0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (164 puan) tarafından
Mama kullanan anneler sizlerin bebeklerinize hangi mama kullanıyorsunuz ben Aptamil kullanıyordum ilk zamanlar bayağı işe yaradı tok tutuyordu artık baktım olduğu gibi durmaya başladı tok tutmuyor normalde şuan onun 90 ml içmesi lazım Ken 120 yada 150 veriyorum halada istiyor yani tok tutmuyor eskisi gibi değiştirmeyi dusunuyom kafamdaki  mamalar şunlar sma yada Bebelac sizin hangi mamayı onerirsiniz

5 Cevaplar

0 oy
(4,181 puan) tarafından
Biz sma kullandik, bebek tabi sever mi bilmiyorum 
(164 puan) tarafından
Denemek lazım işte insan bı alıp bakacak  Aptamil kullanıyorum eskisi gibi tok tutmamaya basladi
(4,181 puan) tarafından
Ben de ilk aptmail ile basladim gaz yaptı sonra sma doktorumuz önerdi, gaz kabız yapmadı tok tuttu sma cok iyi ve eski bir marka sana tavsiye e bebekte al orası uyguna satıyor
(164 puan) tarafından
Bı bakayım olmazsa alayım sma comfort var bide sma optıpro var hangisi daha iyi
(4,181 puan) tarafından
Comfort gazlı bebekler içinmiş biz optipro kullandık
(164 puan) tarafından
Benim bebeğim gazlı ama artık kendisi yavaştan çıkarmaya başlıyor gazini
-Reklam-
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Üçünün içinden sma daha iyi
(164 puan) tarafından
Sma olmazsa bı alayım
0 oy
(5,672 puan) tarafından
25 günlük bebeğime gece yatamadan önce veriyorum bebelac gold şimdilik iyi gazda kabızda yapmıyor anne sütünüde  gün boyu veriyorum 
(5,672 puan) tarafından
Her bebek farklı canım sma dene eltim denedi bebeği baya kabız filan yaptı oda bebelac gold kullandı baya memenun ardından bende kullandım
(164 puan) tarafından
Tabiki her bebek bir değildir olmazsa bı sma yi bı deneyim
(5,672 puan) tarafından
Sma dene ama büyük paket alma kabızlık filan yaparsa elinde kalmasın
(164 puan) tarafından
Öyle yapayım olmazsa
(5,672 puan) tarafından
Ayn öyle canım
0 oy
(498 puan) tarafından
Ben ilk Bebelac gold kullandım aşırı gaz yapti bı turlu atamadi cocuk mamadan sonra bi saat aglardi. Aptamile geçtik rahat ettik. Bebeginiz kaç aylık şuan kac saat arayla ne kadar yiyor
(164 puan) tarafından
Bebeğim şuan 54 günluk ve 2 saat arayla mama veriyom zaten 2 saate bir uyaniyor
(1,023 puan) tarafından
Aynen öyle bebelac gold almıştım oğluma 4.5 aylık falandı ayy uyumuyordu ağla ağla ağla kafayı yemiştim sma kullanıyoruz bizde
(498 puan) tarafından
Emiyor mu peki
(164 puan) tarafından
Sütüm fazla yok genede emzirmeye cabaliyom bu iki gündür migdesini bulandırıyor iyicene bırakıyor gogsumu
(498 puan) tarafından
120-150 cok fazla. Midesini buyuturseniz ileride obez olur Allah korusun. Once emzirin sonra mama ama fazla degil zaten doyar her agladiginda mama vermeyin. Genelde hemen ac gibi dusunuyoruz ama saat araliklarini takip edin ve arttirmayin. Size doymuyor gibi gelir ama doyuyordur kucak istiyordur gazi vardir ama ac degildir. Hangi mamayi kullanirsaniz bence bu şekilde yapın. Yalniz mama gaz yapmiyorsada degistirmeyin derim çünkü çok sıkıntılı oluyor her mama her bebege yaramiyor
(164 puan) tarafından
Canım işte öyle değil hemen vermiyorum gogsumu veriyorum migdesini bulandırıyor ağlıyor gazı vardır  diom sırtına bacaklarına masaj yapıyorum gene. Ağlar durmaz  kucağıma alıyorum gene ağlıyor demmeki bu çocuk aç yani 90 ml veriyom yani ama mecbur kaldım mi 120 veririm
(498 puan) tarafından
Benimde bebeğim fazla emmedi mamayi fazla verdiginizde arayi acmaya çalışın yani 2 saati biraz esnetin mesela 2bucuk saate çıkarın. Yani sizin için diyorum normal almasi gereken kilonun ustunde almasin mideside genislerse her defasinda daha fazla isteyecek.
(164 puan) tarafından
Yok yok tabiki sizin bilgilendirme amacıyla söylediğinizi anladım zaten olmazsa sizin dediğiniz gibi yapayım 2 saati biraz daha cogaltayim
(498 puan) tarafından
Bide ben kiraz cekirdeginin cok faydasını gördüm benim bebeğimde sebepsiz aglardi yani karni tok gazi cikmis uykusu yok ama agliyordu karnina kiraz cekirdegi isitip koyuyordum biraz tutunca rahat uyuyordu sakinlesiyordu. Gazini cikarmakta zorlandiklarinda genelde agliyorlar yani gazini alsanizda bazen yeterli gelmiyor. Aklıma geldi belki isinize yarar
(164 puan) tarafından
Olmazsa bulabilirsem kiraz cegirdegi denerim
0 oy
(3,523 puan) tarafından
Sma optipro canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 2,135 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Filizalmira (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 222 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaa1 (54 puan) tarafından soruldu