0 oy
33 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (411 puan) tarafından
Kızlar saman alerjisi ve alerjik rinit var. Hap kullanınca iyiyim hafif bi toza girsem burnumun içi şişiyor nefes alamıyorum ağızdan nefes alınca da dudaklarım çatlıyor boğazım kuruyup ağrıyor. İlaç dışında bi çözümü yok mu bunun yani rahatlatıcı spreyi falan. Doktora gidicem ama şu an gidemiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
önce (5,012 puan) tarafından
Tere canım bildiğimiz tere bendede var ota b.ka alerji hapşırık krizine girerim tere yiyince rahatlarım biraz 
önce (411 puan) tarafından
Bi deneyeyim teşekkür ederim. Çok kötü ya resmen nefes alamıyorum ben de
-Reklam-
0 oy
önce (3,203 puan) tarafından
Sprey de verir Aslında doktor. Ama o da ilaç çok fazla kullanmak i yi değil. Oğlum nezle oldu iyileşti gibi ama geniz akıntı sı devam ediyor diye doktor hem şurup hem sprey vermiş, alerji ilacı yazdım dedi.. Sadece şurup veriyorum. Spreyler artık onsuz iyileşmiyor diye duymuştım. Bende arada kendime kullanırım ,gıcık öksürük geldiği zaman 
önce (411 puan) tarafından
Evet spreyi sadece üç gün kullan diyor fazlası bağımlılık yapıyormuş ve beyne zarar veriyormuş bi serum denicem bkalım burnuma sıkayım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
0 oy
8 cevap 136 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu

408,634 soru

12,280,014 cevap

37,858 kullanıcı

Kategoriler

...