0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Hanımlar 23 yaşındayım 2 sene olacak evliliğim. 8 aydır korunmuyoruz ama hala gebelik olmuyor. Nasipse anne olmak istiyorum. Tavsiye yada önerilerinizi yazıp destek olursanız duaciniz olurum.doktora ne zaman gitmeliyim yada evde ne yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim❤️

6 Cevaplar

0 oy
(2,588 puan) tarafından
İlişkiden sonra belinin altına yastık al bi süre uzan canım 

Hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre verir Rabbim kısa zamanda 
(4 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Benim ilk kızım evlenir evlenmez hemen olmuştu o ilk bir ay içinde Kızım 2 yaşına gelince 2 çocuğu istemiştim fakat maalesef olmuyordu 6 ay boyunca denedim olmadı Dişim ağrıyor diye hastaneye gitmiştim antibiyotik başlamıştık onun etkisiyle mi bilmiyorum ama antibiyotiği kullandıktan sonra hamile kaldım sen de belki doktora git büyük ihtimalle antibiyotik falan verir enfeksiyon falan varsa diye onun dışında folik asitle başlayabilirsin ama doktorlar bir yıl boyunca çocuğun olmamasını normal karşılıyorlar bence çok fazla kafaya takma çok taktığında da stresti sürekli çocuk olmasını engelliyor rahat ol İllaki olur bir şekilde olur hiç merak etme Ama doktora görünmende fayda var İstersen gidersin söylersin ben çocuk düşünüyorum dersin ama olmuyor dersin bir ultrasonda bakar belki kesin vesairen vardır ya da enfeksiyonun vardır onun için ilaç verir Folik asite de başlarsın daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah
(4 puan) tarafından
Teşekkür ederim fikirleriniz için bildiğim çok şey varmış öğrendim sayenizde dediğiniz gibi doktor kontrolünde daha iyi olacak sanırım.❤️
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Ben 4 sene gebe kalamadım kaldım düştü vs ilk 1 sene dolmadan doktor hiçbişi yapmıyor 1 sene doldurdum basit testler istedi vs kaldım düştü o bu derken 4 sene sonunda kaldım o zamana kadar kaç doktora gittiysen herşey normal denip müdahele edilmedi kısaca ilk 1 sene normal kabul ediliyor 
(4 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım. Teşekkür ederim cevabın için ❤️
(2,320 puan) tarafından
Birşey değil canım inşallah sanada tez zamanda  nasip olur
(4 puan) tarafından
Amin inşallah❤️
0 oy
(849 puan) tarafından
Daha erken değilmi ablası.. 
0 oy
(2,504 puan) tarafından
Canım yaşın daha genç acele etme derim tadını çıkar evliliğin gezmenin VS :))) 23 yaşındayım iki çocuk annesiyim hiç bişey de hevesim kalmadı gezmek istiyorum gezemiyorum doğum yaptım yapalı daha pazara çıkmadım o kadar istiyorum gidiyim diye ama bebeğime bakacak kimse yok 2 buçuk aylık yani çocuklu olunca herşey den mahrum kalıyorsun hele iki çocuk oldun mu ev kuşu oluyorsun kısacası 
0 oy
(1 puan) tarafından
Sağlık sorununuz yoksa hiç acele etmeyin oldumu olacakmı dedikçe olmuyor umudu kesince oluyor inanın bende çevremdede şahit olduğum bu. Yok sırtının altına bişey koy yok ilişkiden sonra kalkma bunlar hurafe olacağı varsa her şekilde oluyor. Ben bir seneye yakın bu ay hamile olur muyum acaba diye düşündüğümden adetim düzensiz olmaya başlamıştı her ay test alırdım sinirim bozulurdu en son umudumu kesmiştim eşimle doktorada göründük bir sorun yok demişti ondan sonra akışına bıraktım çok şükür bir buçuk yaşında kızım. hiç kafaya takıp strese girmeyin en çok stres etkiliyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 50 göst.
0 oy
7 cevap 201 göst.
0 oy
2 cevap 32 göst.

410,076 soru

12,329,966 cevap

39,196 kullanıcı

Kategoriler

...