0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hanımlar ben 2 senedir evliyim 23 yaşındayım. Eşimle ilk aylar korunduk ama sonra onemsemedik. Şimdi anne olmak istiyorum. 8-9 aydır korunmuyoruz ama hala gebelik olmadı. Tecrübesi olanlar bana yardımcı olun lütfen. Ne yapmalıyız? Gebelik için ne kadar süre beklemeliyim. Neler deneyebilirim. ❤️

12 Cevaplar

0 oy
(740 puan) tarafından
Yumurtlama zamanına denk getir cnm 

Vakti zamanı gelince Rabbim nasip eder 

Yumurtlama uygulaması yükle ordan takip et
(4 puan) tarafından
İnşallah❤️. Uygulama ismi nedir teşekkür ederim cevabınız için.
(740 puan) tarafından
Yumurtlama uygulaması yaz çıkar cnm
-Reklam-
0 oy
(2,824 puan) tarafından
Takvimim dite uygulamadan yumurtlama donemini iontroledebilirsin , bende hayit otu cayina basladim mesela
(4 puan) tarafından
Çay yada soğan kürü gibi şeyler faydalı olurmu? Duydum ama denemedim. İnşallah ikimizde hayırlı haberler alırız
(2,824 puan) tarafından
Amin cnm insaAllah. Sogan kürü denedim bir süre, adetim 10 gunu geciyordu, duzene soktuguna inanıyorum.
Hayit otu da cok faydaliymis bugjnde ona basladim, hayirla saglikla gelsinler
0 oy
(754 puan) tarafından
Ben 10 11 ay bekledim yumurtlama gününü takip et canım rabbim nasip etsin biran önce inşallah ♥️
(4 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim cevabın için.❤️
(754 puan) tarafından
Rica ederim♥️
0 oy
(1,903 puan) tarafından
Yumurtlama dönemini takip edip. Ve Dr de gidebilirsin ben gitmiştim mesela prolaktin hormonun yüksek demişti. İlaç verdi onu kullanirken hamile kaldım. Yani bi görünüp değerlere baktırmakta fayda var. Sağlıkla nasip olur insallahhhh
(4 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim cevabın için❤️
0 oy
(60 puan) tarafından
Biz de 8 9 aydır deniyoruz hala olmadı :) ben doktora gittim çift rahim olduğumu öğrendim. Vitamin değerleri de çok önemli kanına bir baktır. Bir de çok kafaya takmamak gerekiyormuş . Oldu mu olmadı mı neden olmadı diye düşünüp durmamak lazımmış.. 

Bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenler için zor birşey ama :)
(4 puan) tarafından
Haklısın valla zor:)) Rabb'im hayırlısını tez zamanda nasip eder inşallah❤️
0 oy
(171 puan) tarafından
Eşine keçiboynuzu aldır aktardan yarım litre suyu kaynat 7 tane keçiboynuzu nu herbirini 4 parçaya böl suya at Orta ateşte 4 dk kaynat soğuduktan sonra sabah aç karnına 1 bardak akşam yatarken 1 bardak içir 1 hafta boyunca sonraki günler akşam yatarken 1 bardak içir gebe kalırsın bende başladım bugün 
(4 puan) tarafından
Deneyeceğim teşekkür ederim. ❤️
0 oy
(2,657 puan) tarafından
Yumurtlama takibi ve düzenli ilişkiye girmeniz gerek. Ovülasyon testleri var onları kullanabilirsiniz. Birde stres yapmayın
0 oy
(64 puan) tarafından
Flo adlı uygulamayı indiriyorum ben adet günlerimi giriyorum orda sana hangi günleri değerlendireceğini belirtiyor o günlerde gebelik şansı yüksek oluyor
0 oy
(5,288 puan) tarafından
İlk başta senle eşin bir doktora gidin ikinizde sorun yoksa stres yapma olur
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Yumurtama günü önemli bide aklına çocuk olayını takma sitres çok Büyük bir etlen folik asit kullan birde 
0 oy
(5,411 puan) tarafından
Ben ilk doktora gittim canim once kontrol ettirdim sorun var mi diye sonra takvimim uygulamasindan yumurtlama gunumu takip ettim o sekilde hemen kaldim ama bazi yumurtlama gunleri belli olmuyor ondan 2 gune bir birlikte olursaniz illaki yumurtaya denk gelir ve stres yapma
0 oy
(4,337 puan) tarafından
Ben iki cocugumda da adet oldugum ilk gunden saymaya baslayip 8.ve 16. Gun arasinda 1 gun arayla deneyerek hamile kaldim. O gunlerde yumurtlama oluyor cunku. En basit boyle takip edebilirsin. Bende kuzenimden ogrenmistim, ona doktoru anlatmis.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
8 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
5 cevap 302 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.

409,741 soru