maç izlemeye gider arkadaşları ile yemeğe gider
Ben oğlanı okula bırakınca bir tane çok samimi arkadaş var 1 saat gidebilirsem ona gidip çay kahve içerim ancq
0 oy
önce (3,669 puan) tarafından
Onu bu hale sen getirdin gitmemekle onun istediği oldu ve sen onu sucladin guya oda hakli trip atiyo suc senin suçun 
Nasıl gideyim bacım çocuğu bıraksam ilgilenmez maç varmış rahat izleyemezmis çocuğa bağırır çağırır aklım kalır
Gitsem çocuk durmuyor burnumdan gelecek
Çocuğunu alıp gidecektin gelincede onun burnundan getirecektin
O götürecekti ağız eğmek istemedim
İşte yanlissin mecbur goturecekti
Suratını eğe eğe götürecekti bacım ben tahammül edemiyorum öyle
0 oy
önce (93 puan) tarafından
Sen bütün gün zaten çocukla ilgileniyorsun tamam eşlerimiz de çalışıyorlar ama o arkadaşlarıyla biryere gideceği zaman gidiyor siz neden çocuğu ona bırakıp gidemiyorsunuz zaten çok çevreniz yokmuş sizinde hakkınız kafa dağıtmak bence eşiniz haksız onunla güzelce konuşmalısınız sizinde kafanızı dağıtmaya ihtiyacınız olduğundan bahsetmelisiniz
Kaç defa konuştum sayamadim o derece bağırıp çağırıp haklı çıkar genelde
Ben üzüldüğümle kalırım
0 oy
önce (13,584 puan) tarafından
Erkekleri görmezden gelmeyi öğrenmemiz lazım. Biz ağızlarına düştükçe daha da abartiyorlar. Ben eşime bisi anlatmayı, sormayı hepsini bıraktım. Biraz önce belki 30 defa bana evin arkasındaki ekmek evinin isinlgini kapatip gelmemi istedi yapmadım artık kendi işimi kendim görüyorum onun dedigini de yapmıyorum mutluyum
İşte ben bunu yapamıyorum
Ha zamanında bir defa yapmayı denedim 1 hafta konuşmadım yüzüne bakmadım adamın bir gram umrunda olmadı
önce (13,584 puan) tarafından
Canim yani ben 6 senelik evliyim artık doldum tastim yani ne kavgalar ettim ne sözler söyledim duvara söyle gibi yani değişmiyor. O değişmedi ben değiştim. Ben ondan daha degerliyim sevgimi hak etmiyor
0 oy
önce (246 puan) tarafından
Bütün bunlara rağmen sakinliğini koruduğun için seni takdir ediyorum. 

Birde çağırıyorsun gel diye Allah katında çok güzel bir yer kazanmışındır umarım 

Bırak eşin kendi hatasıyla kalsın
İnşallah canım inşallah vallahi o kadar bunaldım o kadar yıprandım ki
önce (246 puan) tarafından
Üzüldüm senin için Rabbim evine huzur versin
Amin canım inşallah
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumun için
0 oy
önce (1,642 puan) tarafından
Niye sonra çağırıyorsun eşini maç izleyelim diye tabi bir tarafları kalkar nazını çekiyorsun çünkü hiç oğlunu umursamayip gidecektin kafan dağıllırdı sanki bir tek senin mi çocuğun var ve erkek çocukları da malum yani aşağı yukarı hepsi aynı şerro :)))) eşine yüz veriyosub yalnızım kimse yok onla iyi olalım diye ama o da yalnız olduğunun ona muhtaç olduğunun farkında ve bunu kullanıyor sen sana yetmeye bak ona ihtiyacın olduğunu hissettirirsen acımasızca kullanir
Aslında her şeyi kendim yaparim
Sırf beni bir yerlere götür dememek icin araba kullanmayı öğrendim
Akşamları ışıklar çok rahatsız ediyor o yüzden çıkamıyorum ilk defa bir isim düştü burnumdan getirdi
Gerçekten öyle oğlum aşırı yaramaz akşama kadar çok yoruluyorum
Bir de sabah öğle akşam yemek temizlik misafir oğlanı okula götür getir bunaliyorum da
önce (1,642 puan) tarafından
Evet işte yükün ağır olduğu için bunalman sıkılman çok normal burda bir sıkıntı yok ama eşinden rica minnet bişey istemen onun da sanki basının gözünün sadakasi gibi yapması tuhaf yaani onun görevi bu kadarcik işine yaraması bunu ona bu şekil hissettirme yaani yapmak zorunda nasıl ki sen yemek temizlik işini ona bırakmıyor görev biliyorsan onun da aynı şekil arada sırada bu kadarını yapması görev bilmesi şarttır. Bunu isterken benden ister gibi çekinerek değil oğlun nasıl senden istiyorsa bişeyi aynı şekil isteyeceksin hatta emrivaki yapacaksin yaptığı için de ödül mahiyetinde onu ekstra pohpohlamak zorunda değilsin bak haddim değil bunları söylemek ama suçlu dahi olsan herhangi bir konuda kuyruğu daima dik tutman lazım iradeli ol hatasını anlayıp telafi etmeye çalışana kadar mesafeli ol konuşma ortada bir sorun yok gibi davranma. Erkekler her ne kadar bizi baskılayıp istedikleri gibi yapmaya çalışsalarda aslında onlar güçlü ve istediğini yaptıran kadınlara içten içe hayranlık duyarlar bunları öğrenmek yıllarımı aldı inan bana seni senden başka düşünecek kimse yok bak ama hiç kimse yok ne eş ne evlat ne anne ne baba bir yerden sonra yalnızsın unutma hiç bir zaman
0 oy
önce (14,612 puan) tarafından

Sende hata yinede gideceksin birde gidip maç izleyeli. Demişsin 

Böyle durumda ben o akşam konuşmazdım :)

Bacım 1 hafta konusmasam umrunda olmaz ya
0 oy
önce (51,343 puan) tarafından
iyi de kavga etmissin ustune bide gel maci izleyelim diyosun birak hatasini ogrensin farkina varsin
Ona göre hatalı olan her zaman benim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 613 göst.
5 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bilmem (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,217 göst.
17 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu