+1 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından
Kızlar eşimin dayısının karısına 2 hediyelik altın verdim ama ikimizinde eşinin haberi yoktu ikimizde bilinsin istemedik ve bu benim kolay kolay paraya ihtiyacım olmıycagını biliyor kızını dershaneye vermek için almıştı babasıda dershaneyi ücretsiz biliyor ve 1.5 sene oldu alalı ama bende şuan hani ona söyleyip söyle bi ihtiyacım oldu bi süre içinde ayarlarmısın diycem ama işte neyi bahane etsem hani kırmakta istemiyorum karşı karşıya komşuyuz şurda  sizce nasıl söylemeliyim onunda çocukları için biriktirdiği bi birikimi varmış 60 grm falandı hatırladıgıma göre birikimini bana sonradan söyledi harcayamam çocuklarımın dedi öylede bizimde çoluk çocugumuz var yok parası sandım verdim nasıl istemeliyim

6 Cevaplar

+2 oy
(781 puan) tarafından
Tuhaf olan çocuklarım için dediği birikime, çocuğu için harcamaması. 

Vediğiniz borcu isterken çekinmenize, bahane üretmenize gerek yok ki, tatlı dille, güzellikle ihtiyacım var diyeceksiniz sadece. 
(36 puan) tarafından
Aynen öyle yapıcam bende duyunca şok oldum Hayır yani bir birikimin var ise niye başkasından borç alır bir insan
-Reklam-
+2 oy
(5,679 puan) tarafından
Peki kızı çocuklarından sayılmıyormuş 
(3,431 puan) tarafından
Demek ki
Kızı evlat yerine koymuyor
Oğulları varsa artık onlara birikim
Yapmıştır
(5,679 puan) tarafından
Bilemiyoruz ama öyle görünüyor ne kadar ayıp ya
(36 puan) tarafından
Bilmiyorum artık da  geri isteyeceğim
(5,679 puan) tarafından
İsteyin bence
+1 oy
(2,827 puan) tarafından
Hediyelik altın nasıl oluyor kız,valla iyi cesaret kocandan habersiz altın vermişsin, ben borç para bile veremem,bence direk iste eşim fark ederse kavga ederiz de
(36 puan) tarafından
O eşimin bilmedigi benim bekarlıktan kalmaydı
+1 oy
(464 puan) tarafından
Bence siz ve bu yorumu okuyanlar eşinizden habersiz ne borç alın ne verin. Saçma değil mi ne gerek var kimsenin bilmemesine? Ya reddederse bu borcu ne yapacaksınız? Bılıyorum güveniyorsunuz öyle bişi yapacak biri değildir ama garantisi var mı 
(36 puan) tarafından
Benim bekarlıktan kalma altınım eşimede söylemek istemedim olduğunu ayrıca vercek biri yoksa eşide sıkıntılı büyük problem olcagını bilir
+1 oy
(2,651 puan) tarafından
İhtiyacım var ne zaman ayarlanabilirsin diyeceksin. Sonuçta 1 buçuk sene geçmiş, onunda kenarda parası varmış. Sen hayrına vermedın sonuçta
(36 puan) tarafından
Aynen ben yok sanıyordum verdim sonra bir de Daha borcunu vermemişken yanımda birikimim var benim diyor Şok oldum belli bile etmedim ama isteyeceğim artık
+1 oy
(957 puan) tarafından
Güzellikle deki abla altın almış başını gidiyor daha sonra zorlanma ben o altinimi kötü gün için köşeye attım ne zaman vereceksin 60 gramda iyi pars yani nasıl isteyemezsin
(36 puan) tarafından
Aynen istiycem artık
(957 puan) tarafından
İşte tabi

İlgili sorular

+3 oy
13 cevap 259 göst.
0 oy
0 cevap 86 göst.
+1 oy
4 cevap 115 göst.

409,603 soru