0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
15 kisiyiz arkadaslarimiz gelecek. Cocuklarla birlikte15 kisiyiz 10 kisi yetiskin. 5 aileyiz

Etli nohut yemegi

Pilav + makarna 

Mercimek corbasi

Mevsim salatasi 

Tarator 

Sizce iyi mi?

2 bebegim var bunlar kolayima geldi. Ana yemegi bir gun onceden yapcam 

6 Cevaplar

0 oy
(1,041 puan) tarafından

2 bebekle 15 kişi valla helal olsun kız Değil 15 bir çocukla 1 kişiye bile tahammülüm yok kendi karnımı zor doyuruyorum bu aralar üstelik 2 yaşında :D 

(179 puan) tarafından
Biri 7 aylik biri 2 yasinda
Gelmek icin baya israrcilar
(2,489 puan) tarafından
7 aylık çok küçük daha yani senin zamanın var mı ki o kadar kişiyi ağırlamak çok çok zor olmaz mı? Hatırlıyorum da fırını silerken bebeğim altı aylık oldu anca fırını şimdi silebiliyorum demiştim. Tuvalet banyo ihtiyacı ev temizliği yemek bile zar zor yapıyoruz bir anne olarak
-Reklam-
0 oy
(624 puan) tarafından
Bence taratora gerek yok yani benim tercihim genelde hamur isi seylerin yanina daha cok yakistiriyorum. Turşu koyabilirsiniz. Eger menu yetersiz geldiyse firina tavuk atabilirsiniz ilaveten. Ama bu sekildede gayet normal 
(179 puan) tarafından
Bende dusundum aslinda tavuk patates atmak firina tesekkur ederim ❤️
(624 puan) tarafından
Pratik oluyo. Ben genelde tavada sogan, kirmizi biber, yesil biber, tavuk soteliyorum salca sarimsak baharat sonra borcama alip hop firina. Üstüne de kaşar rendeliyorum lokum gibi oluyor hem basit ama goz dolduruyor tavsiye ederim cokta lezzzetli oluyor. Bide hem pilav hem makarna degildir herhalde ikisinden biridir diye düşündüm eger ikiside olcaksa onada hic gerek yok pilav milli yemegimiz :)
0 oy
(2,680 puan) tarafından
Günlük aile menüsü gibi kusura bakma. Fırında bir yemek, bir zeytinyağlı istiyor menü. 

Mercimek çorba

Fırından tavuk patates +pilav

Yaprak sarması, bieber dolması vs. gibi bir dolma çeşiti

Salata

Tatlı

En basiti yazdım çeşiti istediğin gibi çoğalt. Nohut yemeği bana fazla günlük geliyor üzgünüm
0 oy
(981 puan) tarafından
Yemekli misafir ağırlamak biraz zor bu devirde artk, ama durumunuz varsa biraz daha ağır bı menü seçebilirsiniz misafir için.
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Ben pilav ile + makarnayı anlayamadım makarna neden yapıyorsun ki. Bence nohut yemeği değilde fırın da olacak yemekler yapabilirsin fırında tavuk patates bile olabilir ama nohut gündelik yemek bence
0 oy
(165 puan) tarafından
Doğum yaptım yapalı ben kendi yemegimj yapamiyom oda bir tanedir yani kalmış 15 kişiye yemek yapacam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
1 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 59 göst.
1 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde ...... (884 puan) tarafından soruldu

410,145 soru

12,332,650 cevap

39,282 kullanıcı

Kategoriler

...